Syliin

sivulauseita

 

Aivan valtavan suuri ja lämmin kiitos ja halaus teille kaikille jotka kerroitte ajatuksistanne ja tunteistanne Syliin-kirjaa käsittelevään juttuun. Sydän meinasi särkyä monta kertaa, ja samalla kaikki se väsymisen, valvomisen, jaksamisen ja kantamisen taustalla oleva rakkauden määrä huimasi. Olette ihan mahtavia tyyppejä kaikki.

Todella haluaisin lähettää teille jokaiselle tämän kirjan, mutta koska minulla on niitä vain yksi, se menköön tällä kertaa Noo'n syliin :)

 

"Huutava unentarve tekee minusta kurjemman äidin. En kuitenkaan kykene luopumaan näistä illan muutamasta tunnista, muutamista minuuteista, kun voin hengittää ja olla hiljaa, olla olematta mitään kenelläkään. Se on vielä tärkeämpää kuin uni, muuten hukkaan itseni ihan kokonaan. Päivällä mulla ei ole yhtäkään hengähdystaukoa, ei yhtäkään, koska kolmevuotias. Päätän kyllä mennä ajoissa nukkumaan. En pysty, koska maailma kirjat rauhallinen ruokailuhetki hiljaisuus."

 

Toivon, että jokainen äiti maailmassa löytäisi tasapainon oman tilan ja vanhemmuuden välillä, että jokaisella olisi siihen mahdollisuus. Että olisi äitinäkin voimia ja mahdollisuuksia olla yksin, lukea, tanssia, syödä, rakastaa, panna ja haaveilla. Että ihan jokainen äiti saisi myös nukkua. Että jokainen äiti uskaltaisi tarvittaessa pyytää apua ja myös saisi sitä.

Inan kirja kertoo juuri sen tasapainon löytämisestä, kuin myös haaveiden ja arjen yhteentörmäyksistä, täysistä ja tyhjistä syleistä. Toivon, että teistä jokainen saa sen joskus luettavakseen.

Se helpottaa tätä hommaa joka on niin rakas ja raskas, niin hurja ja rauhoittava, niin ihmeellinen.

 

 

Kommentit

Noo (Ei varmistettu)

Vau, oho, hienoa! Voin perua varaukseni kirjaston järjestelmästä. Kiitos.

Helmi K
sivulauseita

No voit :)

jos laitat mulle vielä yhteystietosi osoitteeseen helmi.kekkonen@gmail.com niin saan kirjan matkaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.