Ladataan...

Kun luomme elämäämme yhdessä muiden ihmisten kanssa, niin pyrimme usein innokkaasti löytämään yhteistä heidän kanssaan: Yhteisiä tavoitteita, yhteisiä mielipiteitä, yhteisiä aatteita, yhteistä elämäntapaa, yhteisiä käytöstapoja. Etsimme ikään kuin turvaa siitä ajatuksesta, että toinen ihminen on kanssamme "samaa maata". Että hänen kanssaan on helpompi elää, jos ristiriitoja ja erimielisyyksiä ei ole paljon.

Emme kuitenkaan koskaan voi löytää esim. elämänkumppania, joka olisi kaikilta piirteiltään ja tavoitteiltaan samanlainen kuin me. Emmekä koskaan voi luottaa siihen, että kumppanimme pysyy juuri sellaisena, kuin millaisena hänet haluamme nähdä. Sillä usein myös se kuva, jonka vaikkapa puolisostamme suhteemme alussa luomme, ei ole missään vaiheessa todellinen, vaan perustuu enemmän toiveisiimme kuin todellisuuteen. Ja vaikka tuo kuva olisi osin todellinenkin, niin kumppanimme voi muuttua, hänen tavoitteensa ja mielipiteensä voivat muuttua - ja myös me itse voimme muuttua. Sillä elämässä mikään ei ole pysyvää. Luomme koko ajan omaa elämäämme.

 

Emme myöskään koskaan voi muuttaa toista ihmistä toisenlaiseksi väkisin, sillä halumme manipuloida toisia ihmisiä lähtee matalasta tunnetaajuudesta. Mutta sen sijaan: Jos olemme itse yhteydessä korkeampaan minäämme ja toivomme esim. kumppaniltamme toisenlaista käytöstä -tai että hän ymmärtäisi meitä jossakin asiassa paremmin- niin toiveemme toteutuu. Tai mikäli tämänhetkinen kumppanimme ei täytä toiveitamme, niin löydämme uuden kumppanin, joka täyttää ne. Universumi täyttää aina toiveemme. Taajuudestamme riippuu, luommeko sitä mitä haluamme, vai sitä mitä emme halua.

 

Jos siis elät toisen ihmisen kanssa ja sinulla on unelmia ja tavoitteita, niin pyri aina ensisijaisesti yhteyteen korkeamman minäsi kanssa sen sijaan, että etsisit kompromissia kumppanisi kanssa niin, että oma taajuutesi laskee, että luovut omista unelmistasi ikään kuin kumppanisi "mieliksi" tai hänen "hyväkseen". Eli kun olet esittänyt universumille toiveesi ja tavoitteesi, niin älä yritä suostutella kenties täysin eri mieltä olevaa kumppaniasi suunnitelmasi taakse, vaan luota siihen, että jos sinä olet yhteydessä korkeampaan minääsi, niin universumi kyllä järjestää kaiken. Ja lopulta toiveesi toteutuu. Ja myös kumppanisi toive toteutuu, sillä jos myös kumppanisi on ollut yhteydessä omaan korkeampaan minäänsä, niin teidän molempien toiveet ikään kuin sulautuvat ihmeellisellä tavalla yhteen, ja te molemmat saatte haluamanne.

 

Muista, että vain olemalla tyytyväinen nykyhetkeen voi myös tulevaisuutesi olla toiveidesi mukainen. Eli tee aina rauha nykyhetken kanssa. Pyri aina arvostamaan kaikkea sitä, mitä olet jo luonut. Silloin voit saada myös kaiken sen, jota olet toivonut, mutta joka ei ole vielä manifestoitunut.

Sillä universumissa samanlainen vetää aina puoleensa samanlaista. Jos olet huolissasi rahan riittävyydestä, vedät puoleesi lisää rahavaikeuksia. Jos olet huolissasi kumppanisi käytöksestä, niin hän käyttäytyy juuri niin, kuin olet pelännytkin hänen käyttäytyvän, sillä pelko värähtelee matalalla taajuudella. Jos pelkäät sitä, että parisuhteesi ei kestä vaan jäät yksin, niin mitä enemmän pelkäät, niin sitä varmemmin se mitä et halua, toteutuu.

 

Voit siis unelmoida mistä tahansa, vaikka eläisitkin toisen ihmisen kanssa, ja vaikka kumppanillasi ei juuri nyt olisi täysin samanlaisia unelmia kuin sinulla. Korkeammat minänne ovat saattaneet teidät yhteen, joten korkeammat minänne tietävät myös ratkaisun kaikkiin yhteisiin ongelmiinne. Joissakin tapauksissa tienne saattavat johtaa erilaisten unelmienne takia erilleen - mutta vähintään yhtä mahdollista on, että löydätte ihmeellisellä tavalla yhteisen polun, ja teidän molempien toiveet lopulta toteutuvat.

 

Yhdessä luominen on siis aivan yhtä helppoa kuin luominen yksinkin. Tärkeintä on vain katsoa maailmaa korkeamman minäsi silmin. Ja vaikka kumppanisi olisi ajoittain matalammalla taajuudella, niin muista, että se joka on yhteydessä korkeampaan minäänsä  on aina voimakkaampi ja vaikutusvaltaisempi, kuin kaikki ne yhteensä, jotka ovat matalalla taajuudella. Sillä kaikkien meidän todellinen olemus on korkea taajuus, puhdas positiivinen energia.

Ladataan...

Ladataan...

Tietoisen luojan tärkein taito on vastoinkäymisistä iloitseminen. Jos olet matalalla taajuudella, niin tämä lause kuulostaa sinusta käsittämättömältä. Mutta kun katsot elämää korkeamman minäsi silmin, niin lauseen viisaus avautuu sinulle täysin selkeänä: Ilman kysymystä ei voi olla vastaustakaan. Ilman ei-toivottua ei voi olla toivottua. Universumissa ei olisi mitään ilman kontrastia, sillä luominen tapahtuu aina kontrastin kautta.

 

Jokainen kokemasi vastoinkäyminen on siis äärettömän tärkeä, koska negatiivisen tunteen aiheuttava tapahtuma tai manifestaatio ohjaa sinut oikeaan suuntaan. Jos et kokisi sellaista, mitä et halua, niin et myöskään voisi luoda sellaista, mitä haluat.

 

Ja kaikki pienet tai suuret unelmamme synnyttävät manifestoituessaan jälleen uuden asetelman, jossa on uudet haasteet. Sillä universumissa ei mikään ole koskaan paikallaan, kaikki on liikkeessä koko ajan. Tarvitsemme siis myös vastoinkäymisiä tienviitoiksemme jatkuvasti lisää. Älä siis koskaan "vastusta vastoinkäymisiä" vaan ota ne vastaan aidosti iloiten, sillä korkealta taajuudelta käsin katsottuna vastoinkäymiset on helppo ratkaista. Vastoinkäymiset tekee vaikeaksi vain se, että vastustamme niitä, että katsomme niitä matalasta tunnetaajuudesta käsin.

