Ladataan...

Voit unelmoida mistä tahansa -on aivan yhtä helppoa luoda pieni kuin suurikin unelma- mutta muista, että sallit unelmasi toteutua vain, jos uskot ja luotat. Jatkuva pyytäminen laskee taajuuttasi, koska pyytäessäsi keskityt siihen, mitä sinulla ei vielä ole. Päästä sis irti ja salli, ota vastaan.

 

Jos sinulla on suuri unelma, josta olet haaveillut pitkään, mutta unelmasi ei ole toteutunut, niin olet omalla epäuskollasi ja pettymykselläsi -siis matalalla värähtelylläsi- hidastanut manifestaatiota. Tällaisessa tilanteessa on parempi olla ajattelemalla sitä, mitä et vielä ole manifestoinut, ja ajatella mitä tahansa muuta asiaa, jota elämässäsi arvostat. Arvostus ja positiiviset ajatukset ja tunteet kohottavat värähtelyäsi ja sallivat myös suurten ja "mahdottomilta" tuntuvien unelmiesi toteutua. Suuri unelma ei siis ole vaikeampi manifestoitava kuin pienikään - meidän on vain monesti vaikeampi uskoa suuriin unelmiin kuin pienempiin. Ja epäusko laskee taajuuttamme.

 

Älä myöskään  syyllistä itseäsi, jos unelmasi ei ole toteutunut. Korkeampi minäsi ei koskaan katso taaksepäin, et ole tehnyt mitään väärin. Jokainen hetki tarjoaa sinulle aina uuden mahdollisuuden kohottaa taajuuttasi ja sallia unelmasi.

 

Aivan kuten avatessasi radion et pyytämällä, rukoilemalla, huolta kantamalla ja itseäsi syyllistämällä voi kuulla, mitä musiikkia soitetaan toisella radiotaajuudella. Voit kuulla toista taajuutta vain virittämällä vastaanottimesi oikealle taajuudelle. 

 

Tai jos olet matkalla kaupungista a. kaupunkiin b, niin on täysin hyödytöntä kesken matkan tuskailla, että et vieläkään ole perillä. Parasta mitä voit matkallasi tehdä on nauttia matkasta ja luottaa siihen, että määränpääsi on saavutettavissasi, koska suuntasi on oikea. Matkastasi voit tehdä sekä miellyttävän että epämiellyttävän, riippuen omasta asenteestasi. Pahimmassa tapauksessa et ollenkaan usko ja luota, että unelmiesi määränpää on saavutettavissa, ja palaat toivottomana uudelleen ja uudelleen takaisin lähtöpisteeseen. Silloin saatat tuntea, että et ehkä koskaan saavuta unelmaasi. Mutta silti joka ikinen hetki sinun on mahdollisuus lähteä matkallesi uudelleen - ja päästä tavoitteeseesi.

Olet lähellä suuren unelmasi toteutumista silloin, kun unelmasi ei edes tunnu enää niin kovin tärkeältä. Kun olet oppinut, että jokainen hetki elämässä voi olla täynnä iloa ja onnea - ja että tärkeintä ei ole päämäärä vaan se, että nautit jokaisesta hetkestä.

Luota siis siihen, että korkeammalla minälläsi on kaikki tarvitsemasi tieto ja kaikki viisaus - ja että korkeassa värähtelyssäsi eli samalla taajuudella korkeamman minäsi kanssa  voit vastaanottaa tuon tiedon.  Luota siihen, että näennäiset vastoinkäymisetkin ohjaavat sinua aina oikeaan suuntaan, ja että tunnet joka hetki myös kehossasi mihin suuntaan olet menossa: Positiivinen tunne kertoo, että suuntasi on oikea. Negatiivinen tunne kertoo, että olet paikallasi tai menossa taaksepäin. Luota siihen, että kaikella mitä tapahtuu on kuitenkin aina tarkoitus. Korkeampi minäsi on oppaanasi joka hetki.

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kun kohtaamme elämässämme vastoinkäymisiä ja negatiivisia tunteita, niin moni meistä kokee paitsi arvottomuutta, niin myös heikkoutta ja avuttomuutta. Tuntuu, että vastoinkäymiset on joku ulkopuolinen voima -kohtalo, "jumala" tai sattuma- asettanut tiellemme. Ja riippuen uskonnollisesta tai filosofisesta kasvatuksestamme luokittelemme elämän haasteet joko rangaistuksiksi (menneen tai tämän elämän synneistä tai jopa "perisynnistä") tai omasta tyhmyydesämme. Tai saatamme ajatella, että olemme syntyneet "onnettomien tähtien alla". Tai ajattelemme, että "maailma nyt vain on paha paikka, jossa tapahtuu sattumanvaraisesti paljon pahoja asioita ja kärsimystä."

 

Kaikki mitä koemme on kuitenkin oma luomuksemme. Ja negatiiviset tunteet eivät ole todiste siitä, että "maailma on paha paikka" tai että "jumala on ankara", vaan ne ovat merkki siitä, että olemme eri taajuudella, kuin korkeampi minämme, joka on Puhdasta Rakkautta, Kaikki Mikä On.

