Helsingin liikuntatärpit

Sisunainen

Terveisiä Helsinki-Joensuu-junasta! Vietin jälleen kerran parin päivän miniloman pääkaupungissa ja ajattelin jakaa muutamia matkavinkkejä mahdollisille muille pikkujouluturisteille.

Kenellekään ei liene uutinen, että kaupunkilomalla voi tehdä muutakin kuin shoppailla ja bilettää - esimerkiksi harrastaa liikuntaa. Nykyisin Helsingin-reissujeni kiinteäksi osaksi on muodostunut vähintään yksi liikunta-aktiviteetti, usein jokin mitä ei pääse kotikaupungissa kokeilemaan, joskus tuttu juttu uudessa ympäristössä.

Jooga

Helsingissä on lukuisia joogastudioita, mutta itse olen tykästynyt Yoga Nordiciin. Paikka on aivan keskustan tuntumassa, ja siellä on monipuolinen valikoima muun muassa erilaisia hot-tunteja ja ilmajoogaa. Vaikka harrastan joogaa kotonakin, uusiin joogalajeihin on aina hauska tutustua. Plussaa viihtyisästä studiosta ja ystävällisestä henkilökunnasta.

Crossfit

Jos vakitreenien väliin jääminen huolettaa, älä hätäänny. Jotkut crossfit-salit ottavat vastaan vierailijoita, esimerkiksi Crossfit Central Helsinki, jossa Pumpui-blogin Lottakin treenaa. Ainakin osa opetuksesta on englanniksi, joten paikkaa voi vinkata myös ulkomaalaisille kavereille. 

Luistelu

Rautatientorin jäärata on vähän samanlainen juttu kuin Stokkan jouluikkuna - höpsöä mutta ihan parasta. Tällä reissulla ehdin käydä vilkaisemassa vain jälkimmäistä, mutta onneksi luistelurata on auki vielä joulun jälkeenkin. Keskellä toria luistelemisessa on tunnelmaa, jota ei monessa paikassa tavoita.

Arabianrannan ulkoilualue

Yksi kivoimpia lenkkireittejä Helsingissä kulkee Arabianrannan laakean merenrantapuiston kautta Vanhankaupunginkoskelle. Hyvät maisemat ympäri vuoden. Sunnuntaisin voit myös bongata helsinkiläisen erikoisuuden, bleisereissä ja pikkukengissä liikkeelle läheneet päiväkävelijät. Rannalta löytyy myös leikki- ja ulkojumppapaikkoja.

+ Ruoka: suosittelen Ruotsalaisen teatterin salaattibaaria suurella lämmöllä. Helppoa, nopeaa ja ihan parasta safkaa aivan keskustan ytimessä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.