Arkisia ilonaiheita

Sisunainen

Sain Elämänmeno-blogin Heidiltä haasteen listata arjen pieniä ilonaiheita. Haaste sattui hieman, noh, haastavaan kohtaan, kun pari viime yötä olen kieriskellyt valveilla, opintolainan viimeiset rippeet hupenevat samaa tahtia kuik lukukauden viimeiset uhkaavasti deadlinet lähestyvät ja mikä pahinta, sain eilen kuulla että joogatunnit meidän salilla loppuvat parin viikon päästä. 

Mutta jostakin sitä on hupia raavittava, joten:

- Käsillä seisominen on aina kivaa. Olen vakuuttunut, että ylösalaisin vietetyn ajan määrä on kääntäen verrannollinen v***tuksen määrään.

- Lumi on kivaa. Paitsi silloin kun sulaa kuralammikoiksi eteisen lattialle.

- Kynttilät ovat kivoja, ja tunnelmavalaistus yleensäkin. Kukaan ei huomaa etten ole siivonnut, niin kauan kun ei erehdy kävelemään paljain jaloin.

- Villasukat ovat kivoja. Ehkä niitä voisi alkaa jaella myös vieraille ovella.

- Taivaan tulet on hyvä sarja, olen katsonut sitä viime aikoina DVD:ltä. Samoin Grimm, jonka pääsee katsomaan tänään (menee ma-yönä nauhalle. Ja älkää nillittäkö nauhoittaa-sanan käytöstä niin kauan kuin ette kytke valaisimiin virtaa vaan sytytätte lampun).

- Yliopistoliikunta uudistuu Joensuussa. Ehkä siellä on joogatunteja keväällä, niin että angstaan nyt ihan turhaan. Tai sitten pitää mennä jollekin kansalaisopiston kurssille. Tosi kiva olisi kohta nähdä se yliopiston kevään jumppa-aikataulu anyway.

- Glögi on hyvää (erityisesti Blossa 14), after eightit on hyviä ja pikkujoulukääretorttua on vielä vähän jäljellä.

- Onneksi on pian joululoma. Muuten voisi nimittäin olla kohta muutamat itkupotkuraivarit todella lähellä.

Kuva: http://memespp.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.