Suhteettomuudentaju

Sisunainen

Ihminen on tietyllä tapaa sokea itselleen. Esimerkiksi omien taitojensa, saavutustensa ja vaikkapa nyt fyysisen kuntonsa suhteen. Suuntaan ja toiseen.

Eilen teimme crossfitissa paritreenin, jossa kutakin liikettä tehtiin yhteensä 100 toistoa puoliksi jaettuna. Treeni oli muuten kiva, mutta ärsytti leuanvedoissa apukuminauhojen kanssa säätäminen sekä pari boksihypyä, jotka evät ihan nousseet vaan päättyivät nättiin ruhjeeseen polvessa. Että pitikin sillä lailla sählätä ja hidastaa samalla pariakin.

Sitten aloin miettimään. Ei-kovin-pitkä-aika-sitten, jos joku olisi antanut kumiremmin käteen ja ehdottanut että menen vetämään viisikymmentä leukaa, olisin nauranut päin naamaa. Ei kuule puhettakaan. 

24.10. (tarkistin Heiaheiasta) hyppäsin ensimmäisen kerran Isolle Boksille. Olisko ollut kymmenkunta kertaa, useaan sarjaan jaettuna. Olin satavarma että kaadun ja katkaisen nilkkani tai ainakaan en jaksa sarjaa loppuun asti. Eilen hyppäsin myös uudet toistot niiden parin kompastumiseksi jääneiden tilalle.

Ja sitten otti päähän "kun ei sujunut". Joo ei. 

Joskus peilin eteen voisi ripustaa yksisarvisen kuvan virtahevon sijaan.

 

Kuva on pyörinyt niin pitkään ympäri nettiä että mahdoton sanoa lähdettä.

Kommentit

Hymyileoletupea

Oot kyllä nyt niin asian ytimessä :) Miksi sitä pitää aina olla niin pirun ankara itselleen? Mä juuri tänään pohdin, että "Mä vaan kuvittelen, että mulla on hyvä kunto, kun oikeesti se on ihan paska, verrattuna moneen muuhun". Nii-i verrattuna moneen muuhun se onkin. Että mihin sitte olis loppujen lopuksi tyytyväinen? Sitten, jos mulla olis maailman paras kunto? Koska ennen sitä niitä vertailukohteita riittää aika paljon. :) Et jospa vaan lopettais sen ainaisen johonkin vertaamisen ja keskittyis iha itteensä. Ja niihin yksisarvisiin :) 

Suvi K.
Sisunainen

Hyvä kysymys. :D Ois kiva tavata joskus esim Usain Bolt ja kysyä: "Ootko tyytyväinen kuntoosi?" En oo nimittäin yhtään varma vastauksesta. 

Tämä on niin totta! Niinkuin tässäkin ja monessa muussa asiassa pitäis kilpailla nimenomaan sen itsensä ja oman kuntonsa kanssa. Toisinaan melkein "masentuu" että hitto kun voikin olla huono, ja toisinaan tajuaa sen että kuinka paljon onkaan kehittynyt ja kuinka hyvä "jo on". Olkaamme tyytyväisiä ja ylpeitä tähänastisiin saavutuksiimme :) !!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.