Vappuasu

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!

Mekon löysin viime kesänä Haloselta ja kengät ovat hankittu vähän aika sitten H&M:n alennusmyynnistä 15 eurolla. 

Kuvassa myöskin vähän aika sitten hankittu uusi räsymatto (ostin myös vihreä/minttu/valkoraitaisen joka meni pesuun jo), joka odottaa sijoituspaikkaansa. Totesimme ettemme pysty pitämään keittiössä ollenkaan mattoa Kiivi-neidin takia, joten pitää löytää uusi paikka mato(i)lle. Onneksi nuo voi laittaa koneeseen peseytymään. :) Helppohoitoisuus oli yksi kriteereistäni.

Bilekengissä kriteereinäni eivät todellakaan ole mukavuus vaan ulkonäkö. Olen normaalisti tennarityttöjä ja minulta löytyy perustennareiden ohella myös tennarikorkkareita juhlaan. Okei, uusin ostos EI ole tennaria, mutta ulkonäkö vietteli minut tekemään ostopäätöksen. En näin raskaana ajatellut noita käyttää juuri ollenkaan satunnaisia illanistujaisia lukuunottamatta (nytkin matkaa juhlapaikalle oli 500 metriä, joten en paljoa kenkiä kuluttanut), mutta eiköhän nuo säily puoli vuotta vielä odottamassa.

Tänään kävimme vapputorilla ja leffassa katsomassa Oblivion (tykkäsin). Tunsin mahassa kolme selvää potkua leffan aikana (ooooh!!!!). 18+6 menossa tänään, viimeksi 15+0 tunsin selvän liikkeen nukkumaan mennessä. Tässä välillä en ole tuntenut mitään mitä osaisin suorilta sanoa sikiön liikkeeksi. Ehkä tästä eteenpäin alkaisi kunnolla tajuta näitä liikkeitä. ^_^ Malttamaton olen...   

Kommentit

jermia
Itärajapakolainen

Ihana mekko :)

Silkkitassu

louna, jännittävää tosiaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.