Siivotaan, siivotaan

Yhtenä kappaleena ollaan vielä.

Tänään ollaan jo:

  • Nukuttu kymmeneen
  • Pelattu Guild Wars 2:sta
  • Tartuttu imuriin ja imuroitu koko kämppä, sillä aikaa kun karvatassut olivat ulkoilemassa mummin kanssa (Immu tunnetusti pelkää imuria yli kaiken...)
  • Järjestelty tavaroita oikeille paikoille ja pesty pyykkiä
  • Syöty eilen tehtyä kinkkukiusausta

Tänään vielä ohjelmassa ainakin:

  • Uunin ja uunipeltien pesu
  • Lisää siivoamista ja järjestelemistä
  • Viimeisien vauvanvaatteiden silittäminen kaappiin
  • Suklaan syöntiä, voisi melkein tehdä jotain herkkua lauantain kunniaksi (vaikkakin jokainen päivä tuntuu lauantailta, kun ei ole mitään aikatauluja)

Yritän unohtaa synnytyksen odottamisen ja saada ajan kulumaan nopeammin. Eiköhän me vielä maanantaina olla neuvolassa käymässä.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Aurinkokin paistaa pilvien lomasta!

Kommentit

Heippa! Multa jäi kokonaan blogin pitäminen tuossa keväällä muiden kiireiden takia, mutta olen välillä käynyt lueskelemassa sun kuulumisia. Mun kaksostytöt syntyivät suunnitellulla sektiolla 6.9. raskausviikolla 37+2. He voivat oikein hyvin, ovat varsin rauhallisia ja tyytyväisiä. Itse toivuin leikkauksesta nopeasti ja nyt ollaan tässä kolmisen viikkoa opeteltu uudenlaista arkea. Ihanaa ja raskasta on ollut :) Oikein paljon onnea ja voimia sulle tulevaan koitokseen ja ihania hetkiä vauvan kanssa!

Silkkitassu

Onneksi olkoon tytöistä! Kovasti täälläkin jo arkeen pääsemistä odotellaan! Eilen jo tuskastuin, että olisi pitänyt sano, että en suostu synnyttämään alateitse, että suunniteltu sektio sillälailla olisi saatu ja vauva olisi nyt jo tuossa vieressä tuhisemassa. No... hiljaa hyvä tulee, odottavan aika on pitkä ja muita lastenloruja... :) Kaikkea hyvää teidän elämäänne! <3

M-M

Mie niin muistan tuon odotuksen. Millahan syntyi lopulta rv41+3, kun oli pakko käynnistää.
Eniten mulla tympi, kun kaikki kysyi, että eikö vieläkään, no tuntuuko että se kohta syntyis. Olin ihan varma, ettei tule ikinään pois :D
Tsemppiä loppuodotukseen!

Silkkitassu

Miun blogipostauksetkin taitaa nyt vain pyöriä tämän yhden asian ympärillä. Millainen olo on tänään... No ainakaan tutut eivät soittele (ne jotka siis blogiani seuraa) jatkuvasti, että joko joko, kun voivat lukea että ei vielä.. :) 
Millä teillä käynnistettiin synnytys, jos saa udella? Keskusteltiin juuri yhden kätilön kanssa Jyväskylän käytännöistä ja kuulostivat hurjilta, mutta onneksi voi myös pyytää "sweeppiä", josko joku sellaisen siellä suostuisi suorittamaan, eikä heti lääkkeillä..

M-M

Kalvot puhkaistiin, mutta sillä ei ollut mitään tehoa, niin lopulta lääkkeillä saatiin supistukset alkamaan.

Silkkitassu

Okei, oon kuullut paljon juttuu et käynnistäminenkään ei oo auttanut kovinkaan tehokkaasti ainakaan... no toivottavasti tää lähtis luonnollisesti. puuuh.. 

Tamsin

Mulla vissiin aika hyvin aika kullannut muistot kun en muista enään kunnolla sitä odotuksen tuskaa, vaikka päivä lasketun ajan jälkeenhän me jo oltiin synnärillä ja poitsu synty sillo rv 40+2. Mutta itsehän olin päättänyt että lapsi olisi saanut syntyä heti kun 37 vkoa on täynnä, ei ihan menny niinku suunnittelin. :'D

Mulla on kuitenkin hirveät odotussympatiat sua kohtaan, halkeen ihan jännityksestä että milloin seuratut sivulla näkyiskin ilmoitus että teille on tullut vauva. Niin ja sitten se ikuinen lauantai vasta alkaakin kun lapsi syntyy, itse en meinaa tietää edes mikä päivä on kun ei ole mitään velvotteita. Ihanaa loppuodotusta sulle/teille, yritä nauttia vaikka se voi olla vähän haastavaa! Keep calm and eat chocolate!

Silkkitassu

Mäkin olin valmis siihen et viikolla 37 vois jo tulla, mutta ei.. :D 
Nyt on illan supistellut 6,5-14 minuutin välein, mutta ei kipeästi (tosin tää alkaa väsyttää vatsaa kyll, et siitä tulee vähän kipuja). Aika epäsäännöllisesti siis, mutta useamman tunnin ajan jo. Eli paras päivä ehdottomasti supistusten suhteen. 

Suklaata onkin kulunut jo levyllinen. S lähti ostaa sipsejä ja dippiä, kun oli niin hermostunut. :)

Tamsin

ÄÄÄ!! Mun ilme suorastaan kirkastui tuosta tiedosta, siit se lähtee, siit se lähtee. ;D Voih, toivottavasti ette oo enään maanantaina neuvolassa. Kyl se siitä kivuks muuttuu ja sittemmin ilokskin. Tai ehkä olet sitä porukkaa joka ei tunne synnytyskipuja!

Silkkitassu

No itse asiassa pelkään enemmän sitä et mitään kipuja ei tule ja lapsi syntyy taksiin kun en tajua lähteä ajoissa.. mut vedet ei oo menneet (olen kuullut siitäkin et ne voi mennä vasta lapsen tulon jälkeen). No, ehkä niitä kipuja tulee jossain vaiheessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.