Studiolla otetut 1v-kuvat

 

Eli käytiin viikonloppuna studiolla kuvailemassa vähän lisää otoksia tytöstämme. Tällä kertaa stailasin E:n maalariksi ja kuinkas ollakaan studion tavaroiden joukosta löytyi pienet tikkaat ja maalisanko. Muu kuvausrekvisiitta kulkeutui omasta taidevarastosta mukaan. E jaksoi hyvin pitkän päivän mukana, kun ensin kuvattiin vähän synkempiä kuvia kaverista miehen portfolioon ja sit vaihdettiin taustakangas valkoiseen tätä kuvausta varten. Hirveän kauaa pidempään ei kyllä tytön pinna olisi riittänyt, kun nytkin viimeiset kuvat olivat lähinnä pensseleiden viskomisia paikasta toiseen.

Joks tää kohta loppuu! Pliiis mutsi ja faija! Mä EN kestä!

 

Kuvat: Samu Pirinen

Share

Kommentit

phocahispida

Ihania!
Hitto mulla alkoi noista haalareista ja purkista soimaan se Tikkurilan maalilinja-mainossarjan taustamusiikki päässä. En kestä. Tosi kiva idea eikä ollenkaan tullut sellainen "aaah, taas nämä samat rekvisiitat"-olo. 

Silkkitassu

Mä mietin kaikkia koreja ja leluja, mutta ne vaikutti liian tekemällä tehdyiltä ideoilta varsinkin kun neiti ei pysy paikallaan ja vaan heittelee kaikkea. Nuo pienet tikkaat oli aivan mahtava sattuma löytää sieltä tilasta. Niitä hakattiin villisti käyttäen maalipensseleitä rumpukapuloina. Eli vielä ei ole odotettavissa että E:stä tulee taidemaalaria.... 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.