...but we clean it up.

Sisunainen

Eilen erikoislääkäri soitti, että voin aloittaa kilpirauhaslääkityksen jo ennen vastaanottokäyntiä. Senpä tein enkä ole ainakaan vielä kohdannut mitään karmaisevia sivuoireita. 

Tänään kävin kuntosalilla, ja vaikka jaksoin tehdä vain surkean pienillä painoilla, henkisesti se oli suuri voitto. Lisäksi luulen löytäneeni oikeasti aika hyvän gluteenittoman leivän reseptin, siitä lisää lähiaikoina. Nyt peitto ja tyyny huhuilevat jo kaihoisasti.

Kommentit

Tiina / Parempia polkuja (Ei varmistettu) http://parempiapolkuja.blogspot.fi

Tsemppiä syksyyn! Toivottavasti lääkkeet tuovat avun ja pääset elämään normaalia (treeni)elämää. Jään innolla myös odottamaan tuota gluteenittoman leivän ohjetta! Olen siinä kynnyksellä, että gluteiini on jäämässä pois ruokavaliosta ja testatut täsmävinkit enemmän kuin tervetulleita :)

Suvi K.
Sisunainen

Kiitos! Kuulemma vaikutuksen huomaa kunnolla vasta parin viikon viiveellä, mutta ainakaan tää ei pitäis enää tästä pahentua. :)

Ite tutustuin gluteenittomaan leivontaan niin että vaihdoin kaikki muut jauhot kaurajauhoon tai kaura- ja perunajauhon sekoitukseen. Tämä toimii aika hyvin ainakin piirakkapohjissa, letuissa, pannareissa jne. Leipää tai sämpylöitä leipoessa kannattaa lisätä myös psylliumia (myydään pienissä purkeissa ainakin mun lähikaupan gluteenittomien tuotteiden hyllyssä). Myös tattaria, maissia yms viljoja kannattaa kokeilla. Riisi ja kaikki siitä tehdyt tuotteet (ml. riisikakut, nuudelit jne.) ovat tietysti myös gluteenittomia. Itse en suosittelisi valmiita jauhosekoituksia, vaan sekoittamaan jauhot itse.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.