 

Jos siis olet pitkään unelmoinut vaikkapa hienosta, arvokkaasta autosta, ja onnistut manifestoimaan itsellesi tuon auton, niin samalla hetkellä kun sinulla on konkreettinen unelmasi edesssäsi, niin samalla hetkellä sinulla on ratkaistavanasi myös joukko kysymyksiä: Kuinka maksan arvokkaan auton korkeammat autoverot? Koska auto on todella hieno, niin herättääkö se kateutta kanssaihmisissäni ja yrittääkö joku ehkä vahingoittaa autoani? Autoni on todella kaunis, onko minun nyt pestävä sitä joka päivä?

 

Kaikkia noita kysymyksiä voit tarkastella joko matalasta tai korkeasta taajuudesta käsin, eli luoda avoimista kysymyksistä joko isomman tai pienemmän ongelman. Jos pelkäät, että et pysty maksamaan autoveroa, niin vetovoiman laki tekee autoveron maksamisen sinulle vaikeammaksi. Jos pelkäät, että autoasi vahingoitetaan parkkipaikalla, niin vetovoiman lain vaikutuksesta pelko saattaa toteutua ja joku tosiaan vahingoittaa autoasi. Jos sinua ahdistaa ajatus siitä, että autoa pitää pestä joka päivä, niin peseminen on sinulle ikävä velvollisuus ja vetovoiman laki saa aikaan sen, että auto kenties myös likaantuu helpommin. Saamme aina kaikein mitä haluamme - ja mitä emme halua - riippuen tunnetaajuudestamme.

 

Mutta jos katsot samoja kysymyksiä korkeamman minäsi silmin, niin kysymyksiisi löytyy hyvin helpot vastaukset: Saat ihmeellisellä tavalla jostain lisää rahaa, eikä autoveron maksaminen ole ongelma. Kaikki ihmiset, joita autosi vetää puoleensa, ovat sinun laillasi korkealla taajuudella ja kunnioittavat hienoa autoasi, eikä kukaan vahingoita sitä. Iloitset autosi pesemisestä tai sinulla on rahaa pesettää se autopesulassa. "Ongelmasi" eivät siis tunnu ongelmilta lainkaan, kun katsot niitä korkeamman minäsi silmin.

 

Älä siis koskaan vastusta mitään kokemaasi, vaan luota kaikissa tilanteissa aina universumiin. Universumilla on vastaus KAIKKIIN ongelmiisi, jos vain otat vastaukset vastaan. Mutta jos koet negatiivisia tunteita ja vastustat ongelmia, niin ongelmasi vain kasvaa ja koet kärsimystä niin kauan, kunnes lopulta päästät irti ja luovutat ongelmasi universumin hoidettavaksi.

 

Oli ongelmasi tai vastoinkäymisesi millainen tahansa, niin korkealta taajuudelta käsin tarkasteltuna ongelma näyttää aina enemmän lahjalta, kuin vastoinkäymiseltä. Jopa inhimillisesti katsoen hyvin "dramaattisiin" vastoinkäymisiin pätee tämä sama universumin laki: Jos sairas perheenjäsenesi kuolee, niin korkeamman minäsi näkökulmasta ymmärrät, että siirtyminen pois fyysisestä maailmasta oli perheenjäsenellesi suuri helpotus. Ja kuolemaa ei ole olemassa, ei-fyysiseen palaaminen on jokaiselle sielulle aina suurenmoisen vapauttava kokemus, sillä ei-fyysisellä tasolla kaikki kipu ja kaikki muutkin negatiiviset kokemukset katoavat.

 

Yksi universumin -siis oman korkeamman minämme- suurimpia lahjoja ihmiselle on myös kuolema, jolle ei aina ole olemassa edes mitään "järkevää" syytä, vaan esimerkiksi pieni lapsi on "tullut maailmaan lähteäkseen varhain". Kun tällaista kuolemaa katsoo korkeamman minän silmin, niin ymmärtää, kuinka suunnattoman suuresta lahjasta on kyse. Tämä lahja auttaa meitä syvällisesti ymmärtämään, että  kuolema ei koskaan ole menetys - sielu, jonka olemme saaneet tuntea fyysisessä maailmassa on meille vielä paljon enemmän "olemassa" hänen palattuaan takaisin Lähteeseen.

Tällainen lahja poistaa korkealta taajuudelta käsin ymmärrettynä ihmisen peloista kaikkein tarpeettomimman - kuolemanpelon.

Ladataan...

Ladataan...

Jos sinulla on toive, joka ei ole toteutunut, niin voit testata toiveeseesi liittyvät uskomukset ja millä tunnetaajuudella ne ovat. Eli kuljetko kohti unelmaasi helpointa polkua, vai polkua, jolla on paljon vastustusta eli resistanssia.

Vertaa mielessäsi seuraavia lauseita suhteessa toiveeseesi:

En tiedä tarkalleen mitä haluan ja en yli päätään usko onnistuvani - Tiedän melko tarkkaan mitä haluan, mutta koen ajoittain pientä epäuskoa.

Tunnen olevani aivan eri taajuudella toiveeni kanssa ja se tuntuu hyvin kaukaiselta - Tunnen olevani vain hieman eri taajuudella, kuin toiveeni.

Minulla ei ole aavistustakaan, miltä tuntuu, kun olen toiveeni taajuudella - Tiedän, miltä toiveeni mahdollistava korkea taajuus tuntuu.

Negatiivisessa tunnetilassa tunnen olevani toivoton ja umpikujassa - Tiedän, että negatiivinen tunteeni kertoo vain siitä, että melon vastavirtaan. 

Sitten kun toiveni toteutuu olen onnellinen - Voin tuntea mielihyvää jo pelkistä mielikuvista, joita toiveeni toteutuminen minussa herättää.

Pelkään, että toiveeni on saavuttamaton -  Tiedän, että toiveeni toteutumisprosessi on koko ajan käynnissä.

Tunnen olevani aivan toivoton, toiveeni toteutuminen kestää liian kauan - Olen valmis odottamaan kärsivällisesti, tiedän olevani oikealla polulla.

Pelkään, että olen aivan väärässä suunnassa - Minulla on tunne, että olen aivan oikeassa suunnassa, luotan korkeamman minäni ohjaukseen.

En usko, että toiveeni koskaan toteutuu - Asiat selviävät yksi kerrallaan, toiveeni on toteutumassa.

Olen masentunut, koska toiveeni toteutuminen kestää iäisyyden - Olen iloinen jo etukäteen ja tiedän, että iloni nopeuttaa maniffestaatiota.

En jaksa enää odottaa unelmaani - Käytössäni on kaikki tarvittava aika, nautin matkasta kohti unelmaani.

Ehdin takuulla kuolla, ennen kuin toiveeni toteutuu - Ei ole mitään kiirettä, kaikki tapahtuu oikealla hetkellä.

