Tampere Kuplii - täältä tullaan!

Muutaman tunnin päästä istun junassa matkalla kohti Tamperetta tapahtumaan nimeltään Tampere Kuplii. Laukussa on eilen valmiiksi saatu puku, jota odotan innolla päästä pukemaan päälleni lauantaina ja mahdollisesti myös sunnuntaina (toivottavasti ei ole liian kylmä...valitsen cossit nimittäin aina väärään vuodenaikaan sopivaksi...:DD) Tapaa muita sarjakuvaharrastajia ja pääsee tuh.. eiku sijoittamaan rahansa köyhien taiteilijoiden kätten töihin. 

Vielä tänään on ohjelmassa peruukin tuunaus, pari suikulaa pitää tässä kohta vielä ommella valmiiksi ja pakata.. Ja sitten kolmen aikaan saavun Tampereelle. Joudun odottamaan tosin iltaan asti ennen kuin näen pikkuveljen. No, Tampere Kuplii -sarjakuvatapahtumahan on siellä ollut menossa jo keskiviikosta lähtien, joten ehkä pitää ottaa ohjelmakartta mukaan ja suunnata tapahtuma-alueelle... tai sitten shoppailla ja syödä.. 

Jos muuten Tampereella asuvat blogini lukijat (jos teitä on..:)) tahtoo tavata minut viikonlopun aikana, niin laittakaa viestiä vaikka sähköpostin (Qevnie (at) gmail (piste) com) kautta, niin laitan sit numeroani tai sovitaan treffauspaikka.

Alla kuva eilisillalta, väsyneenä, mekko valmiina. :) Kangas on puuvillatrikoota ja siinä on vuorikangas. Toppi on henkkamaukkaa, kerrankin löysin jotain valmiina, ettei kaikkea itse tarvinnut tehdä alusta alkaen. :)

 

Nähdään Kupliissa!!

Kommentit

Baby Bubble

 

Hei! Kiinnostaisiko sinua tämän tyyppinen juttu?

http://www.lily.fi/juttu/lets-eat-together-kutsuisitko-ventovieraan-kotiisi-syomaan

Itse en lähtisi tuollaista ''yhteisöä'' perustamaan mutta jotain tuon tapaista voisi miettiä.

Muutamaa voisi pyytää tuohon mukaan. Ymmärrän kyllä jos idea kuulostaa ''hullulta'' mutta tässä nyt asiasta kiinnostuneita kartoitankin ^^)

 

Baby Bubble

Esim. Lilyn Esgertin kanssa keskustelin aiheesta :) Ja sorry en tajunnu kirjottaa vieraskirjaan

 

Silkkitassu

Minshui, kuulostaa ihan kivalta idealta. Ruoka ja hyvä seura on aina tervetullutta. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.