Ruokaa, naurua ja Aliasta

Teammomfie was here!

Norppalassa juhlistettiin kevättä #Teammomfie -tyyliin. Nyyttärimeiningillä organisoitu juhla tarjosi kaikille yllinkyllin herkkuja, syötävää ja juotavaa, jäipä tähteitä aamiaisellekin, joita Pahinta Nannaa blogin Nannannaa, Hellanlettasin Louna ja minä saimme kunnian tuhota. Meille oli varattu nukkumapaikat Norppalasta, kun muut naiset siirtyivät omiin yöpaikkoihinsa/koteihinsa, kuka milloinkin...

 

Päivä alkoi Paju-tuotemerkin esittelyllä. Näitä ihania vaatteita on mahdollista hankkia mm. Coolkids.fi:stä, jos alkoi kiinnostamaan. Itselle mukaan tarttui nätti rusettipipo (kuvassa alla).  Lisäksi testasin keltaista mekkoa ja jos rahatilanne olisi antanut periksi, olisin ehdottomasti hankkinut minulle ja E:lle mätsäävät mekot! 

Kuva Raissi

Kuva Iksu

Momfie-bileet ovat hyvä syy pukeutua nättiin mekkoon (mutta eivät näköjään tarkoita minulla hiustenharjausta saati meikkausta), joten tällä kertaa valitsin päälleni uusimman kirppislöytöni! Mekko on kuin minulle tehty! Ja pulitin tästä itsetehdystä kappaleesta huimat 5 euroa. Norppalan kissa rakastui mekkoni nyöreihin, eikä olisi millään tahtonut päästää irti. 

Kuva Iksu

 

Tunnelma oli katossa ja uusiin tyyppeihin oli mukava tutustua! Olen paljon hiljaisempi kuin suurin osa mimmeistä, mutta se ei tarkoita etten viihtyisi porukassa mainiosti. Kaikilla on niin kiero huumorintaju ja mahtavat jutut, että on pakko tykätä! Tutustumiskierroksella kaikki joutuivat pääsivät kertomaan itsestään minuutin verran mitä ikinä halusivatkaan. Illan jutut poikkoilivat synnytyksistä, prismaostoksiin ja osuuskuntiin sekä mahtui mukaan viininmaisteluakin hilpeine arvioineen viinien ominaisuuksista. Ainiin ja oli sitten yksi paljon puhuttu Alias-peli, jossa oli vain voittajia... vai miten se nyt meni???!

Kun suurin osa äideistä oli siirtynyt lepäämään, alettiin Norppalassa valmistelemaan lähtöä yöelämään. Raissi, Emmi, Nannannaa, louna, minä ja illan emäntä päädyttiin tanssimaan jalkapohjat kipeiksi paikalliseen yökerhoon. Aamuyöstä oli ihanaa kaivautua makuupussin syövereihin ja nukkua pitkälle aamuun vailla vastuuta lapsen aamupuuhista. Verkkainen aamiainen ja jutustelu partiotouhuista olivat mukavaa vaihtelua stressin ja kiireen keskellä. Otetaan taas pian uusiksi!

<3:llä Silkkitassu.

Kuvat: Silkkitassu ellei toisin mainita

 

Kommentit

Tove Janssonin tytär

Oi kun lystin näköistä!

Silkkitassu

Lystiä piisasi! 

Ninnni (Ei varmistettu)

Oi mitä onkaan tuossa ihanan näköisessä mansikka-juustokakussa? Liekö resepti salainen, kuka sen on tehnytkään? ;)

Silkkitassu

phocahispida tietää. Hänen miehensä on kakun väsännyt.

phocahispida

Katsoin tuota kuvaa viimeistä ensin ja mietin että ei vittu tuota mahaa!

Totesin sitten että tuoltahan se näyttää puolenyön jälkeen, jos:
- Sukkikset ovat makkaroiden välissä
- Alla on useampi pala juustokakkua, pari lautasellista salaattia ja turhan monta juotua lasillista.
- Ja kun vielä kallistuu taaksepäin eikä vedä mahaa sisään.

Inhorealismi kunniaan. Yäks.

Noh, onneksi "aamumaha" ihan ilman sisäänkiskomistakaan ei ole yhtä paha. :D

Silkkitassu

Kuvaaja pyytää anteeksi kuvakulmaa ja paparazzi-näpsyjä. 

phocahispida

Ai multa? :DDD

Kukahan meistä aina makaa jossain sohvan takana ja salakuvaa porukan nenäkarvoja. :,D

phocahispida

Et mitä hirveempiä kuvia musta julkastaan, sen enemmän saan vaan ansioini mukaan - tosin kauheimmat jätän kyllä yleensä ihan vaan kuva-arkistoihin kiristysmateriaaliksi. EH-eh. :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oli tosi kiva tutustua! Toivottavasti nähdään pian uudelleen. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.