Uusi nimi!

Sisunainen

Kuten näette, blogin nimi on muuttunut - olet siis saapunut vanhaan Mie, puntti ja paistinpannu -blogiin, joka tästä lähtien tunnetaan nimellä Sisunainen.

Olen pallotellut nimenvaihtoa jo jonkin aikaa mielessäni, koska vanha nimi oli turhan pitkä ja jotenkin laimea. Syntyi ajatus: jos keksisin itselleni vähän niinkuin leikkimielisen supersankarinimen, siitä voisi tulla blogin nimi. Mutta mikä olisi riittävän kuvaava? Mikä on, edelleen leikkimielisesti ajatellen, minun supervoimani?

Tulin siihen tulokseen, että sisu. En ole millään nykyisten harrastusteni - joista tämä blogi kertoo - osa-alueella erikoisen lahjakas, ja minulla olisi ollut monia tilaisuuksia ja jopa ihan hyviä perusteita jättää koko homma kesken. Silti päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen raahustan treeneihin, vaikka sitten tekemään punnerruksia polvet maassa ja tempauksia pelkällä tangolla.

Blogin nimi on myös muistutus itselleni siitä miksi täällä ollaan: kuka tahansa voi tehdä mitä haluaa, kunhan löytyy vähän munaa, ja siitä haluan kirjoittaa.

 

Ps. Nimenvaihdos päivittyy eri blogilistoihin ja vastaaviin mahdollisimman pian, pahoittelen mahdollisia käyttökatkoksia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.