Jeesushousut

Sisunainen

Otsikko viittaa jeesusteippiin eikä historialliseen tai uskonnolliseen hahmoon.

Paita Weekday, housut Cubus, saappaat Bianco Footwear, huivi saatu lahjaksi.

Minulla on oli päivittäin sama vaatekriisi: farkut vai verkkarit. Vaikka Pohjois-Karjalassa ollaan, joku sivistyneen ja muotitietoisen ihmisen jäänne takaraivossa alkaa painella hälytysnappeja aina kun lähden hiihtelemään kaupungille tai yliopistolle lököverkkareissa. Mutta kun farkut ovat niin ikävän kiristävät luennolla istuessa, hankaavat pyöränsatulaa vasten ja valuvat kävellessä.

Maanantaina sain viimein aikaiseksi lähteä kaupoille katselemaan olisiko ongelmaan mitään ratkaisua. Kehittynyt vaatteenmetsästäjän vaisto sai iskemään heti oikeaan osoitteeseen: Cubuksesta löysin välittömästi jämäkät ja asialliset mustat housut koristevetoketjuilla höystettynä - ja kokonaan verkkarikankaasta.

Kolmen päivän käyttökokemuksella voin sanoa, että nämä housut ovat todellakin yhtä hyvät kuin jeesusteippi. Mukavuustaso on samaa luokkaa kuin jumppatrikoissa, mutta voin lähes uskottavasti teeskennellä pukeutuvani aikuismaisen siisteihin ja asiallisiin vaatteisiin. Kunhan kukaan ei katso liian läheltä.

Näitä oli vissiin myös sinisenä, pitäisikö käydä hakemassa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.