Syntymäpäivän viettäminen odottavissa tunnelmissa

Happy Birthday to S, the birthdayboy!

Ei ainakaan vielä ole vauva ilmoittanut haluaan tulla maailmaan, vaikka kakku on pöydässä ja käytiin vieläpä syömässä Revolutionissa synttärilounaalla!

Limatulppaa irtoaa hiljakseen, eilen aamulla supistuksia oli tunnissa viisi kappaletta, mutta sitten ei ole ollutkaan mitään. Vauva selkeästi valmistelee lähtöasemiaan. :) TENS-laitetta kokeilin eilen ihan mielenkiinnosta ja ainakin alkuasetuksella se tuntui miellyttävältä, vaikka kipuja ei ollutkaan. Rentoutti. Sitten pitkä ja reipas iltalenkki S:n kanssa, niin nukutti kyllä makeasti. Josko vauva olisi täsmällinen ja tulisi huomenna eli LASKETTUNA PÄIVÄNÄ! Voi hurja, vastahan sitä oli 99 päivää jäljellä ("Kulta, mieti, enää kaksilukuinen numero jäljellä!").

Äiti tuli eilen yhdeltä Jyväskylään, mukava yllätys vaikka tiesinkin että hän on tulossa joko tiistaina tai keskiviikkona, mutta ei ilmoittanut ennen kuin koputteli jo ovelle. :) Tehtiin perunamuusia ja muikkuja päivälliseksi. Tuli syötyä itsensä ähkyyn (ei hyvä idea raskaana...), kun oli niin hyvää! Aamusta sitten leivottiin kakku. Ei ehkä mikään Koko Suomi Leipoo -tasoinen suoritus, mutta hyvää tuo silti on. Vadelmahilloa ja kermavaahtorahkaa sisällä ja päällä karkkeja sekä kermavaahtoa.

Pojat nukkuu ja kerää voimia tulevaan koitokseen.

Huomenna olisi saunavuorokin, ehkä siis SSS käyttöön... ;)

 

Kommentit

phocahispida

Mä en kestäton vikan kuvan söpöyttä. Ääääääääh.

Silkkitassu

Immu pistää parastaan saukkotassujen kanssa. <3 Harvoja kertoja tää et viihtyy nukkumassa S:n sylissä. Yleensä vain minun syli kelpaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.