Ladataan...
Simple year

Heinäkuussa päätin uusia hieman kaapin kosmetiikka sisältöä ja vierailin Lumenen tehtaanmyymälässä ja hain sieltä joitain tuotteita käyttöön. Näissä purkit ovat uudistuneet näiden mallien jälkeen kyllä, mutta teen silti postauksen näistä. Lisäksi toinen kokeilussa ollut sarja on ollut The body shopin tea tree oil sarja.

 

Lumenelta testissä olivat Arctic berry cocktail oil, timefreeze kiinteyttävä seerumi, ihon sävyä korjaava seerumi sekä glow boost. Näistä berry cocktail oilia olin aiemmin jo talvella käyttänyt kuivaan ihoon sekä glow boost on ollut aikalailla jatkuvassa käytössä meikin alla.

Sen sijaan time freeze oli itselle ihan uusi niinkuin ihonsävyä korjaava voidekin. Ihon sävyä korjaavaan voiteeseen en ehkä tykästynyt niin. Tähän vaikuttaa se ettei omalla iholla ole hirveästi mitään pigmentti ongelmaa tai punoitusta noin yleisesti. Sen sijaan Time freezen koin aika hyvänä seerumina ja sitä onkin tullut paljon käytettyä iltakäytössä.  Arctic berry cocktail on ollut käytössä nyt säiden hieman kylmennettyä myös iltaisin ja se antaa kivaa boostia kasvoille jos meinaavat olla kuivat. Oma ihonlaatu on herkkä/ja ei kovin helposti rasvoittuva. Mutta näistä tosiaan ehdottomia ostoksia ovat mielestäni tosiaan glow boost sekä Arctic berry cocktail ja tulevat varmasti olemaan osana omaa ihonhoitoa pidemmällekin.

 

Toinen kokeilemani sarja oli The body shopin tea trea oil-sarja.

Ensin ostin sarjasta vain tuon pienen öljypurkin, jonka huomasin tehokkaaksi esimerkiksi finneille ja muille puhdistamaan ihoa mikäli nmiitä ilmeentyi. Tässä öljyn tuoksu on hieman voimakas, joten ollut itsellä lähinnä iltakäytössä. Kuvassa oleva puhdistusaine on myös ollut ihan ok ja rauhoittaa kivasti. Samoin kuin kasvovesi (iso pullo). En ole käyttänyt sarjaa ihan joka päivä, koska ihoni on aika herkkä ja tuntuu että olisi saattanut kuivahtaa hieman liikaa, mutta ollut todella hyvä tuo öljy varsinkin ja tuonut kirkkautta selkeästi ihon väriin. En ole yleensä hirveästi käyttänyt The body shopin ihonhoitosarjoja, mutta tämä oli todella hyvä kokemus ja ainakin öljy jää itselle käyttöön erityisesti epäpuhtauksien ilmetessä (todella hyvä tuote esim nenän iholle mustapäitä preventoimaan!).

 

Jouluksi onkin tarkoitus ostaa joltain merkiltä vielä uusia yö ja päivävoiteita, nyt syksyn ajan käytössä on ollut Lumenen c-vitamin sarja mikä on ollut ihan ok, mutta ehkä talvelle jotain vieläkin kosteuttavampaa. Onko vinkkejä herkälle iholle mistä itse olette tykänneet? Saa olla kalliimpaakin sarjaa, Lumenelta nyt lähinnä käytössä ollut siksi että tehtaanmyymälästä tuli kesällä ostettua kunnon määrä syksyä ajatellen kaikenlaista. Otan mielelläni suosituksia vastaan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Simple year

Lauantain sadesäätä.

 

Luin muutaman postauksen tyyppien työviikosta. Itsellä oli aika tapahtumaton viikko, mutta tässä tulee:

Maanantai: Herään kello 8.30. On viikon ainoa iltavuoro. Käyn kotona suihkussa ja pakkaan salikamat ja hiljaisen salille ennen duunia. Treeniin jää oikeasti aikaa 40 minuuttia, joka riittää hyvin. Treenaan yläkroppaa läpi. Käyn vielä pikasuihkun ennen duunia. Otan julkisen töihin ja teen yhden vaihdon toiseen linjaan välissä. Ulkona sataa vettä. Olen töissä hieman ajoissa ja juon vielä kahvit ennen töistä lähtöä. Illalla otan julkisen myös kotiin päin, koska ajoin asemalle pyörällä ja se pitää vielä hakea. Pyöräilen asemalta kotiin ja olen lopulta kotona klo 21. Syön iltapalaa ja katson netflixistä klo 23 asti kauhusarjaa. Laitan valmiiksi seuraavan päivän vaatteet.

 

Tiistai: Herään klo 06.45. Aamukiukkuinen avopuolisoni syö ruokapöydässä aamupalaa ja koitan heittää vitsiä jostain. Avopuolisoni on kuin zombi ja mulkaisee minua ja jatkaa leivän syömistä. Menemme autolle ja avopuoliso on edellisenä iltana unohtanut laittaa auton lämmitykseen. Raappaan kyrsiintyneenä auton laseja ja tajuan että tulee kiire töihin. Tuskastelen kehä ykkösen ruuhkassa ja heitän avopuolison töihin. Jatkan omaan duuniin. Omassa duunista lähden klo 17 ja otan avopuolison matkalta kyytiin. Ajan jälleen ruuhkassa kotiin. Suunnitelmana oli lähteä salille, mutta en lähtenyt. Vietin illan kotona, pesin pyykkiä ja katsoin netflixiä. Ja niin, ruokatauolla shoppasin sportamorelta housut. Menin ajoissa nukkumaan. Mietin, että onneksi töissä on ruoka ettei tarvitse tehdä eväitä ja käyttää siihen aikaa.

