Ruusuke

Kerkisin Instagrammiin jo hihkua meidän näyttelytuloksista!

Amy (Pickpocket's Ametrine) voitti luokkansa (veteraani naaraat 2010) pistein 84,5/100! Huomautukset tulivat jäykästä mutkahännästä (meidän näätiä ei ole koskaan valittu näyttelymenestystä silmällä pitäen), hieman liian pitkistä kynsistä sekä likaisista tassuista (joita puunasin koko aamun, mutta olisi varmaan pitänyt putsata vielä juuri ennen arvostelua). Amyllä on myöskin hieman liian suipot muodot (korvat ja rintakehä) sekä turkki kuivanpuoleinen. Lisää rasvoja siis!

Vuoden verran mitä Amy meillä on ollut, on sen kunto ja ulkomuoto parantuneet huimasti. Hampaat ovat hyvässä kunnossa, turkki on tuuhea ja hyväkuntoinen sekä kokoa on tullut ainakin parisataa grammaa lisää. Amyllä tosiaan ikää tulee jo viisi vuotta kesällä, joten mikään nuori frettineiti ei ole kyseessä. Ja Amy on lisäksi leikattu. Meidän muut näädät on implantoitu, mitä pidän itse parempana ratkaisuna. 

Luokan voitto tuli täytenä yllätyksenä, koska luokassa oli kovia kisakumppaneita, mm. valion arvoa tavoittellut näätä Dara (Pickpocket's Milky Way) samalta kasvattajalta kuin Amykin. Luokassa palkittiin kaksi (kuusi kilpailijaa, joista yksi jäi tulematta) ja toiseksi sijoittui Dara. Itseltäni meni pasmat sekaisin, kun kuulin meidän numeron ja tajusin, että voitto napsahti kohdalle! 

Näyttelypäivä oli pitkä ja paljon ihmettelijöitä tuli paikalle kyselemään freteistä. Olimme Paviljongissa aamu yhdeksästä iltaseitsemään. Kirja- ja ShowlinkPets messut menivät kiinni jo kuudelta, mutta meille myönnettiin jatkoaikaa tunnin verran saada näyttely päätökseen. Yhteensä 60+ näätää oli Paviljongissa kisaamassa eikä yhdellä tuomarilla varmastikaan ollut helppoa 11 luokan, 6 väriryhmän ja kolmen ikäluokan paremmuusjärjestykseen pistämisessä. Lisäksi Best in show ja Vastakkaisen sukupuolen paras palkinnot jaettiin, kuin myös Tuomarin, Järjestäjän ja Yleisön suosikit. Mutta niin vain saatiin kaikki palkinnot jaettua. Onnea kaikille voittaneille ja kiitos järjestäjille upeasta kokemuksesta! Lisää näyttelyitä Jyväskylään, niin tullaan muidenkin nöppänien kanssa kuulemaan tuomiot!

Tuo kaunis ruusuke koristaa nyt näätien kartanon verhoa. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.