 

Jos toivettasi ajatellessasi koet resonoivasi jälkimmäisten, positiivisempien lauseiden kanssa, niin kuljet helpompaa polkua kohti unelmaasi. Helpompi, positiivisten tunteiden  polku on myös nopeampi. Silti negatiiviset tunteetkaan eivät estä toiveesi toteutumista -jokainen toiveemme on jo olemassa korkeamman minämme taajuudella- ne vain hidastavat toiveesi toteutumista ja tekevät polustasi vaikeamman kulkea, samalla kiihdyttäen kuitenkin toiveesi virtaa. Sillä kaikilla negatiivisilla tunteillamme luomme aina myös positiivista, ei-toivottu luo toivottua, eli mitkään kokemukset elämässäsi eivät koskaan mene "hukkaan".

 

Tietoisena luojana sinun kannattaa silti aina valita se helpoin polku kohti unelmaasi. Kehosi kertoo joka hetki, melotko matalassa tunnetaajuudessa vastavirtaan, vai annatko toiveidesi virran viedä sinua korkeassa tunnetaajuudessa kohti unelmaasi - ilman turhaa taistelua.

Ladataan...

Ladataan...

Et voi koskaan auttaa muita -etkä myöskään itseäsi- matalasta tunnetilasta eli matalasta taajuudesta käsin. Jos toinen ihminen on negatiivisten tunteiden vallassa ja haluaa sinun tuntevan empatiaa itseään kohtaan -"jakamaan hänen murheensa"- niin säälisi aiheuttaa vain sen, että sinunkin tunnetilasi eli taajuutesi laskee. Ja matalassa tunnetilassa teistä kumpikaan ei ole yhteydessä korkeampaan minäänne: Sinä et voi auttaa tuota toista ihmistä, eikä tuo toinen ihminen voi tulla autetuksi. Empatian sijasta voit tuntea negatiivisia tunteita kokevaa ihmistä kohtaan myötätuntoa: Myötätunto on tunne, jota tunnet korkeasta taajuudesta käsin, katsomalla siis matalassa taajuudessa olevaa korkeamman minäsi silmin.

 

Jos joku ihminen on matalassa tunnetilassa ja syyttää sinua jostakin asiasta, niin täysin riippumatta siitä, mitä olet tehnyt tai mitä tuo toinen uskoo sinun tehneen, niin syyllistymisesi  tai "nöyrtymisesi" ei paranna syyttäjän pahaa oloa -joka johtuu siis vain siitä, että hän on eri taajuudella, kuin hänen oma korkeampi minänsä-  eikä myöskään paranna niitä olosuhteita, jotka ovat aiheuttaneet syyttäjän negatiiviset tunteet. Vaan vetovoiman lain vaikutuksesta sekä tuo toinen ihminen syyttäjänä, että sinä syyllistyjänä vedätte puoleenne vain lisää asioita ja tapahtumia, jotka värähtelevät samalla matalalla taajuudella. Ja syyttäjä löytää lisää aiheita syyttää, sinä puolestasi lisää aiheita syyllistyä. Syyttämisen ja syyllistymisen kierre on aina loputon ja pohjaton. Tunne siis myötätuntoa myös itseäsi kohtaan: Älä syyllisty.

 

Jokainen ihminen on aina ja kaikissa tilanteissa vastuussa vain omasta tunnetilastaan eli taajuudestaan. Jos sinulla on paha olla, niin kukaan muu ei ole negatiiviseen tunnetilaasi syyllinen, olet vain itse erossa omasta korkeammasta minästäsi. Jos sinulle on "tehty pahaa", niin olet omassa matalassa taajuudessasi vetänyt tuon kokemuksen puoleesi. Mutta älä jää tuntemaan itsesääliä, sinulla on  milloin tahansa mahdollisuus sallia taajuutesi kohota: Voimasi on aina nykyhetkessä, menneiden hetkien taajuuksilla ei ole mitään merkitystä.

 

Vaikka siis olisit negatiivisessa tunnetilassa -vaikkapa pelon, epätoivon ja ahdistuksen vallassa- tehnyt jotakin sellaista, josta tunnet huonoa omaatuntoa, niin tuntemalla negatiivisia tunteita vedät puoleesi vain ihmisiä, jotka ovat niin ikään samassa negatiivisessa tunnetilassa. Tuntemalla huonoa omaatuntoa tai syyllisyyttä et siis voi koskaan auttaa itseäsi etkä muita - etkä voi myöskään muuttaa sitä, mitä on jo tapahtunut. Sen sijaan sallimalla taajuutesi kohota, eli meditoimalla tai keskittämällä ajatuksesi positiivisiin asioihin -siis päästämällä irti, lopettamalla taistelu- annat korkeammalle minällesi mahdollisuuden ratkaista tilanne. Sillä universumilla on mihin tahansa tilanteeseen ja ongelmaan lukemattomia ratkaisuja: Sinun tehtäväsi on vain ottaa ne vastaan. Ja jokaisessa negatiivisessa kokemuksessamme on aina positiivinen puolensa, kaikki ei-toivottu luo aina toivottua. Ollessasi korkeassa tunnetaajuudessa eli katsoessasi tilannettasi korkeamman minäsi silmin näet tuon positiivisen puolen.

 

Tästä syystä esimerkiksi kristinuskossa korostuvat "perisynnin" ja "paholaisen" käsitteet ovat niin vahingollisia. "Synti" ei ole ihmisessä oleva "synnynnäinen pahuus", eikä "pahan lähdettä" ole olemassa. On vain matalia ja korkeampia tunnetaajuuksia, ja matalassa tai korkeassa taajuudessa ajateltuja ajatuksia ja tehtyjä tekoja. Eli ihminen on joka hetki taajuudeltaan joko kauempana korkeammasta minästään, tai lähempänä korkeampaa minänsä taajuutta."Armo" ei ole meidän ulkopuolelamme vaikuttavan "jumalan" anteeksiantoa, vaan armon käsite on alunperin tarkoittanut ihmisen oman tunnetaajuuden kohoamista korkeamman minän taajuudelle. Se, että "jumalan" uskotaan armahtavan ihmisiä tai "pesevän pois synnit", saattaa kyllä hetkellisesti kohottaa uskovien taajuutta, mutta ongelmana on edelleen, että tuota "armoa" pyydetään jostakin oman itsen ulkopuolelta: "Jumalalta", jonka oletetaan olevan meitä voimakkaampi, ikään kuin tuomari, jonka suhteen me olemme alamaisia.

 

 

Sinä olet Luoja, kukaan muu kuin sinä itse ei voi koskaan tuomita sinua mistään. Lopeta siis myös itsesi tuomitseminen ja tunne itseäsi kohtaan myötätuntoa, rakkautta ja kunnioitusta. Olet suuri, mittaamattoman arvokas sielu.

 

                                                                                                     * * *

 

Tiedoksi blogin lukijoille: Sinä Olet Luoja - tietoisn luomisen käsikirja julkaistaan lähiaikoina.

Ladataan...

Ladataan...

