uusi kuu

sivulauseita

Joulukuun on oltava parempi, lempeämpi. Niin se vain on. 

Ja jotta se voi olla, on keskityttävä oleelliseen.

Uneen, kirjoihin, kävelyretkiin, valokuviin ja suunnitelmiin joiden ei ole edes pakko toteutua, mutta joiden ajattelu tuo levollisen mielen.

Parhaat asiat kun ovat useimmiten yksinkertaisia ja siksi kauniita, pieniä mutta suuria.

Sellaisten äärelle aion nyt päästä.

Koska, olen ollut aivan poikkeuksellisen väsynyt. 

Olen kirjoittanut hyvin vähän, lukenut yhtä (onneksi ihanaa) kirjaa kohta kolme viikkoa (siitä pian lisää).

En ole katsonut yhtään elokuvaa lähes kuukauteen.

Tämä tämmöinen ei vaan vetele.

Joten, kun kerran on joulukuun ensimmäinen päivä, maanantai ja taivaalla melkein valoa, on hyvä hetki kääntää uusi sivu.

 

Kommentit

vilma s. (Ei varmistettu)

Ihan sama fiilis, kuinka tahmea marraskuu! Vähän lohtua (tai myötätuntoa itseäni kohtaan) toi hesarin nettisivuilta äsken lukemani uutinen siitä, miten koko marraskuussa aurinko paistoi Helsingissä kokonaista 13 tuntia joista viimeisen kahden viikon aikana vain kolme! Kuka tällaisissa olosuhteissa voikaan jaksaa?

Ja sori kun pyyhälsin ohi teistä eilen kauheeta vauhtia kun - oli kiire kun piti ehtiä syödä ennen kuin K:n lento lähti mutta olisi ollut kiva pysähtyä juttelemaan :)

Helmi K
sivulauseita

Hei, luet tätä, miten kiva! Ja ihan samaa mietin kun vaan mentiin siinä ajatuksissamme pipot silmillä ohi :) no, syytän siitäkin marraskuuta. 

Nähdään varmasti pian, ja voimia sinnekin, kyllä tämä tästä.

vilma s. (Ei varmistettu)

Joo käyn, näitä on kiva lukea! Ja nyt kun luen uudestaan niin huomaan että mun ajatus näköjään katkesi kesken ekan kommentin, sen voi varmaan laittaa vaikka maanantain piikkiin :)

Nähdään ja toivotaan että marraskuun kooma ei jatku enää joulukuussa... Kollegan suosituksesta määräsin itselleni vähintään 20 min kävelylenkin joka ilta töiden jälkeen, kuulemma auttaa moneen vaivaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.