uneton

sivulauseita

Olen nukkunut huonosti. Vähän. Joinain öinä en ollenkaan. Nukahdan mutta herään parin tunnin jälkeen. Olen niin väsynyt etten jaksa lukea vaikka haluaisin. Kesken on (yhä) David Grossmanin Sinne missä maa päättyy, se on huikean hieno, enkä halua lukea sitä muutama lause kerrallaan unisin silmin. Onneksi on elokuvia. Olen katsonut iltaisin ja öisin lempeitä elokuvia, sellaisia joita voi katsoa aina uudestaan, joiden äärellä tulee olo että kaikki järjestyy. Niin kuin Away We Go, Juno, Little Miss Sunshine, Wonder Boys, Hannah and Her Sisters, My Blueberry Nights ja 2 Days in Paris. Mitä muita?

 

Ps. paitsi nukahtaa, haluaisin myös matkustaa Pariisiin, löytää tuollaisen hameen ja tuollaiset aurinkolasit. Ja osata kirjoittaa yhtä hauskasti kuin Julie Delpy.

 

Kommentit

Pekka (Ei varmistettu)

Nukkumattomuus on kurjaa, toivottavasti saat pian kunnon unet.

Hienoja elokuvia listaat tuossa. Oletko nähnyt esim. <a href="http://www.imdb.com/title/tt0340377/" rel="nofollow">The Station Agentin</a>? Se oli minusta todella sympaattinen.

Helmi K
sivulauseita

Olen, se on ihana! Vähän saman henkinen kuin Garden State. Mutta kumpaakaan en ole nähnyt pitkään aikaan, hyvä kun muistutit. Unettomuus liittyy myös kevääseen, äkilliseen valon määrään johon totun hitaammin.

suom. huom. (Ei varmistettu)

Katsoinpa taas alkuyön unettomana Sidewaysin. Ihana sekin - yhä edelleen.

Karoliina

Minullekin tuli mieleen Sideways. Ja sitten Boys on the Side. Ja kun nyt naisten väliseen ystävyyteen pääsin, niin vielä Paistetut vihreät tomaatit ja Teräskukat.

Woody Allenilta jaksan muitakin kuin Hannahia moneen kertaan. Muista luettelemistasi elokuvista minustakin ihania ovat Away We Go, Juno, Wonder Boys ja 2 Days in Paris. Varmaan muutkin, mutten ole nähnyt niitä.

Helmi K
sivulauseita

Paistetut vihreät tomaatit on niiiiin hyvä. Ja vanhat Woodyt myös. Ja Sideways. Ja Karoliina, katso Blueberry Nights jos et ole nähnyt. Se jakaa mielipiteet aika vahvasti, muta mulle se oli ihana. Olisi hauska kuulla mitä pidit.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.