Elämäsi näyttäytyy sinulle täysin erilaisena riippuen siitä, millä taajuudella juuri nyt olet. Korkeamman minäsi ohjaus on käytössäsi, kun olet korkealla taajuudella, korkeassa tunnetilassa. Maailmasi on valoisa ja täynnä mahdollisuuksia. Koet korkean taajuuden tunteita: Iloa, rakkautta, selkeyttä. Matalassa taajuudessa taas olet kuin harhailisit pimeässä, uhkaavia, pelottavia hahmoja näkyy kaikkialla. Koet matalan taajuuden tunteita: Pelkoa, turhautumista, toivottomuutta.

 

Eikä kyse ole vain siitä, miltä maailmasi näyttää, kyse on myös siitä, millaiseksi elämääsi hetki hetkeltä luot, riippuen taajuudestasi. Sillä vetovoiman laki reagoi aina kulloiseenkin taajuuteesi ja tunteisiisi, samanlainen vetää puoleensa samanlaista. Manifestoit siis asioita ja kokemuksia juuri siitä taajuudesta, kuin missä itse olet.

 

Toiveesi ovat korkealla taajuudella, siksi manifestoit toiveitasi todeksi ollessasi korkeassa tunnetilassa. Tunnetila on siis ensin, manifestaatio sen jälkeen, ei päin vastoin. Usko siis luo sitä, mihin uskot, aina.

Samoin manifestoidessasi ei-toivottuja asioita, niin matala tunnetilasi on olemassa ensin, ja matala taajuutesi saa sinut manifestoimaan negatiivisia, ei-toivottuja kokemuksia. Molemmista voi toki muodostua "noidankehä", jolloin et enää tiedä, oliko "muna ennen kanaa vai päin vastoin". Mutta sinulla on joka hetki valta ja voima katkaista kummatkin noidankehät. Sinä olet ainoa olento universumissa, jolla on valta määritellä oma taajuutesi.

 

Älä siis koskaan odota muiden ihmisten nostavan taajuuttasi, sillä toisilla ihmisillä on oma värähtelytaajuutensa, jota sinä et voi hallita. Opettele siis hallitsemaan omaa taajuuttasi täysin muista ihmisistä ja heidän tunnetiloistaan riippumatta. Vaikka et voi päättää toisen ihmisen taajuudesta, niin korkealla taajuudella oleva on aina kuitenkin voimakkaampi, kuin matalalla taajuudella oleva, sillä korkea taajuus, puhdas positiivinen energia, dominoi aina universumissa. Matalalla taajuudella oleva ei siis koskaan pysty vahingoittamaan korkealla taajuudella olevaa - mutta korkealla taajuudella oleva voi auttaa matalalla taajuudella olevaa kohottamaan taajuuttaan. 

 

Sillä, mikä on -siis jonka olet jo elämääsi luonut tai joka on jo tapahtunut- ei ole mitään merkitystä, voit luoda joka hetki jotakin aivan muuta. Energia on liikkeessä koko ajan, mikään ei pysyvää. Luot siis joko toivomiasi asioita  tai ei-toivotuja asioita joka hetki, valinta on sinun. Ja toiveiden luominen ei ole uurastamista  ja yrittämistä matalasta taajuudesta käsin, luominen on unelmointia positiivisessa tunnetilassa, heittäytymistä virran vietäväksi.

 

Negatiivinen tunnetila tai negatiiviset manifestaatiot eivät siis koskaan ole "pysyvä tila", voit millä tahansa hetkellä päättää valita positiivisen, rakkauden taajuuden, todellisen olemuksesi. Mutta myöskään positiivinen taajuustilasi ei ole pysyvä: Kontrasti ja negatiiviset kokemukset kuuluvat elämäämme, sillä ilman niitä ei voi tapahtua luomista. Sinun on tiedettävä mitä et halua, ilmaistaksesi mitä haluat. Jos annat tunnetilasi laskea -tunnet vihaa, pelkoa tai turhautumista-  niin vedät puoleesi negatiivisia asioita. Vetovoiman laki on siis aina oikeudenmukainen, mutta ehdoton. Mutta kun olet harjoitellut korkean taajuuden ylläpitoa, niin voit kokea myös negatiivisia kokemuksia "positiivisesta tunnetilasta käsin", nähdä kaikessa negatiivisessa myös sen positiivinen ulottuvuus. Ja silloin todella hallitset luomistyötäsi ja elämääsi.

Luot toiveitasi todeksi toimimalla jokaisessa elämäsi tilanteessa korkeamman minäsi inspiroimana. Älä siis koskaan tee tai sano mitään matalasta taajuudesta käsin. Salli aina ensin taajuutesi kohota, silloin olet aina polulla, jota on helpointa kulkea. Ja joka johtaa ilosta iloon.

 

                                                                                  * * *

Tiedoksi lukijoille: "Sinä Olet Luoja - tietoisen luomisen käsikirja" julkaistaan lähiaikoina.

Ladataan...

Ladataan...

Jos sinulla on joku unelma, jonka toteutumista olet odottanut todella kauan, niin olet tavallaan rakentanut epäuskostasi "linnoituksen" unelmasi ympärille, estäen unelmaasi samalla toteutumasta. Ja sinä itse puolustat tuota linnoitusta. Toisin sanoen: Sinulla on voimakas tarve perustella sekä itsellesi, korkammalle minällesi, että koko maailmalle, MIKSI olet edelleen samassa pisteessä, vaikka et haluaisi olla. Ja keskittymällä siihen, mitä et missään nimessä enää halua, luot edelleen koko ajan lisää sitä, mitä et halua. Vetovoiman laki vetää siis puoleesi juuri sitä, mihin keskität ajatuksesi ja tunteesi. Unelmasi ympärillä oleva "linnoitus", joka tuntuu sinusta murtumattomalta, ei siis ole kiveä, vaan pelkkä illuusio. Katso siis linnoitusta korkeamman minäsi silmin ja näet, että se on vain oman mielesi, omien negatiivisten tunteidesi luomus. Harha.

 

Mutta ollessasi matalassa tunnetilassa -johon siis olet enemmän kuin tottunut- sinusta tuntuu, että sabotoit omaa unelmaasi, rankaiset ja kidutat itseäsi, koska olet niin pettynyt itseesi. Ja mitä enemmän olet itseesi pettynyt, niin sitä enemmän rankaiset itseäsi. Tällainen noidankehä saattaa jatkaa pyörimistään todella pitkään, olla todella vahva - ja sen murtaminen voi tuntua lähes mahdottomalta.

 

Mutta sitä se ei ole. Toivottomuuden tunteesi johtuu vain ja ainoastaan matalasta taajuudestasi ajatellessasi unelmaasi. Korkeampi minäsi on odottanut loputtoman kärsivällisesti sitä hetkeä, kun unelmasi ympärille rakentamasi linnoituksesi muurista vihdoin löytyy pieni avoin luukku, jonka kautta korkeampi minäsi pääsee näyttämään sinulle, että unelmasi on todellisuutta, ja että voit milloin tahansa tehdä päätöksen elää sen todeksi.

