Uutta olohuoneeseen

Tahdoin kipeästi jotain uutta ilmettä olohuoneeseen ja löysin Kodin1:n alennusmyynnistä kivan oranssin Virvatuli-lampun 30 eurolla.

Lamppu heittää kattoon mukavan kuvion ja pehmensi olohuoneemme valoja

Lampun lisäksi olen pikkuhiljaa muokannut olohuoneen ilmettä rauhattomasta rauhallisempaan eli laittanut ylimääräisiä tavaroita piiloon tai järjestellyt niitä nätimmin ja sopivampiin kohtiin.Vasta yksi hylly valmiina. Ja saimme vihdoin valokuvia laitettua esille... :) kehykset olivat ostetut jo melkein vuosi sitten... Vaikka olevinaan harrastamme valokuvausta, harva kuva ilmestyy kongreettisesti minnekään, mikä on harmi. Haluaisin nimittäin isoja canvas-tauluja seinille.

Kommentit

Silkkitassu

louna, siivoaminen tuntuu vain turhalta kun kolme näätää tekee seuraavassa minuutissa uudet sotkut.. Pikkujutuilla yritän saada vähän piristystä.

Silkkitassu

Ollaan uudesta sohvasta haaveiltu ja Sotkan alessa olisi nyt yksi kiva sohva, joka täyttäisi koko vaatimuslistan, kunhan hankittaisiin siihen rutkasti tyynyjä pehmikkeeksi:
*Korkeutta, jotta helppo siivota tai vastaavasti reuna ihan kiinni lattiassa, jotta näädät eivät pääse sohvan alle

*Materiaali ei hapsuutuvaa ja mahdollisesti vaihdettavissa tarpeen tulleen

*Helppo pestä ja pitää puhtaana

*Pienempi kuin nykyinen divaanisohva, joka valtaa olohuoneen tehokkaasti

*Mahdollisesti nukkumismahdollisuus vieraille, ei tosin pakollinen

*Ei kallis, mutta sellainen joka kestäisi kuitenkin hyvin normaalin elämän (ei siis jysk-laatua, heiluvaa)

*Sopii sisustukseen, tästäkin voidaan tinkiä kunhan materiaali osuu edes kohdalleen

*Kulmat pitää olla, jotta niihin voi hautautua. Näin pari tosi kivaa sohvaa, mutta olivat pelkästään selkänojallisia niin tuli enemmän odotushuone mieleen kuin olohuone...

*Sohvan sisään ei pääse

Eli toisinsanoen näätäturvallinen! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Tuttu lamppu, meillä samanlainen! :)

(on kyllä pikkuveskissä, mutta toisaalta me haluttiinkin sinne "olohuonemaista" tunnelmaa)

Silkkitassu

Kristaliina, en yleensä hanki oranssia, mut sinä olet saanut sen näyttämään niin kivalta väriltä niin innostuin kun näin lampun. Sopii mustan sisustuksen kanssa ihan kivasti, pieni väripilkku. :) Tuon lampun paikalla ollut valkoinen riisipallo siirtyi tietokonepöydän päälle tuohon olohuoneen toiseen nurkkaan.

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, hienosti sattunutkin sit just samanlainen lamppu - tuo kun ei ole varmaan vielä mun blogissa koskaan edes vilahtanutkaan :)
(on kyllä pitänyt esitellä se huone, mutta sieltä puuttuu vielä listat...)

Joo, oranssi on mun mielestä ihana sisustusväri: lämmin ja ympäristöstään erottuva. Sopii muuten hienosti noihin vihreisiin verhoihin teillä! Me kans aina mietitään lampuista, että millaisen valon/varjot/heijastukset se luo - meidän lemppareita ovat (tän lisäksi) just riisipallot tai esim. rottinkiset lamput, joista valo tulee kauniisti läpi :)

Silkkitassu

Miulla on aina ollut vaikeuksia löytää sellanen täydellinen valaisin. Yhden tosi kivan löysin keittiön pöydän ylle mut ei se sit valaissutkaan kunnolla vaan oli swllanen hämylamppu.. Ei sitä keittiöön siis...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.