Perhepäivähoidon aloitus lähestyy

Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan. Ja mikä parasta, saimme tyttärellemme yksityisen perhepäivähoitopaikan (max 6 päivää kuukaudessa) tutulta perhepäivähoitajalta melko läheltä meitä! Kovaa stressiä tämä koko asia onkin aiheuttanut, joten nyt voi vähän huokaista. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan helpottamaan arkeamme ja S:n opiskelun loppurutistusta. 

Viime viikolla kävimme allekirjoittamassa sopimukset ja tänään S ja E kävivät tutustumassa pari tuntia hoitopaikkaan ja ihmettelemässä muita lapsia. Perjantaina tutustutaan vielä ulkotouhuihin. Ryhmässä kaikki ovat alle 2 vuotiaita, joten E:lle löytyy varmasti leikkikavereita. 

Virallinen aloituspäivä on 1.3. ja tällä viikolla perhepäivähoitaja lupasi ilmoittaa tulevan kuukauden hoitopäivät (saimme esittää toivomuksiakin). Alkuun sovimme lyhyempiä hoitopäiviä (n. 4 h per päivä), mutta muuten normaali päivä tulee olemaan n. klo 8-16. 

Tästä on hyvä aloittaa pehmeä siirtyminen päivähoitomaailmaan. Missä vaiheessa joku kävi vaihtamassa meidän pienen nyytin tälläiseen isoon tyttöön? Ei sillä että valittaisin. Taaperon touhut ovat ihan eri mielenkiintoisia kuin vauvan. 

 

Kommentit

paulahelena
ALUAP

Huikeet silmät E:llä!

Silkkitassu

E on tosi tarkkaavainen. Ei jää kyllä mikään (ainakaan suklaalevy) huomaamatta. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.