Vuosipäivä ja ARVONTA!

Tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen blogitekstini tänne Lilyyn. Tasan vuosi sitten kärvistelin hirveässä vauvakuumeessa. Siitä se ajatus omasta blogista sitten lähti, että jotenkin tätä tilaa pitää sanoittaa, jotta mies ei hermostu ihan täysin. Ja toiveena oli myös vertaistuki.

Olen tykännyt kovasti Lilyn ilmapiiristä ja sen ovat tietenkin saaneet aikaiseksi ihanat kanssabloggaajat ja mukavat lukijat! Vuoden ajalta muistan vain yhden ikävän kommentin. Vertaistukea on löytynyt ja uusia kaverisuhteita on syntynyt. Kaikenkaikkiaan siis positiivinen kokemus! 

Olen yllättynyt myöskin omasta kiinnostuksestani jatkaa tätä kirjoittamista. Yleensä projektini tuppaavat lässähtämään alkuunsa, joko jonkun muun projektin tieltä tai sitten vain laiskuuttani. Nyt ei ole käynyt niin. Olen kyllä huomannut julkaisujen sisältöjen muuttuneen sitten alkuaikoihin nähden, mutta se taisi kyllä olla odotettavissa. Nyt tosin pitäisi taas miettiä mihin suuntaan blogi oikein lähtee. Enemmän asiaa vai päiväkirjamaistakerrontaa? Enemmän muutakin elämää vai vauvaa? Joku kultainen keskitie kaiken tämän keskellä? Ehkä. Pitkälti mennään varmaan sillä, mistä koen mielekkääksi kirjoittaa. Vanhemmuus kun tuppaa herättämään niin paljon mielipiteitä jokaisesta aihealueestaan, että en tiedä haluanko kommentoida niitä sen enempää. Olen kyllä pyöritellyt mielessäni kirjoitusta syyllisyydestä ja miksi siinä vellominen on itselleni vierasta. Syyllisyys kaikesta kun tuntuu olevan se äitien perussynti. No.. tähän palataan jos siltä tuntuu..

Näin blogisyntymäpäivän kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan (kuten monissa muissakin blogeissa on ollut tapana!)! Minulla on kirjahyllyssäni useita itsetehtyjä virkattuja koreja ja yksi niistä (värivaihtoehdot musta, ruskea ja sininen) voisi haluta uuden kodin! 

Eli olet mukana arvonnassa, kun kommentoit sähköpostiosoitteen kera tätä tekstiä (kerro vaikkapa mitä toivot Silkkitassun seuraavalta vuodelta blogisfäärissä) ja olet mukana arvonnassa. Arvontaan voi osallistua 6.11.2013 klo 12:00 saakka ja arvonta suoritetaan tämän jälkeen samana päivänä. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse ja hänellä on mahdollisuus valita mieleisensä värinen pikkukori (koko n. 12 cm x 12 cm). Postitan korin sitten uudelle omistajalleen mahdollisimman pian! 

 

Kommentit

Lilleri78
Tuttitango

Mua ainakin kiinnostaa lukea ihan vauva-arjen ja muun elämän aiheuttamista ajatuksista ja kokemuksista. Tuo syyllisyysaihe esimerkiksi kuulosti mielenkiintoiselta! lilleri78@gmail.com

Kath

Katjuska894@hotmail.com

Ihanat korit! :) mulla ei ole kyllä mitään risuja antaa, pelkkiä ruusuja! <3 kiinnostaa ne vauvajutut, sun näpertelyt ja muutenkin vaan teidän elämästä. :) 

Pipo (Ei varmistettu)

miira.saravaara@gmail.com

Täytyy myöntää, että eipä minullakaan ole Yhtään mitään pahaa sanottavaa, ainoastaan että elä lopeta ja kirjoita juuri niistä aiheista jotka koskettaa sua ja sun elämää. Eli juuri niinkuin olet tehnykin! Kaikkea vaan mitä päivät ja pää pitävät sisällään, joka teksti on ollut mielenkiintoista lukea aiheesta riippumatta! Happy Halloween koko pienelle perheelle, karvakamuja unohtamatta! :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Hassua, että meillä kaikilla on vuosipäivä näin samoihin aikoihin (mulla parin viikon päästä) - silloin kun itse aloitin, kuvittelin että "te kaikki muut" olitte bloganneet jo iät ajat! Eli arvontoja pukkaa...