 

Universumin näkökulmasta ei ole mitään väliä sillä, onko unelmasi pieni tai suuri, voit saada aivan kaikean, mitä haluat. Kaikki unelmasi odottavat vain sitä hetkeä, kun itse sallit ne itsellesi. Ja tunnistat tuon hetken siitä, että ajatellessasi suurta unelmaasi et enää tunne kipua sielussasi, sillä sillä hetkellä aidosti uskot, että unelmasi voi todellakin toteutua. Eli niin kauan, kun tunnet vastustuksen kehossasi ajatellessasi unelmaasi, niin ajattele suuren unelmasi sijasta mitä tahansa muuta elämäsi asiaa, joka aiheuttaa sinussa positiivisia tunteita. Sillä niiden kautta  korkeampi minäsi voi opastaa sinut ikään kuin kiertotietä, "kuin varkain" suuren unelmasi "takapihalle" - jolloin lopulta kuin vahingossa saavutat suuren unelmasi.

 

Muista, että sinun ei koskaan tarvitse todistella omalle korkeammalle minällesi omaa arvoasi ihmisenä, sinun ei koskaan tarvitse selitellä, miksi et ole aikaisemmin onnistunut jossain asiassa, sinun ei tarvitse "puolustaa asemiasi" eli sitä, miksi edelleenkin olet siinä samassa tilanteessa, jossa olet ollut jo niin kauan. Sillä korkeamman minäsi silmin sinä olet mittaamattoman arvokas ja voit todellakin milloin tahansa saada kaiken mitä haluat, ilman mitään ehtoja, ilman mitään perusteluja tai tarvetta todistella yhtään mitään.

 

Usko ja luota siihen, että olet korkeampi olento, olet kaikki Mikä On, oman universumisi keskipiste. Kaikki universumin voimat ovat keskittyneet auttamaan juuri sinua saavuttamaan unelmasi.

 

Sulje siis "sateensuoja" pääsi päältä, aurinko paistaa jo!

Ladataan...

Ladataan...

Negatiivinen tunne -masennus, ahdistus, pelko-  on aina viesti: Taajuutesi on matala, olet eri taajuudella kuin korkeampi minäsi. Keskitä ajatuksesi positiivisiin asioihin ja olosi paranee heti.  Kyse on siis aivan samanlaisesta tärkeästä viestistä,  kuin jos tuntoaistimme kertoo, että hella on kuuma, nosta käsi pois hellalta. Negatiivinen tunne ei siis ole ennustus: "Minulla on niin paha olla, että kohta tapahtuu jotain pahaa, minulla ei ole mitään toivoa, kaikki on menetetty".

 

Me ihmiset opimme pelkäämään negatiivisia tunteita siksi, että emme ymmärrä niiden viestiä emmekä tiedä, miten negatiivisesta tunteesta pääsee eroon. Siksi esimerkiksi  voimakas pelko ja ahdistus usein vain pahenee, koska matalan taajuuden tunne vetää vetovoiman lain vaikutuksesta puoleensa sekä ajatuksia, jotka "todistavat" pelon aiheellisuuden, että lopulta  myös negatiivisia, samassa taajuudessa värähteleviä kokemuksia. Tästä syystä opimme "pelkäämään pelkoa" ja kuvittelemme, että pelon tunne "ennustaa pahaa". 

 

Voimakas pelko voi kohdistua lähes mihin tahansa  -voimme siis pelätä sekä elämää itsessään että kuolemaa- ja olla täysin järjenvastainen, sillä pelko ruokkii itse itseään.

 

Voit kuitenkin päästä masennuksesta, pelosta ja ahdistuksesta eroon milloin tahansa keskittämällä ajatuksesi asioihin, joita elämässäsi arvostat ja jotka aikaansaavat sinussa positiivisia tunteita. Jos masennuksesi ja ahdistuksesi on hyvn voimakas, niin luota siihen, että tyhjentämällä ajatuksesi meditoimalla taajuutesi kohoaa väistämättä. Jos et pysty ahdistuksesi vallassa yksin keskittymään mietiskelyyn, niin voit myös käyttää apunasi ohjattuja meditaatiovideoita tai meditaatiomusiikkia. Tai jos pystyt nukahtamaan, niin heti herättyäsi taajuutesi on ainakin muutaman hetken  korkea. Siksi on hyvä heti ensimmäiseksi aamulla tehdä meditaatioharjoitus, joka auttaa ylläpitämään heräämishetken korkeaa taajuutta. Ja harjoituksen jälkeen myös positiivisten asioiden kirjoittaminen paperille onnistuu usein paremmin, kuin voimakkaan ahdistuksen vallassa.

Jos siis sinulla on taipumusta masennukseen, pelkotiloihin ja ahdistukseen, niin pyri aina edes aloittamaan päiväsi "positiivisessa vireessä" eli korkeassa taajuudessa. Tällöin vetovoiman lain vaikutuksesta vedät myös puoleesi positiivisia koemuksia, ja positiiviset kokemuksesi puolestaan vahvistavat uskoasi parempaan tulevaisuuteen - ja asenteesi koko elämää kohtaan muuttuu kaikin tavoin positiivisemmaksi.

 

Kun olet korkeamman minäsi taajuudella, et voi koskaan tuntea negatiivisia tunteita kuten masennusta, pelkoa tai ahdistusta. Sillä korkeamman minäsi taajuudella TIEDÄT olevasi oman elämäsi kaikkivoipa luoja, puhdasta positiivista energiaa.

 

Kaikki on hyvin, elämä kantaa, olet turvassa. Päästä irti peloistasi ja luota elämään.

Ladataan...

Ladataan...

Jos haluat todella kiihkeästi jotakin, jota sinulle ei ole, niin huomiosi kiinnittyy usein todellisuudessa haluamasi asian puutteeseen - ja tämä estää manifestaation. Suhtaudumme haluamiimme asioihin  eri tavalla riippuen siitä, kuinka helposti uskomme saavamme haluamamme asian. Jos kokemusperäinen uskomuksemme on, että haluamamme asian saaminen on hyvin vaikeaa tai mahdotonta, niin ajattelemalla haluamaamme asiaa painamme tunnetasoamme eli taajuuttamme alas, jolloin pysymme puutteen, emme vastaanottamisen tajuudella.

 

Mutta uskomukset ovat vain ajatuksia, joita toistuvasti ajattelemme. Uskomuksemme voivat siis myös muuttua, jos lakkaamme aktivoimasta niitä ajatuksillamme. Mutta toisaalta: Pelkät sanat eivät vakuuta elämässä, uskomuksen muuttamiseen tarvitaan kokemuksia. Uskomus voi siis muuttua, jos suhtautumisemme asiaan muuttuu tunnetasolla, kokemuksen kautta. Uskomuksemme jonkin asian suhteen siis muuttu, jos ajattelemme sitä eri taajuustasolla.

