Perhehetki sohvalla

Justus löllöpyllyili ihan urakalla äiskän sylissä koko lauantai iltapäivän. Itsekin otin torkut yhdessä vaiheessa ja se virkistikin mukavasti sit illan synttärikekkereihin. S:n siskon kaksi poikaa täyttivät vuosia. Toinen seitsemäntoista ja toinen yksitoista. Legoja ja manga-albumi vietiin pojille lahjaksi. Pikkusisko saikin sit pienen Sylvanian families paketin ja kuulemma koko lahjalista menikin tämän takia uusiksi... Voi siis olla että nyt siellä komeilee  ainakin muutama Sylvanian toive.. :) hih.. niitä toivon lahjaksi itsekin. ;)

Suloisin nöpsönenä.. Voisin nukkua näiden kavereiden vieressä kuuntelemassa niiden tuhinaa aina!

"Höpsö äiti ei anna minun nukkua rauhassa..."

Matka linja-autossakin meni kivuttomasti, vaikka täynnä olikin. Jos ja kun saadaan vauva, ei kyllä liikuta minnekään kotoa! Päätettiin et vasta kun saadaan oma auto voidaan alkaa sukuloimaan, sukulaiset joutuvat siihen asti tulemaan meille.. ! Minähän en kanna julkisessa näätien tavaroita, omia tavaroita ja lapsen tavaroita. Nytkin oli mukana vain välttämätön ja sitä tavaraa tuntui olevan paljon! Huoh...

Nyt nukkumaan ja huomenna töihin. Yksi viikonloppu taas tuli ja meni, eikä vieläkään lunta! Monta yötä jouluun on? Liian vähän (kö)?

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.