Tsemppikerho: maaliskuun tavoitteet

Sisunainen

Paluu arkeen (onneksi tavallista myöhäisemmän työvuoron merkeissä) koittaa huomenna, ja olen jo ehtinyt miettiä maaliskuulle uuden tsemppihaasteenkin.

Olen viime aikoina panostanut keittiössä enemmän määrään kuin laatuun, vaikka pidän hyvästä ruuasta ja kokkaamisesta. Arkiruokani on ihan kelvollista, mutten ole pitkään aikaan kokeillut mitään uutta. Maaliskuun tavoitteenani on siksi kokeilla vähintään kahta uutta reseptiä viikossa.

Nämä voivat olla yhtä hyvin itse keksittyjä kuin blogeista tai keittokirjoista poimittuja. Myöskään ruokalajilla ei ole väliä, vaan kyseessä voi olla yhtä hyvin pääruoka tai leivonnainen, illallinen tai aamupala jne. Idea kuitenkin on, että ainakin suurin osa olisi terveellisiä tai muutoin hyvinvointia edistäviä (joskus suklaakakkukin on sitä ;)). Raportoin kokeilujen tuloksista blogiini.

Lisäksi aion jatkaa kuntoilua samaan malliin kuin helmikuussa. Ehkä kuitenkin hiihtoloman kokemusten perusteella yritän jatkossa panostaa myös hieman enemmän kestävyysurheiluun, vaikka kohtuuhyvin pysyinkin suksilla muiden perässä. 

Kommentit

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Jes, ootan innolla uusia tsemppireseptejä! :)

Suvi K.
Sisunainen

Katsotaan nyt miten tässä käy. :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.