2:38 minuutin pikameikki

Sisunainen

Kuten blogiani seuranneet ovat saattaneet rivien välistä ymmärtää, olen aika laiska kaikenlaisissa kauneudenhoitoasioissa. Koska joskus kuitenkin tuntuu aiheelliselta näyttää joltain muulta kuin juuri luolastaan ryömineeltä menninkäiseltä, olen pitkän työstämisen tuloksena kehittänyt rutiinin, jolla tästä päästään mahdollisimman helpolla.

Astun nyt niin kauas omalta mukavuusalueeltani kuin mahdollista (okei, jos viisaudenhampaan poistoa ei lasketa), ja postaan teille meikkiohjeen. Voitte luottaa siiten, että tämä ei tule toistumaan.

2:38 minuutin pikameikki

soveltuu sekä aamu-unisille töihinlähtijöille että laiskoille lomalaisille, jotka haluavat sutaista vähän väriä naamaan ennen shoppailu- tai terassikierrokselle lähtöä.

Tarvikkeet: sävyttävä päivävoide tai BB-voide, aurinkopuuteri ja huiska, ripsiväri.

Tee näin:
1. Levitä BB-voide tai vastaava kauttaaltaan kasvoille.
2. Sudi poskille aurinkopuuteria poskipään ulkoreunasta kohti huulten ulkonurkkaa suuntautuvalle alueelle, häivytä kohti korvaa ja hiusrajaa (= hinkkaa naamaa raivokkaasti huiskulla).
3. Levitä ripsiväri.
Valmis!

Jep, kellotin ajan ihan oikeasti, koska it's always for time, tiedättehän.

Käyttämäni tuotteet: Lumenen BB-voide, Oriflamen aurinkopuuteri ja The Body Shopin ripsiväri.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Mahtavaa, muitakin "laiskoja" meikkaajia! :D En muuten edes tiennyt että The Body Shop tekee ripsivärejä, olisi hauska testaa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.