 

Raha on monelle ihmiselle asia, jota on "vaikea" manifestoida. Tämä johtuu siitä, että moni meistä keskittyy rahaa ajatellessaan sen puutteeseen. Toisin sanoen: Useimpien rahaa tarvitsevien uskomus eli tunnetaajuus on, että rahaa on vaikea saada. Tuijotamme siis fyysisen maailman todellisuuteen, emme siihen, mikä on totta korkeamman minämme taajuudessa. Kyse ei siis ole siitä, että emme olisi luoneet rahaa korkeamman minämme taajuudelle - mitä enemmän olemme toivoneet rahaa, sitä enemmän olemme sitä korkeimpaan taajuuteen myös luoneet. Ja universumin näkökulmasta se, minkä olemme jo fyysiseen maailmaamme manifestoineet on mennyttä, kun taas se mikä on totta korkeamman minämme todellisuudessa on totta juuri nyt. Jos siis elät vastoin tahtoasi rahan puutteessa, niin elät menneessä, et nykyhetken todellisuudessasi.

 

Tästä syystä sanonta "raha tulee rahan luo" pitää usein paikkansa. Ihmisellä, jonka omien kokemusten mukaan rahaa on helppoa saada, on myös uskomus rahan saannin helppoudesta. Kun tällainen ihminen siis ajattelee rahaa, niin hänen taajuutensa ei laske. Rikas ihminen siis uskoo tunnentasolla saavansa rahaa helposti - ja silloin hän myös manifestoi rahaa helposti. Vastaavasti ihminen, joka on kokenyt paljon rahan puutetta uskoo, että rahan saaminen on vaikeaa, koska hänen omat kokemuksensa -ja monen muun rahan puutteessa elävän kokemukset- ovat osoittaneet, että rahan saaminen on joillekin ihmisille vaikeampaa kuin toisille. Eikä rikkaus näytä läheskään aina olevan yhteydessä edes ihmisen ahkeruuteen tai muihin maallisen elämän ns. uhrauksiin. Tällöin köyhä ihminen alkaa uskoa, että rikkaus ja köyhyys ovat jonkinlaisen "kohtalon" tai "jumalan" vallassa. Ja myös rikas ihminen voi uskoa näin. Jos siis rikas ihminen alkaa pelätä "onnen kääntymistä", niin rikaskin voi köyhtyä - koska hänen uskomuksensa rahan suhteen jostain syystä muuttuu eli hänen taajuutensa laskee.

 

Todellisuudessa kyse on siis kuitenkin vain uskomuksesta, rahaan liittyvästä tunnetilasta, siis taajuudesta jossa rahaa ajattelemme.

 

Jos siis tarvitset rahaa, niin lopeta rahan pyytäminen, sillä pyyntö ja vastaanottaminen ovat eri taajuudella. Pyyntösi on kuultu jo lukemattomia kertoja, eli korkeamman minäsi taajuudella olet jo multimiljardööri. Ajattele rahan sijasta mitä tahansa muuta runsautta, joka saa sinut tuntemaan tyytyväisyyttä. Raha merkitsee useimmille meistä myös ennen muuta vapautta, vapautta tehdä mitä haluamme, vapautta mennä minne haluamme. Pyri siis löytämään elämästäsi asioita, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi vapaaksi ja keskity niihin. Kun tunnet vapautta ja iloa, mistä syystä tahansa,  niin ruoki vapauden tunnettasi, ruoki iloasi

 

Universumin näkökulmasta ei ole mitään väliä sillä, onko ilon tai vapauden tunteen sinussa aiheuttanut ja siis taajuuttasi kohottanut asia pieni vai suuri, vähäpätöisempi vai merkittävämpi - vapaus on aina ilon ja riemun taajuus, kaikkivoipaisuuden ja rajattomuuden tunne. Usko siis olevasi kaikkivoipa luoja - ja sinä olet Luoja.

Ladataan...

Ladataan...

Olemme taajuuksia vastaanottavia mekanismeja samalla tavalla kuin radiovastaanottimet. Jos siis saat impulssin toimia tietyllä tavalla, niin mieti, millä taajuudella olit vastaanottaessasi impulssin. Sillä ainoastaan korkeassa tunntilassa vastaanotettu viesti on peräisin korkeasta tietoisuudesta.

 

Voimme siis vastaanottaa ideoita ja ajatuksia myös matalammista taajuuksista. Tällaisten ideoiden toteuttaminen luo lopputuloksen, joka on siis samalla taajuudella, kuin missä olimme vastaanottaessamme itse idean.

 

Jos haluat kiihkeästi ratkaista jonkin jo pitkään sinua vaivanneen ongelman, niin on todennäköistä, että olet korkeintaan toiveikkuuden taajuudella miettiessäsi ongelmasi ratkaisumahdollisuuksia. Parhaan mahdollisen ratkaisun löydät kuitenkin korkeimmalla eli rakkauden ja tiedon taajuudella. Siis samalla taajuudella, jolla korkeampi minäsi ikuisesti on. Tästä syystä onnistunut  meditaatio on paras tapa virittää mielen taajuus: Kun mielesi on täysin tyhjä ajatuksista, taajuutesi kohoaa automaattisesti korkeimpaan taajuuteen.

 

Jos taas olet vastaanottanut impulssin toimia hieman alemmassa taajuudessa ja lopputulos ei ole aivan toivomasi, niin älä kuitenkaan tuomitse itseäsi siksi, että olet tehnyt "virheen", sillä kaikki kokemuksemme -ei-toivotutkin- tarkentavat aina lopullista päämäärämme eli selkeyttävät sitä, mitä todella haluamme. Toiveidemme ja unelmiemme taideteos siis tarkentuu ja muuttuu täydellisemmäksi kaikkien kokemustemme myötävaikutuksella. Yksikään negatiivisiakaan tunteita aiheuttava kokemuksemme ei siis koskaan mene hukkaan. Pieni lapsi opettelee puhumaan ja kävelemään yritysten ja erehdysten kautta - silti hän useimmiten oppii lopulta molemmat taidot, sitten kun "aika on kypsä".

 

Jos siis olet tehnyt ratkaisun toimia epätoivon, syyllisyyden, arvottomuuden tai hätäilyn taajuudella, niin lopputulos tuskin on haluamasi, mutta kysymyksesi on entisestään voimistunut ja myös korkeimpaan taajuuteen luomasi vastaus tarkentunut. 

 

On inhimillistä olla ailahteleva  ajatuksissa ja tunnetiloissa, mutta tietoisena luojana sinulla on valtava etu puolellasi, koska TIEDOSTAT, että keskittämällä ajatuksesi ja olemalla tietoinen kulloisestakin tunnetilastasi voit vaikuttaa siihen, mitä elämääsi luot.

