Valokuva-albumi vauvavuodesta

Ristiäislahjaksi toivoin siskoltani valokuva-albumia, jotta edes yksi albumi tulisi täytettyä valokuvilla, eikä kaikki kuvat vain roikkuisi tietokoneen kätköissä. No, pitkään me puhuttiin että "pitäisi ja pitäisi teettää kuvia", mutta ei sitten kuitenkaan saatu aikaiseksi. Perjantaina sitten toteutin ainakin ensimmäisen erän tästä Kuvat paperille -projektista. Nyt kaikki 46 vauvavuoden parhainta otosta on kansissa, lisää valikoituu ainakin ristiäisistä ja ensimmäisistä tunneista/päivistä, kunhan taas kerkeää. Puolet albumista on kuitenkin vasta täynnä. Ehkäpä siis siihen samaan albumiin mahtuu myös seuraava vuosikin. :)

Edellisten blogitekstien kuvitukset löytyvät albumin kuvien joukosta. Tässä lisää muistaakseni ennen julkaisemattomia kuvia:

Lälläslää!

Tässä minä mietin tätä elämän menoa.

Leikkipuistossa on vähän jännää.

 

Kuvat Samu Pirinen

 

Onko muilla kuvat paperilla ja oletteko teetättäneet isompia tauluja niistä?

Meitä voi seurata Facebookissa, Blogilistassa, Bloglovin'ssa ja Instagramissa

Kommentit

Uuden elämän arvoitus

Meillä on yksi iso canvastaulu pikkumiehestä ja toinen tulossa koko perheestä. Oon tekemässä Ifolorin kuvakirjaa ensimmäisestä vuodesta; se on käytännössä tilausta vaille valmis. Samoin pitäisi tilata pelkkiä kuvia vauvakirjaa ym. varten. Joten koneella ne lähinnä vielä on :D

Silkkitassu

Mä oon haaveillut isosta canvastaulusta, en kyllä tiedä mihin sen sais laitettua parhaiten, mutta sellanen pitää saada! 
Mä ajattelin laittaa miehen kirjoittamaan päivämääriä yms. infoa tohon valokuva-albumiin, jotta kuvista muistaisi vaikkapa tilanteen missä se on otettu. Yritin laittaa kuvia vähän ikäjärjestykseen, mutta ei se oo niin justiinsa. 

Uuden elämän arvoitus

Ifolorilta ainakin saa hyvälaatuisia canvastauluja :) Oon järjestänyt ensimmäisen vuoden kuvat (suunnilleen) kuukausikansioihin, joten melkein aikajärjestyksessä ovat :D

Silkkitassu

Meiltä löytyy kyllä RAW-kuvat päiväkansioissaan, joten päivämäärät kyllä on mahdollista selvittää. Eri asia jaksaako. Kaikkia kuvia ei olla käsitelty, joten kunhan uusi kierros kuvia tilataan niin uusia kuvia pitää käsitellä mieleisiksi.

Ja kuvien pitäisi kyllä riittää koon puolesta canvastauluun, jotta ei ihan pelkkää värimössöä tulisi. 

Tamsin

Meil on ihan tolkuttomat kasat kuvia Epun vauvavuodesta, mut esim. 1v kuvat on kyl teettämättä viel. Albumit on kyl jo täynnä. Pitäis lisää hankkia vissiin.
Teetin myös seinälle isompikokoisena yhden mun ja Epun yhteiskuvan, sekä perhepotretin pojan ristiäisistä - kohtahan siit pitäis uusintaotos sit kyl ottaa. :D
Canvastaulua himoitsen, mut ne on niin kalliita etten oo raaskinu, tai mikään kuva ei oo viel tuntunu tarpeeks hyvältä niin isoks tauluks.

Silkkitassu

Meillä on seinillä näätien kuvia ja yks E:n kuva vähän isompana. Sit me saatiin erilaisia kehyksiä kans ristiäislahjaks. Vielä ovat tyhjinä! Pari sellasta ihan pientäkin, tekeeköhän normi valokuvaamot edes sellasia 5x3 kuvia?

J-La (Ei varmistettu)

Hei,
Jos teillä on valokuvat digimuodossa ja niiden kehittäminen lykkääntyy ja lykkääntyy, miksette tekisi KiDMEMOn vauvakirjaa netissä - siihen voi ladata digikuvat suoraan kirjan sivuille! www.kidmemo.fi

Silkkitassu

kiitos mainoksesta. Mutta mä en ole edes harkinnut ifoloria tahi muitakaan kirjapalveluita, koska tykkään tehdä albumit omanlaiseksi. Käsinkirjoitettua ja kuvat aseteltu helposti just niin kuin tahdon, vaikkapa vinksin vonksin. Valokuvakirjasta en itse saa irti sitä mitä valokuva-albumilta haen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.