Ristiäisistä kotiuduttu

Eilen vietimme tyttäremme ristiäisiä perheen kesken Padasjoella. Nopeimmat jo eilen illalla huomasivat Instagrammistani vauvalle tulleen nimen, joten paljastetaan se nyt täällä bloginkin puolella. Perhekin tiesi vain nimikirjaimet EA ennen kastetta (voi sitä arvuuttelun määrää... kukaan ei kuitenkaan tainnut saada täysin oikein sitä..). Kirjoittelen ristiäisistä vähän paremmin kuvien kera myöhemmin.

Pikku-E on siis Elisa Amanda.  

Uusimmassa Vauva-lehdessä (Vauva 11/13) on juttu meistä. Myöskin Jyväskylän kaupunkilaislehdessä (ilmestynyt 18.11.13) on juttu sarjakuvaharrastuksestani ja perhe-elämästä kuvien kera. Jos se joltakin blogin lukijalta löytyy niin olisi mukava saada siitä scannaus, koska en ole sitä vielä onnistunut löytämään itse (meille ei tule Keskisuomalaista). Jostain syystä myös tuo oma Vauvalehti on tulematta... Piti käydä ostamassa irtonumero mummille, mutta kotona omaa lehteä ei postiluukusta kuulunut.. ärsyttää...

Kommentit

AnLottanen

Voi onnea! Kaunis nimi ihanalle tyttöselle.

Ja meiltä saisit tuon kaupunkilaislehden, jos tahdot. Voin pistää postiin. :)

Silkkitassu

Oi! Otan mielelläni lehden vastaan! 

Silkkitassu

laitatko viestiä sähköpostilla osoitteeseen Qevnie(at)gmail.com niin lähetän osoitteeni.

esgert

Onnea nimestä tytölle, tai siis Elisalle! :) 

Höh, mullekaan ei oo vielä lehti tullu... Toisaalta hyvä tietää, etten oo ainoo keneltä se on jäänyt puuttumaan. 

Silkkitassu

Okei, itse olen jo pyöritellyt kaikki mahdolliset tilanteet päässäni et miks se ei oo tullut.. et onko mulla lasku maksamatta, tilaus loppunut tai lehti mennyt jonnekin naapureista.. :D ehkä jotain häikkää siis toimituksissa. 
Kiitokset!

MinEna
Kasvukäyrillä

Onnea kauniista nimestä! <3 (Vauva lehti odottaa tuossa vieressä :))

Silkkitassu

Kiitos! Vihdoin tuli itsellekin!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Todella kaunis nimi!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi miten nätti nimi! :) En ole lueskellut Vauva-lehteä piiitkään aikaan, mutta nyt kyllä tekisi mieli saada se heti jostain käsiini ja lukea teidän juttu! :)

Silkkitassu

Vauva-lehti on nyt kait uudistunutkin, ainakin ulkoasun puolesta. :) Kiitokset!

Voi pikkuneitinne sai melkein saman nimen mitä me ollaan meidän keijukaiselle mietitty, muutoksena vain että meillä on mietinnässä Elsa Amanda! Tosi ihanan nimen siis olette valinneet! ;)

Silkkitassu

hihi! Ihana nimi tuo Elsa! Kuulemma perinteitä vaalivat vanhemmat valitsevat Amandan lapselle toiseksi nimeksi... jostain nimikirjasta luettiin ristiäisten jälkeen. Tiedä sit pitääkö paikkansa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.