 

Elämän tarkoitus on universumin laajentuminen. Teet suunnattoman palveluksen sekä ihmiskunnalle että koko universumille kokiessasi myös negatiivisia tunteita, sillä ne voimistavat ja täsmentävät toiveitasi, ja vain epätäydellisyyden kautta universumi voi laajentua. Sinun toiveidesi ansiosta korkeimpaan taajuuteen luotu "unelmien maailma" muuttuu joka hetki upeammaksi. Ja samalla voit olla varma, että myös sinulla on mahdollisuus kokea tuo fantastinen, haaveittesi todellisuus. Koet sen viimeistään silloin, kun palaat fyysisen elämäsi jälkeen korkeamman minäsi taajuudelle - mutta voit yhtä hyvin kokea sen jo tässä elämässäsi, harjoittelemalla ajatustesi keskittämistä positiivisiin ajatuksiin ja meditoimalla.

 

Ja muista: Onnellisuuden tunne  ja elämänilo fyysisessä elämässämme ei ole "saavutettu etu", tila, joka pysyy samanlaisena läpi elämämme, kun olemme sen kerran tavoittaneet. Pysymme korkealla taajuudella vain, jos ruokimme ja ylläpidämme tunnetilaamme, jos hoivaamme sitä kuin kasveja, lemmikkieläimiä tai rakkaimpiamme. Eli jos olet onnistunut ostamaan itsellesi upean urheiluauton, niin muista, että autotasi on sinulle enemmän iloa, jos tankissa on bensaa. Jos olet onnistunut hankkimaan itsellesi unelmiesi talon, niin muista, että se tuottaa sinulle iloa myös tulevaisuudessa vain, jos väillä myös siivoat ja remontoit taloasi.

 

Korkeampi minäsi tietää joka ikinen hetki, mikä on helpoin polku kohti unelmiasi JUURI NYT. Jos siis kiirehdit etkä noudata korkeamman minäsi ohjausta, ja haluat poimia hedelmän raakana, se maistuu kitkerältä. Vakaimman onnellisuuden tilan saavutat, jos pyrit kaikissa elämäsi tilanteissa noudattamaan korkeamman minäsi ohjausta. Sillä helpoin ja nautinnollisin polku avautuu eteesi aina ja joka hetki korkeimmassa, ilon ja rakkauden  taajuudessa.

 

Ladataan...

Ladataan...

Voit kohottaa tunneskaalaasi eli taajuuttasi meditaation lisäksi keskittämällä ajatuksesi asioihin, jotka olet jo manifestoinut ja joita arvostat. Arvostamasi asiat voivat olla mitä tahansa, pieniä tai suuria, ilmaisia tai rahalla hankittuja - olennaista on, että arvostuksesi on aitoa ja saa sinussa aikaan positiivisen tunteen. Sillä posiiivinen tunne on aina korkeaa taajuutta ja vetää puoleensa lisää samalla tajuudella värähteleviä asioita.

 

Voit luetella arvostamiasi asioita ääneen, mutta usein on vielä tehokkaampaa kirjoittaa niitä paperille, esim."Kukat maljakossani ovat todella kauniita ja tuoksuvat hyvälle". Joka kerta kun kirjoitat, niin pyri aistimaan miltä sinusta tuntuu. Jos arvostuksesi kohde on vaikkapa perhe, koti tai työpaikka, niin ota myös huomioon se mahdollisuus, että aidon arvostuksen lisäksi mielessäsi aktivoituu asiaan liittyvä negatiivinen tunne: Perheenjäsenelläsi saattaa olla sairaus, kotisi on ostettu lainarahalla tai työpaikassasi on joku ihminen, jonka kanssa et tule hyvin toimeen. Jos näin ei käy, niin kirjoita lisää positiivisia lauseita samasta aiheesta. Mutta jos asiaan liittyvät negatiiviset puolet aktivoituvat, niin valitse joku "helpompi" arvostuksen kohde, kuten luonto, eläimet, lahja jonka olet saanut, omistamasi kaunis vaate, kaunis esine, lahjakkuutesi, erityistaitosi tms.

 

Voit kohottaa tunneskaalaasi erityisen tehokkaasti, jos muistat edelleen elävästi jonkun elämäsi hetken, jolloin olit erityisen iloinen. Mikäli tavoitat tällaiseen tapahtumaan liittyvän tunnemuiston, niin pyri kokemaan se uudelleen tunnetasolla, "ruoki" tunnettasi unelmoimalla, eli elä ja koe tuo tunne mahdollisimman samanlaisena, kuin millaisena sen aikanaan koit. Tuollainen "ikimuistoinen" hetki oli manifestaation hetki ja voit manifestoida samanlaisia hetkiä joka päivä lisää. Ja niihin liittyvä tunnemuisto, jonka aktivoit, vetää puoleensa lisää samalla taajuudella värähteleviä tapahtumia ja asioita. Positiiviset tunnemuistosi ovat siis arvokkaita aarteitasi, jotka vetävät puoleensa lisää aarteita ja positiivisia tunteita.

 

Voit myös vahvistaa uskoasi vetovoiman lakiin muistelemalla aikaa ENNEN tuota ikimuistoista hetkeä, eli millaisia tunteita koit vähän ennen manifestaatiotasi, siis ennen kuin sallit ja otit vastaan manifestaation. Eli millaiset tapahtumat ja niistä seuranneet tunteet mahdollistivat suuren unelmasi tai muun sinua suuresti ilahduttaneen asian toteutumisen: Olitko lomamatkalla, jossa viihdyit? Oliko sinulla hauska ystäviesi tai perheenjäsentesi kanssa? Ilahduttiko lemmikkisi sinua? Saitko impulssin tehdä suursiivous ja se virkisti mieltäsi? Kehuiko joku sinua? Tuliko sinulle hyvä olo tanssista tai urheilusuorituksesta?

 

Vetovoiman lain ehdottomuudesta ja sinun suunnattomasta luomisvoimastasi kertoo se, että voit manifestoida fyysisen elämämme mittakaavassa suuria asioita tuntemalla positiivisia tunteita, jotka kestävät vain vähän aikaa tai joiden syy on näennäisesti hyvin pieni. Voit esim.voittaa suuren summan rahaa silittämällä kissaa.  Olennaista on se tunne, jonka koet, silittäessäsi kissaa - ei siis suinkaan se, onko kissan silittäminen vaikeaa, ansiokasta tai "kovan työn takana". Universumi ja vetovoiman laki ei koskaan epäile sinun arvoasi ja sitä, "ansaitsetko" sinä asioita, joista unelmoit. Olet aina ja ikuisesti mittaamattoman arvokas. Ainoa asia, joka voi olla esteenä manifestaatioillesi olet siis sinä itse ja tunnetasosi.

 

Ole siis iloinen ja onnellinen juuri nyt, arvosta itseäsi ja  sitä, että olet elossa. Arvosta sitä, että sydämesi lyö ja keuhkosi saavat ilmaa. Arvosta kehoasi ja kaikkia aistejasi. Sinä olet suurenmoinen juuri sellaisena kuin olet ja sinulle kaikki on mahdollista. Sinä olet luoja.

