Kesätreenien top 4

Sisunainen

Juuri nyt ulkona sataa kaatamalla vettä, mutta sen verran on aurinko päässyt pilkahtelemaan, että olen  tänä kesänä tehnyt jo muutamat ulkotreenit. Omia tämän hetken suosikkejani ovat:

1. Rappustreeni

Onko sinustakin tasamaalla hölkkääminen tylsää ja raskasta? Kokeile tehdä lenkki portaissa! Rappustreenin pystyy sovittamaan täysin omaan kuntotasoon, sillä haastavuus riippuu portaiden määrästä ja vauhdista. Kivointa tämä on kaverin kanssa: keksikää vuorotellen, miten kuljette portaat - spurtaten ylös ja kävellen alas, tasaista hölkkää edes takaisin, askelkyykkykävelyllä vai tasajalkahypyillä.

2. sirkuskoulu pihanurmikolla

Pelottaako käsilläseisonnan tai kärrynpyörän opettelu jumppasalin kovilla lattioilla? Ei hätää, sillä pehmeällä nurmikolla voit muksahdella rauhassa satuttamatta itseäsi. Parhaassa tapauskessa naapurin mummo tulee kannustamaan. Varoitus: pue likaa pelkäämättömät vaatteet, ja lämmitä sauna valmiiksi.

3. Kahvakuulailu

Viime kesältä tuttu suosikki kahvakuula sopii mainiosti ulkotreenihin. Laita kännykän sekuntikello tikittämään ja varaa mankkupurkki sekä hikipyyhe käden ulottuville. Mitä vähemmän taukoja pidät, sitä vähemmän itikat ehtivät syömään.

4. Jooga ulkona

Otin muutama viikko takaperin käyttöön Yoogaian nettijoogapalvelun, ja toistaiseksi olen tykännyt tunneista. Lämpimällä säällä joogamaton voi viedä terassille tai parvekkeelle, tai miksei vaikka puistoon, ja langattomalla tai mobiilinetillä tuntien katselu onnistuu myös pihalla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.