 

Negatiiviset kokemukset ja tunteet ovat siis elämässämme korvaamattoman arvokkaita tienviittoja, jotka ohjaavat meitä joka hetki pois sieltä mitä emme halua - kohti sitä mitä haluamme. Negatiiviset kokemukset ja tunteet eivät "todista", että maailma on paha paikka, vaan aivan päin vastoin: Negatiiviset kokemukset todistavat, että korkein olemuksemme on Puhdasta Rakkautta ja että tunnemme kärsimystä ollessamme erossa korkeammasta minästämme.

 

Maailmassa on paljon olosuhteita, jotka aiheuttavat niissä eläville ihmisille paljon haasteita ja kärsimystä. Mutta noissa samoissa olosuhteissa koetaan myös onnellisuutta ja toivoa. Onnellisuus tai onnettomuus on aina suhteellista, jokaisen ihmisen henkilökohtainen taajuustila. Eli totuus on, että missä tahansa olosuhteissa -niin yltäkylläisyydessä kuin niukkuudessakin- ihminen voi kokea sekä syvää masennusta että ekstaattista iloa, täysin riippuen hänen värähtelytaajuudestaan.

 

Jokainen ihminen kokee siis vain oman värähtelynsä ja tunteensa - toisen ihmisen onnellisuutta tai onnettomuutta on mahdotonta täysin kokea. Emmekä voi koskaan kärsiä toisen puolesta, emme voi kärsiä tarpeeksi poistaaksemme toisen ihmisen kärsimyksen. Vain korkeassa värähteytaajuudessa voimme auttaa muita ihmisiä. Sillä hän joka on yhteydessä Lähteeseen, Puhtaaseen Rakkauteen, on voimakkaampi kuin miljoonat jotka eivä ole.

 

Tärkein manifestaatiomme on siis positiivinen tunne. Kun opimme manifestoimaan tietoiesti korkeamman taajuuden tunteita olemme lähellä sitä hetkeä, jolloin myös toiveemme täyttyvät, siis manifestoituvat käsinkosketeltaviksi, silminnähtäviksi, aistein havaittaviksi - "tämän maailman todellisuudeksi". Totta ne ovat olleet siitä asti kun niitä toivoimme. Sillä kun tunnemme onnea ja iloa olosuhtaista ja manifestaatioista riippumatta -koemme siis iloa siitä, että olemme  yhtä korkeamman minämme kanssa-  vedämme puoleemme asioita, joita olemme toivoneet. 

 

Tietoinen luominen on siis onnellisuutta ilman ehtoja. Älä siis pyydä ja toivo uudelleen ja uudelleen, pyyntösi on kuultu. Tärkein manifestaatiosi on korkea taajuus, positiivinen tunne. Kun olet onnellinen sallit toiveesi toteutua.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jooga on liikuntaa korkeamman minäsi ohjauksessa. Kun aloitat joogaharjoituksen pyri olemaan vastaanottavaisessa tilassa, eli sallimaan korkeamman minäsi ohjauksen. Rentoudu ja keskity hengitykseen, tämä hiljentää ajatusmelua. Tässä korkeamman värähtelyn tilassa saat intuitiivisesti tiedon, minkälaisia harjoituksia kehosi juuri nyt tarvitsee.

 

Tästä syystä joogaharjoitus on hyvä tehdä yksin: sinä itse tiedät joka hetki mikä on juuri sinun "paras polkusi kulkea".

 

Kehossasi on kaikki tieto, jokainen solusi välittää koko ajan viestiä siitä, miten pääset tasapainoiseen tilaan. Tämä tasapaino on aina psykofyysistä, henki ja kehosi ovat yhtä. Terveys ja hyvä olo on siis harmoniaa hengen ja ruumiin välillä.

 

Jos tunnet kehossasi kipua tai mielesi on levoton, rentoudu ja hengitä tietoisesti ja syvään. Kun mielesi on tyhjentynyt tietoisista ajatuksista alat vastaanottaa ajatuksia, intuitiivista ohjausta. Meditatiivinen tila on siis toimimista vastaanottimena - radiovastaanotinkaan ei lähetä radio-ohjelmaa vaan pelkästään vastaanottaa sitä. Kokemalla fyysistä kipua tai levottomuutta olet jo luonut korkeampaan todellisuuteen toiveen, että kipu olisi poissa ja mielesi rauhallinen. Sinun tulee nyt vain sallia luomuksesi ja kokea se.

 

Kaikki toiminta matalassa värähtelytajuudessa on  vaikeaa, koska matalassa taajuudessa teet asioita puhtaasti oman ajattelusi ohjaamana, et inspiroituneena.

Motivoitunut toiminta ilman inspiraatiota on usein hankalaa ja turhauttavaa. Jos toimit matalasta taajuudesta käsin, uurastuksesi on kuin imuroimista pölynimurilla ilman sähkövirtaa. Toiminta matalassa taajuudessa vetää myös puoleensa tapahtumia, jotka värähtelevät samassa, matalassa taajuudessa. Nämä matalan taajuuden kokemukset lähettävät kyllä universumiin toiveen paremmista kokemuksista, mutta tekevät samalla polustasi hankalamman kulkea.

 

Mitä tahansa teetkin, viritä siis itsesi ensin korkeampaan taajuuteen, inspiroidu. Silloin toimintasi johtaa positiivisiin kokemuksiin, jotka puolestaan vetävät puoleensa lisää myönteisiä kokemuksia ja asioita.

Share
Ladataan...

Pages