Musta on kiva lukea vauvajuttuja, tietysti, ja lukisin mielelläni lisää myös sarjakuvistasi. Ja vaikka Jyväskylästä, sillä en tunne kaupunkia juuri ollenkaan - onko teillä siellä jotain jänniä vauvaharrastuksia, vaikka? 

Tamsin

Voi mä haluan lukea teidän vauvasta, vai pitäisikö sanoa vauvoista - fretit kanssa kiinnostaa! Yleisesti ottaen kaikki mikä sun ja teidän elämään liittyy. Tykkään eniten juurikin kultainen keskitie -blogeista missä on vähän jokaiselle jotakin. :)

tujole@gmail.com

jermia
Itärajapakolainen

Kiinnostaa lukea ihan teidän arjesta yleisesti. Vauvajuttuja, iloja ja suruja. :)

javies@hotmail.fi

♥ onnea 1-vuotispäivästä !

sehän on juurikin pointtina, että voi kirjoittaa Ihan mistä haluaa :)

täällä tykkään eniten lukea kyllä näistä teidän karvaisista ihanuuksista ♥ !!!!!!!!!!!!!!! 

ihanaa marraskuuta kaikille ! t: mia :)

nuuttan@hotmail.com 

Tessa ei jaksanut kirjautua (Ei varmistettu)

Sarjakuvajuttuja!!
Tuo syyllisyys on mustakin jännä juttu, en oikein tajua sitä. Mähän olen vauvuotena potenut syyllisyyttä lähinnä tekemättömistä asioista ja itseni laiminlyönnistä, mutta mihinkään Kainin liittyvään en saa kyllä liitettyä syyllisyyttä millään, sehän on ihan huipputyyppi :D

exp (Ei varmistettu)

ihanat korit :). x_unrated at hotmail.com

tiiti66 (Ei varmistettu)

Onnea ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti blogille tulee monta vuotta ikää lisää.. Kiva kun kirjoitat monipuolisesti kaikenlaisista asioista.

Minttuliini (Ei varmistettu)

Hei, ilmoittaudun mukaan arvontaan. Aloitin blogisi lukemisen sillä perusteella, että lasketut aikamme olivat suht lähekkäin. Tavallaan tämä on ollut minulle vertaistukea :) Kiitos mukavasta blogista ja odotan innolla mitä seuraava vuosi tuo tullessaan!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Onnea vuosikkaalle blogille! Kuten Katiekin sanoi, meitä samoihin aikoihin aloittaneita bloggareita tuntuu olevan hurja joukko. T&T:kin täytti juuri vuoden, tosin postaus aiheesta on vasta tuloillaan...:D

Mua kiinnostaa frettien elo, se miten ne on suhtautuneet vauvaan sekä erityisesti se, miten sä koet nuo lemmikit nyt kun kotona on tuo ihanuus joka vaatii niin paljon aikaa ja energiaa. Ja osallistun tietysti arvontaan, juuri tuollainen kori on hakusessa meidän neidin pinneille ja pompuloille!

MariWLZ
The Good Vibes

Paljon kuvia pikkusesta! Se on niin suloinen :)

ahle (Ei varmistettu)

Monipuolisuus on rikkaus, eli toivon, että blogissasi liikut laajasti aihealueesta toiseen.

tiinak (Ei varmistettu)

Söpöt korit, mukana :)

Kanelii (Ei varmistettu)

Oikein paljon onnea! Itsellä bloggaamisen aloitus on vielä suunnitteluasteella, vaatii vähän rohkeutta.. :) Mukana arvonnassa!

lentoemo (Ei varmistettu)

Korit ovat kyllä kauniit, olen mieluusti arvonnassa mukana minäkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.