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Jos elämäsi tuntuu tyhjältä, pysähtyneeltä tai toivottomalta, niin tunteesi johtuu vain siitä, että olet matalalla taajuudella. Ja matala taajuutesi taas aikaansaa sen, että vetovoiman laki "vahvistaa" negatiivisia tunteitasi, eli kokiessasi onnettomuutta vedät puoleesi onnettomuuden tunteita vahvistavia asioita.

 

Korkeampi minäsi on kuitenkin joka ikinen hetki valmiina opastamaan sinua kohti omaa, korkeampaa taajuuttaan. Negatiivisten tunteiden vallassa olet siis vain kuin sähköllä toimiva patteri, joka ei toimi, jos johto ei ole pistorasiassa. Korkeampi minäsi ohjaa sinua kytkemään johdon pistorasiaan, jolloin patteri toimii. Sinun ei siis itse tarvitse yrittää tehdä patterin työtä ja tuottaa lämpöä patteriin, sinun tehtäväsi on vain huolehtia siitä, että pistotulppa on rasiassa. Patteri itsessään on rakennettu niin, että se tuottaa lämpöä, jos se saa sähkövirtaa.

 

Meditoimalla eli tyhjentämällä mielesi ajatuksista pääset tilaan, jossa voit vastaanottaa korkeamman minäsi ohjauksen. Tämä ohjaus voi usein olla hyvin hienovaraista siksi, että jos korkeampi minäsi antaisi aina suoran neuvon vaikkapa tilanteeseen, joka on hyvin pitkään tuntunut sinusta vaikealta, niin taajuutesi laskisi heti, kun ajattelet vaikeaa tilannettasi. Korkeampi minäsi on siis hyvin viisas ohjatessaan sinua ikään kuin kiertotietä pitkin oikeaan suuntaan. Harjoittelemalla opit  erottamaan korkeamman minäsi ohjauksen omista matalamman taajuuden ajatuksistasi. Jos olet meditoimalla tai positiivisen ajattelun keinoin onnistunut kohottamaan taajuuttasi ja tunnet kuin "leijailevasi" hyvässä olossa -ja saat tuossa tilassa impulssin toimia- niin voit olla varma, että impulssi on peräisin korkeammalta minältäsi. Mutta jos taas saat idean, joka laskee mielialaasi samalla kun ajattelet sitä, niin kyse voi olla oman mielesi matalamman taajuuden manifestaatiosta.

 

Esimerkiksi rahapulassa voit saada idean ostaa kioskilta arvan. Hyvin usein tällaisen idean saadessasi olet kuitenkin "toivon" taajuudella, joka on korkeampi taajuus kuin vaikkapa epätoivon taajuus, mutta kuitenkin edelleen matalampi taajuus, kuin korkeampi eli "uskon" taajuus. Ja korkeampi minäsi viestittää sinulle kaikkein korkeimmalla ei "tiedon" taajuudella. Jos siis olet todella hyvällä tuulella ja koet yhtäkkiä hyvin voimakkaan impulssin ostaa kioskilta arvan -ja tuo impulssi ei lainkaan tunnu laskevan korkeaa tunnetasoasi- niin sinun kannattaa ostaa arpa. Tällöin voit voittaa arvasta suuren summan ilman, että edes yllätyt, sillä olet jo ennen impulssiasi ollut valmiiksi samalla taajuudella "voittamisen riemun" kanssa. Voittoarvan ostaessasi tiedät siis varmasti voittavasi, etkä epäile tai pelkää hetkeäkään, että tuhlaisit rahasi ei-voittavaan arpaan.

 

Manifestaatio voi siis aina olla vain "seurava looginen askel" polullasi, eli on epätodennäköistä, että hyppäisit matalasta taajuudesta suoraan ekstaasiin. Tai jos näin kävisikin joskus siksi, että ikään kuin vahingossa sallit tunnetasosi hetkeksi kohota, niin ekstaasin tunne on harvoin kovin pysyvä, jos vallitseva taajuutesi -siis taajuus johon olet tottunut- on matala. Mutta harjoittelemalla tietoisesti korkeamman taajuuden ylläpitoa voit luoda pysyvämpää onnellisuutta elämääsi. Onnellisuutta, jonka avulla luot vetovoiman lain vaikutuksesta jatkuvasti lisää positiivisia kokemuksia. Koet edelleen elämäsäsi kontrastia ja negatiivisiakin tunteita, mutta negatiiviset kokemuksesi eivät enää tunnu yhtä dramaattisilta ja pelottavilta, vaan tiedostat nekin vain korkeamman minäsi tärkeäksi, viisaaksi ohjaukseksi.

 

Kaikki on hyvin, et voi koskaan tehdä mitään väärin. Ei ole olemassa "kohtalokkaita virheitä".Tapahtui mitä tahansa, niin kaikeasta seuraa lopulta aina jotakin hyvää. Iloitse siis elämästäsi ja ota vastaan korkeamman minäsi ohjaus - joka hetki.

Ladataan...

Ladataan...

Meidän ei tarvitse olla kärsivällisiä saadaksemme, mitä haluamme. Voimme saada sen, mitä haluamme juuri nyt, sillä voit kokea onnellisuutta juuri nyt. Sillä haluamme asioita vain siksi, että meillä olisi "hyvä olla", että tuntisimme olomme onnelliseksi. Hyvä olo ja onnellisuus taas on yhtä kuin korkea taajuus, "korkea mieliala". Onnellisuus ei siis ole riippuvainen olosuhteista, vaan mielialasta, taajuudestamme. On pelkkä opittu näköharha, että onnellisuus liittyisi olosuhteisiin. Esimerkiksi raha voi saada meidät yhtä hyvin onnettomiksi kuin onnellisiksi: Jos meillä on paljon rahaa, voimme olla huolissamme siitä, että menetämme rahat ja pelko tekee meidät onnettomiksi. Ja jos olemme löytäneet rakkauden, voimme pelätä rakkauden menettämistä, koska tiedämme, että emme voi koskaan täysin hallita toisen ihmisen tunteita - tällöin tunnemmekin onnettomuutta. Voimme siis lopulta olla onnellisia vain olemalla onnellisia ilman mitään ehtoja.

 

Eli ainoa asia elämässä jota voimme hallita, on oma taajuutemme, oma tunnetasomme. Ja sen avulla voimme luoda elämäämme kaiken, mitä haluamme. Ja myös kaiken, mitä emme halua. Olemme siis täysin vapaita omassa luomistyössämme.

 

Positiivinen tunne, korkea mieliala  on manifestaatio aina, myös silloin kun olemme onnellisia ilman ehtoja - siis ilman, että olosuhteet ympärillämme ovat näennäisesti millään tavalla muuttuneet. Ja positiivinen tunne puolestaan mahdollistaa vetovoiman lain vaikutuksesta toiveidemme toteutumisen, eli siksi universaali totuus  on: Vain olemalla onnellinen voit tulla onnelliseksi.

Ladataan...

Pages