 

Keskiviikko: Herään kello 07.00 koska väsyttää. Olen menossa julkisilla töihin, koska aion juosta työmatkani kotiin töiden jälkeen. Olen jo päässyt asunnosta ulos kun muistan, että en ole pakannut juoksuhousuja. Juoksen takaisin sisälle. Lisäksi olen edellisiltana valinnut snadisti kiristävät Nudien farkut jalkaan ja se ottaa päähän mutten ehdi vaihtaa housuja. Otan julkisen töihin ja olen töissä 5 min ennen virallista työn alkua. Kello 17 vaihdan kamat ja lenkkeilen himaan tunnin ja kymmenen minuuttia. Vaatetta on päällä liikaa mutta fiilis on hyvä. Pääsen kotiin ja totean että pitää lähteä kauppaan. Ajan kauppakeskukseen ja pysäköin ruuhkassa autoa. Käyn kaupassa. Käyn illalla suihkussa ja katson netflixiä. 

 

Torstai: Herään kello 07.00. Heitän miehen töihin ja olen ajoissa töissä. Pääsen kello 17. Normaalisti lähtisin salille. Paikat kuitenkin ovat sen verran kipeät että päätän levätä. Siivoan kotona illan ja käyn kauppakeskuksessa hakemassa tilaamani urheiluvaatteita sekä käyn Pentikin jäsenalepäivillä ostoksilla. Tilaamani urheiluhousut ovat paremmat kuin odotin.

 

Perjantai: Vihdoin perjantai, koska viikonloppu on vapaa. Ajan töihin eri reittiä yksin ja vältän ruuhkat (hurraa!). Töistä pois klo 17, käyn tankkaamassa auton. Illalla street foodia ja elokuviin. Tuskailen parkkihallissa parkkipaikkaa etsiessä. Klo 23 kotona ja klo 24 nukkumaan.

 

Lauantai: Herään kello 10.30. Hidas aamupala ja luen talouselämän sekä Hesarin viikkopaketin, jotka tulivat eilen postissa. Selaan myös mainoskuvastoja. Avopuoliso herää klo 11. Käydään läpi päivän ohjelma. Avopuoliso lähtee tuomaroimaan futista ja minä lähden hakemaan Marimekon myymälästä pakettia. Ulkona sataa ja menen kävellen, joten korkkarit voi unohtaa. Käyn myös Lindexillä missä on -30% ale kaikesta. Löydän täydellisen paidan. Käyn kaupassa. Ulkona sataa, mutta lähden siitä huolimatta juoksemaan (kiitos hellytech 20 000 kalvotus ja Asicsin goretex kengät). Juoksen 45 minuuttia sateessa. Riisun märät kamat ja alan tehdä ruokaa. Teen pastaa ja lohta uunissa. Kello 17 ruoka on valmis ja syön. Kello 18 avopuolison kanssa saunaan. Välillä viestitän vielä tyttöporukan kanssa juhlavarauksen teosta. Alan tehdä tätä postausta. Illan luen kirjaa ja yritän rentoutua viikon jäljiltä. 

 

Tällainen perusviikko vielä aika laiskalla menolla. Mites teidän viikot?

Share
Ladataan...

Ladataan...
Simple year

Töistä kotiin, puuhastelua tai treeniä ja sitten tvn ääreen ja netflix auki. Kuulostaako tutulle?

 

Viime aikoina olen huomannut että tämä on alkanut olla yhä tutumpi kaava. Todellisuudessa tvn edessä ajanviettäminen vie jo aika monta tuntia viikosta. Kuitenkin aikuisiällä onnistuin viettämään elämästäni 5 vuotta ilman tvtä, lähinnä katsellen satunnaisesti elokuvia läppäriltä. Tätä ajattelinkin siis taas yrittää. Koti voisi olla hiljaisempi ja kirjoille jäisi enemmän aikaa kun tv ei olisi niin hallitsevana. Arkisin töiden jälkeen oikeasti on aikaa harrastaa kaikenlaista, kun varaa aikaa siihen eikä kotona sohvalla istumiseen. Puolessatoista tunnissa ehtii tehdä paljon, kun vain viitsii.

 

Kun vain ottaa ja tekee enemmän asioita. Toisinaan voi olla hyvä rentoutua katsomalla sarjoja, mutta jos se on jokapäiväistä vie se todellisuudessa jo paljon aikaa. Eilen esimerkiksi käytiin elokuvissa katsomassa Thor. Elokuva oli viihdyttävä ja oli oikeastaan kiva katsoa sitä muualla kuin kotona. Oli kiva kun salissa oli muitakin ihmisiä nauramassa hauskoille kohtauksille ja vanhan ajan fiilistä. Käytiin vielä street foodaamassa ennen leffaa avopuolison kanssa. Toki tämä on maksullista, mutta on paljon asioita mitä voi oikeasti tehdä myös pienellä budjetilla ja myös arkena.

 

Otankin itselle haasteen vastaan: jouluun asti vähemmän netflixiä ja enemmän tekemistä. Kerron teille viikoista sitten enemmän.

Share
Ladataan...

Pages