Ladataan...
Silver Lining

BAG / ZARA

Harvoin tulee laukkuostoksia tehtyä, ne rahat laitan aina yleensä mielummin kenkiin. Nyt löytyi kuitenkin tulevan kevään ja kesän varma suosikki - joka tosin tänään kaatosateessa kävellessä aiheutti hieman päänvaivaa..

Pieni hiljaiselo on ollut paikallaan, on tullut selviteltyä vähän omia ajatuksia ja tulevaisuuden juttuja. Palaillaan asukuvien kera huomenissa :)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Silver Lining

PANTS / BIKBOK
TOP / BIKBOK
HEELS / WEEKDAY

Mun tuskin tarvitsee sanoa mitään noista kohonneista lämpöasteista?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Silver Lining

 

Mulla oli ihan mahtava pääsiäisloma! Käytiin viettämässä ihan viimesen päälle äiti-tytärviikonloppua Tukholman puolella. Vedettiin buffetissa navat täyteen (miksi aina pitää syödä itsensä melkein oksennuskuntoon), käytiin kiertämässä kaupat, nautittiin ihan tajuttoman upeasta kelistä ja istuttiin illat viinitellessä. On se äiti vaan ihana!

Nämä upeat kuvat viime viikolta otti Johanna, kun käytiin tyttöjen kanssa koulupäivän aikana vähän fiilistelemässä läheisiä maisemia ja melkeinpä polttavaa aurinkoa.

PS. Arkeenpaluun resepti: ota kaikki ilo irti lomalta palaavista Salkkareista ja Aamulypsyshöystä. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Silver Lining

Viimeaikaisia asuja olkaapa hyvät. Milloinkohan viimeksi olen mahtanut pukeutua näin värikkäästi ja vaihtelevasti? Ihana kevät.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Silver Lining

COAT / SELECTED FEMME
T-SHIRT / BY ME

Miten ihanaa se, että osaan suunnitella ja toteuttaa itse omat vaatteeni onkin, olen viimein löytänyt siitä huonon puolen: meinaa nimittäin pukata aikamoista paniikkia taas, kun pari päivää ennen tämäniltaista Aussie-gaalaa päätin, että gaala-asuni tarvitsee valkoisen hameen. Ja koska semmoista en omista, niin nopeastihan mä sen väsään itsekin. Tähän suunnitelmaan lisätään vielä pientä laiskuutta, työkiireitä ja asioiden viivyttelyä, lopputukseksena meikäläinen on tänä aamuna aloittamassa kyseisen vaatekappaleen tekemistä. Katsotaan, mitä saan illaksi päälleni - mulla ei ole nimittäin back-up plania.

Share
Ladataan...

Pages