Uusi perheenjäsen

Ei vauva eikä mikään muukaan elävä olento, vaan uusi kamera kotiutui meille lauantaina.

Olemme puhuneet uuden kameran hankinnasta jo pidemmän aikaa, kun vanhat D40 -kamerat alkoivat olla tekniikaltaan auttamattomasti vanhentuneita tarpeisiisimme nähden. Ajatuksena on myöskin, että S perustaisi oman toiminimen ja alkaisi myymään valokuviaan ja valokuvauspalveluita ainakin alkuun sivutoimisesti. Mutta se on vielä pohtimisasteella...

Blogini kuvien perusteella ei kyllä varmaan usko, että harrastan valokuvaamista, olen ollut ehkä hieman laiska tämän vuoden aikana ottamaan järkkärillä kuvia, kun laiskuuttani olen napannut tilannekuvan kännykälläni. Nyt en ainakaan voi syyttää kameraani paskaksi.. :)

Siin se nyt sit on. Nätisti paketissaan.

Kameraahan piti sit päästä testaa heti. Suoraan kamerakaupoilta suuntasimme lounan luo vierailulle. Pääsimme näkemään viljakäärmeen ruokinnan (ja sain pitää käärmettä myös sylissä! Iih... olipas limainen!) sekä näimme heidän kissat (tosi ihania ja seurallisia!) ja liskon.

Tykästyin tähän kuvaan kovasti! Ehkä meillekin lisko joskus, jookos?

Kotona sitten näädät joutuivat paparazzihyökkäyksen kohteeksi! Käytiin ulkona ja muutaman kuvan S nappasi Immusta ja Kiivistä.

Ylemmässä Immu poseeraa ja alemmassa Kiivi yrittää suojautua viimalta. Vaikkei pakkasta ollut niin viima teki kyllä ikävästi ulkoilusta pakkopullaa... Näädät eivät tykänneet leikkiä lumessa yhtään. Kävimmekin sitten vain nopeasti kaupassa ja palasimme näädät sylissä kotiin. :)

Kuvat: S

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.