I was carried, to Ohio in a swarm of bees

sivulauseita

Jos minun pitäisi valita yksi, minä valitsisin The Nationalin.

En koskaan kyllästy Matt Berningerin ääneen, en kappaleisiin joista jokainen on omalla oudolla tavallaan niin intiimi ja silti niin tunnistettavissa, en levyihin jotka ovat kuin elokuvia, sellaisia joiden tunnelma jää mieleen ja iholle, myllerrykseen jonka lähes jokainen heidän kappaleensa on saanut minussa aikaan.

Niin kauan kun he tekevät musiikkia on maailmassa aina jotain lohdullista ja kaunista.

Tänään he soittavat täällä Helsingissä. Jos et ole koskaan ennen heitä nähnyt toivon että olet menossa ja näet. Minä en mene. Koska heinäkuussa 2011 seisoin veden äärellä ihmisten keskellä ystävän vieressä ja kuulin Bloodbuzz Ohion ja olin sen hetken täydellinen onnellinen. (Myöhemmin Matt Berninger tuli alas yleisön joukkoon, häntä halattiin ja silitettiin, itse säikähdin niin että löin häntä olkapäähän kun en muutakaan keksinyt.)

Keikka oli niin hyvä, ettei sitä voi ylittää. Siksi en mene tänään.

Mutta jos sinä menet niin kerro millaista siellä oli. Mutta älä lyö Mattia.

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Oi, ihanasti kirjoitettu mahtavasta bändistä. Minä menen :) Keikka kulttuuritalolla pari vuotta sitten oli kyllä niin ihana, että vähän jännittää, voiko tämäniltainen olla mitenkään parempi.

Helmi K
sivulauseita

Toivottavasti on ihmeellinen ilta! (Ihan varmasti on, ja siksi rupesi nyt kuitenkin vähän kaduttamaan..:)

Anna Karhubear

Oli kyllä hieno ilta! Mikä parasta, minulla oli tänään aamiaistapaaminen eräässä hotellissa.Viereisessä pöydässä Mr. Berninger joi aamukahviaan pipo syvällä päässään. Menin tietysti hämilleni, enkä paljastanut tunnistaneeni herraa, vaikka olisi tehnyt mieli halata.

Helmi K
sivulauseita

Eikä!?! Onnentyttö! Olisit ottanut pipon päästä, pörröttänyt hiuksia ja halannut :) (itse olisin varmaan taas lyönyt.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.