3 x toppimalliset urheiluliivit

Sisunainen

Käytän nykyisin toppimallisia urheiluliivejä kaikkialla paitsi juostessa: töissä, kotona, joogatessa, kuntosalilla, juhlissa... Kokosin pienen vertailun toppiliiveistä kolmessa eri hintaluokassa (kuvassa vasemmalta oikealle).

Reebok crossfit front rack bra ovH. ~55€

Materiaali: Napakka, hyvin käyttöä kestävä, paksuhko. Kivoja värivaihtoehtoja, jotka saavat näkyä päällivaatteiden alta.

Istuvuus: Pysyvät hyvin paikallaan ja tuntuvat samanaikaisesti tukevilta ja huomaamattomilta käytössä. Olkaimet saattavat joskus hangata ihoa. Mitoitus on leveähkö, joten pienellä ympärysmitalla kannattaa valita pienempi koko kuin monissa muissa mallistoissa.

Tuki: Riittävä esimerkiksi voimajoogaan ja saliharjoitteluun, jossa ei tule hyppyliikkeitä.

Sopii parhaiten: Kaikkeen urheiluun, jossa ei juosta tai hypitä, arkikäyttöön ja kesävaatteiden alle, joissa alustoppi jää tarkoituksella näkyviin. Mitoituksen takia ei välttämättä paras vaihtoehto kovin isorintaisille (> D-kuppi).

Color4Care saumaton bambutoppi OVH. 9,95€*

Materiaali: Joustavaa, ohutta ja hengittävää bambutrikoota, erittäin miellyttävä ihoa vasten. Mallistossa on myös samaa materiaalia olevia alushousuja.

Istuvuus: Mukautuu täysin vartalonmyötäiseksi, hyvin huomaamaton vaatteiden alla. Väljähkö mitoitus.

Tuki: Valitettavan kevyt; en käyttäisi juuri yin-joogaa vaativammissa aktiviteeteissa.

Sopii parhaiten: Pienirintaisille, jotka eivät tarvitse paljoa tukea, erittäin rauhalliseen liikuntaan, koti- ja yöasuksi. Materiaalin puolesta toimisi todennäköisesti hotjoogassa.

H&M sporttiliivit medium support OVH. 10-20€

Materiaali: Alkuun napakka, mutta löystyy melko pian käytössä. Ohuehko ja hengittävä.

Istuvuus: Mukailee vartaloa ja pysyy ainakin uutena hyvin paikoillaan. Joustaa hyvin liikkeiden mukana. Melko huomaamaton vaatteiden alla.

Tuki: Riittää hyvin arkikäyttöön ja rauhalliseen liikuntaan.

Sopii parhaiten: Mukava ja joustava liivi notkeutta vaativaan liikuntaan ja arkikäyttöön. 

 

*Bambualusvaatteet saatu testiin Color4Carelta.

Kommentit

Maijaliisa

Pienirintainen täällä moi :) Minä käytän tuota Color4caren bambutoppia juostessakin! Eihän siinä tukea ole, mutta kun ei ole rintojakaan, niin tuella ei ole niin paljon väliä. Äärimmäisen mukava päällä urheillessakin.

Suvi K.
Sisunainen

Kiva kuulla! Materiaali on kyllä tosi ihana, kun vielä osaisivat tehdä siitä vähän tukevamman. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.