Motivaatiota puhelimeen

Sisunainen

Kuva.

Välillä Instagramissa ja netissä törmää niin osuviin motivaatio- ja tsemppilauseisiin, että ne tekisi mieli printata ja liimata jääkaapinoveen tai muuhun paikkaan, jonka näkee joka päivä. Mutta monellako on nykyisin printteriä kotona? Monenko sisustyyliin sopii yliopiston kirjastolla halvalle aaneloselle printattu rakeinen mustavalkokuva? Kuinka usein sitä tulee yleensäkään hengailtua keittiössä jääkaapinovea tuijottelemassa?

Onneksi on olemassa parempikin konsti: lataa tsemppilause puhelimen taustakuvaksi. En tiedä kuinka moni nyt pyörittelee silmiään joo-nähty-jo, mutta itse keksin tämän vasta vähän aika sitten, ja todella ihmettelen, miksen keksinyt aikaisemmin.

Lyhyestä virsi kaunis: Kun törmäät motivaatioquoteen, jonka haluat muistaa joka päivä, laita ko. teksti puhelimella Googlen kuvahakuun. Valitse kuvista tyyliisi sopiva, tallenna ja aseta kuva puhelimen taustakuvaksi. Ja tsadam, hymyilet joka kerta, kun avaat puhelimen!

Postauksen kuvituksena joitakin tähänastisia suosikkejani.

Kuva.

Kuva.

Kuva.

Kommentit

Hymyileoletupea

Mä en pyöritellyt silmiäni - hei ihan loistava idea! Kiitos :) Heti käyttöön! 

Suvi K.
Sisunainen

Eipä kestä! :) Noita on kanssa kiva vaihdella ja ettiä uusia aina tilanteen mukaan.

Anita E
Suoraan Soulista

Hauska törmätä salilta tuttuihin naamoihin täällä! :) Jään seurailemaan. 

Suvi K.
Sisunainen

Hei niin on! Mä kävin kanssa klikkaamaasa seuraa-nappia sun blogissa. Myös tänne on tulossa lähitulevaisuudessa vaihtojuttuja. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.