Vihreä savulohipasta

Sisunainen

 

Valittelin aikaisemmin, miksi kaupassa ei ole saatavilla salaatinkasikkeita joita pystyisin syömään, sillä salaatti pelkän oliiviöljyn kera alkaa aika pian kyllästyttää. Sain jo lukijoilta pari hyvää vinkkiä, mutta toissa iltana koin ahaa-elämyksen: miksen sekoittaisi "salaattia" johonkin hyvänmakuisempaan, kuten... pastaan? Toimii!

 

VIHREÄ SAVULOHIPASTA

Kahdelle

maissipastaa

200 g kylmäsavulohta (tai riippuen syöjien nälkäisyydestä)

kourallinen pakastepinaattia tai reilummin tuoretta

kourallinen tuoreita basilikan lehtiä

kermaa tai ruokakermaa

suolaa ja pippuria

parmesanjuustoa ja rucolaa tarjoiluun

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 80% keittoajasta, valuta hyvin. Pilko lohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikkia aineet parmesania ja rucolaa lukuunottamatta valutetun pastan sekaan. Kuumenna pari minuuttia. Jaa annoksiksi ja raasta päälle reilusti parmesania ja ripottele päälimmäiseksi rucolan lehtiä.

Share

Kommentit

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi

Oli pakko käydä hakemassa ainekset kaupasta samantien, oli todella hyvää! Kiitos ohjeesta :)

Suvi K.
Sisunainen

Eipä kestä, kiva jos tykkäsit! :)

Kommentoi