Treenivaatelöytöjä

Sisunainen

Kengät ja urheiluliivit Reebok, toppi ja housut H&M.

Kivat ja toimivat treenivaatteet tekevät liikkumisesta mukavampaa, mutta välillä hyvien kuteiden löytäminen tuntuu olevan kohtuuttoman suuren kiven alla. Siksi kokosin tähän postaukseen (tulevia alennusmyyntejäkin silmällä pitäen) joitakin kauppoja ja merkkejä, joilta olen viime aikoina löytänyt hyviä treenivaatteita.

H&M

Henkkamaukan sporttiosastolta löytyy huomattavan edulliseen hintaan toimivia perustrikoita ja -toppeja eri väreissä ja kuoseissa. Monissa housuissa on kiitettävän korkea ja leveä vyötärökaistale, jonka ansioista ne pysyvät jalassa reippaammassakin menossa. Sovituskopissa kannattaa kuitenkin katsoa tarkkaan, ettei kankaasta näy mitään ylimääräistä läpi. Valikoimiin kuuluu myös toppimaisia urheiluliivejä, jotka toimivat hyvin arkikäyttöön ja kevyeen liikuntaan.

Sportamore-nettikauppa 

En yleensä harrasta nettishoppailua, mutta se on kätevä vaihtoehto silloin, jos paikallisesta urheiluliikkeestä on juuri se oma koko tai lempiväri loppu. Sportamorelta voi vaatteiden lisäksi tilata erilaisia jumppavälineitä ja urheiluvarusteita. Plussaa nopeasta ja ilmaisesta toimituksesta. 

Reebok

Reebokilta en ole ostanut kovin paljon varsinaisia vaatteita, mutta kivoja asusteita sen sijaan olen löytänyt useita. Crossfitiin varta vasten suunniteltujen kenkien lisäksi merkillä on muun muassa treenikäyttöön sopivia polvisukkia ja suhteellisen tukevanmallisia toppirintsikoita kivoissa kuoseissa.

Shock Absorber

Kaikille varmaan jo tuttu merkki, mutta ne nyt vaan ovat yksinkertaisesti parhaat urheiluliivit kovempaan treeniin. Oma suosikkini on alla kuvassa näkyvä painijaselkäinen malli, joka antaa hyvin liikkumatilaa käsille, mutta täyden tuen rinnoille. Shock Absorbereita muuten myydään monesti isoissa marketeissa selvästi halvemmalla kuin urheiluliikkeissä!

Urheiluliivit Shock Absorber, shortsit Nike/ Sportamore ja hyppynaru Master/ Sportamore.

Kommentit

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Sportamore on kyllä kiva ton ilmaisen toimituksenkin takia. Niin kiva kun ei tartte niitä kuluja miettiä siihen päälle enää. 

Mä tykästyin Prismassa myyntiin tulleeseen Dakineen. Kivoja Yoga-teemaisia kuteita. Ja sit ihan perussalitreenivaatteita tietty myös. 

Suvi K.
Sisunainen

Kiitos vinkistä! Tuntuu että usein joogaajille tehdään parhaat kuteet, mutta mikäpä estää käyttämästä niitä muuallakin. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.