Jäähyväiset naistensalille

Sisunainen

Rakas pian entinen kuntosalini,

Suhteemme päättyy reilun viikon päästä ja siirryn pysyvästi toiselle salille. Olen jo pitkään pitänyt korttiasi vain satunnaisten käyttötarpeiden varalta, ja tehnyt treenini pääasiassa toisaalla, joten nyt on aika luopua tästä taloudellisesta painolastista. 

Kun ensi kerran tapasimme, ihastuin sinuun ensi silmäyksellä. Tilasi ovat kauniit ja valoisat, henkilökuntasi ystävällistä ja saunasi löylyt pehmeät. Olen viettänyt kanssasi monia hyviä hetkiä, ja mikä tärkeintä, oppinut ensi kertaa elämässäni nauttimaan liikunnasta liikunnan vuoksi.

Vaikka olit oivallinen ympäristö kuntoiluharrastuksen aloittamiselle, kanssasi on vaikea jatkaa kovin pitkälle, jos treeneissä haluaa haastaa ja kehittää itseään. Viherkasvit ja hierontatuolit luovat toki viihtyisyyttä, mutta voimaa tavoittelevalle kyykkypaikka ja leuanvetotanko olisivat paljon tärkeämmät. Lattiasi ovat liian liukkaat voimisteluun, tilasi turhan ahtaat kahvakuulailuun ja pumppitankoon mahtuvat painot loppuvat kesken jopa minun tasoisellani kuntoilijalla.

Salilla, jonne olen pikkuhiljaa siirrynyt viimeisten kuukausien aikana treenamaan, on välineitä lähes mihin tahansa kuntoiluun mitä kaivata saattaa (ilmajoogaa ja tankotanssia odotellessa tosin...). Tilaa riittää ruuhka-aikoinakin, ja ennen kaikkeaan siellä pyörivät myös crossfit-tunnit.

Vain saunaa jään kaipaamaan.

Lämmöllä sinua ajatellen,

Treeniurallaan eteenpäin jatkava pian entinen asiakkaasi

Vs.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.