Miniloma Kolilla

Sisunainen

Olin luvannut äidilleni syntymäpäivälahjaksi päiväretken Kolille ja visiitin Koli Relax Spahan. Kun kummankin kalenterissa sattui olemaan väljyyttä, päätimme upgreidata retken yön yli kestäväksi minilomaksi keskellä viikkoa. Mitä luksusta gradun kirjoittamisen lomaan!

Kolille saavuttuamme jätin äitini nauttimaan aromaattisesta hieronnasta osana synttärilahjaa ja lähdin itse lenkille - enhän millään voinut jättää tällaisia treenimaastoja hyödyntämättä. Polut olivat yllättävän hyvässä kunnossa, ja painelin suunnilleen puolet Vaarojen reitistä reilussa tunnissa, jos valokuvaustaukoja ei lasketa. Uudet iRock-tossut toimivat hyvin tiiviiksi tallautuneella lumella ja keli oli niin leuto, että takin sai välillä riisua.

Takaisin hotellille päästyäni sain istua suoraan ruokapöytään, koska olin matkan varrelta ennakkotilannut pizzan. Gluteeniton kana-halloumi-kasvispizzaa maistui mahtavalle lenkin päälle.

Pienen ruokalevon jälkeen (välttääkseni selittelemästä, että ei en ole raskaana, se on vain pizzaa) siirryimme kylpylän puolelle, jossa saunoimme, lilluimme porealtaassa ja ulkopaljussa ja siemailimme skumppaa yli kaksi tuntia. Tämä jälkeen olo oli suorastaan murea.

Huoneella hetken aikaa jäähdyteltyämme ja iltaa varten laittauduttuamme suuntasimme illalliselle. Tällä kertaa valitsin poron paistia puolukka-rosmariinikastikkeella ja jälkiruuaksi crème brûléen, erinomaisia annoksia molemmat. 

Aamulla kävimme vielä kävelyllä Akka- ja Ukko-Kolilla ihmettelemässä sumun peittämiä maisemia ja vetämässä keuhkot täyteen lumista talvi-ilmaa ennen kotiinlähtöä. Vaikka lomaa oli lyhyt, täydellinen yhdistelmä liikuntaa, hyvää ruokaa, rentoutumista ja kauniita maisemia vei ajatukset kokonaan pois arjesta ja latasi akut tulevaa varten.

Koli Relax Spa: Kylpylä aikuiseen makuun, sisältäen useita erilaisia altaita, saunoja ja elämyssuihkuja. Hintaan sisältyy kauneudenhoitotuotteita tai saunajuoma.

Break Sokos Hotel Koli: Viihtyisää majoitusta ja erinomaista ruokaa Kolin huipun tuntumassa.

Postaus ei ole maksettu mainos, mutta aihepiiriin liittyvät sponsorit voivat mielellään ottaa yhteyttä sähköpostitse suvi.sisunainen@gmail.com.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.