Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.

Kommentit

loo
Hei Helmi! Olen Lotta ja toimin tutkijana Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa. Olen mukana Suomen Akatemian rahoittamasta tutkimuksessa, jossa tarkastellaan mediabrändejä, niihin liittyvää työtä ja suhdetta yleisöön. Lily on yksi brändeistä, joita tutkimuksen kuluessa seuraan. Olen viime kesästä saakka ollut tarkkailemassa Lilyn toimituksen arkea ja syksystä asti haastattelut ihmisiä, jotka käyttävät Lilyä erilaisin tavoin. Olen yrittänyt jututtaa vähän erityyppisiä Lilyn käyttäjiä – uusia tulokkaita, alusta saakka mukana olleita, aktiivisia palstan pitäjiä, vähemmän näkyviä lukijoita ja kommentoijia, kirjoittamisen ammattilaisia ja harrastajia,... Kyselisinkin, olisiko sinulla aikaa ja kiinnostusta tällaiseen haastatteluun. Yksittäisiin haastatteluihin on mennyt noin tunti. Laitapa viestiä (lothak(a)utu.fi) jos luulet että juttutuokio voisi onnistua, niin kerron lisää. Kiitos!
Jenni S.
Palstallani on sinulle haaste!
Helmi K
sivulauseita
Kiitos Jenni! Palaan tähän pian.
marile
Hei Helmi, Nyt kun luin viimeisimmän postauksesi ja tiedän kenestä alussa puhut, jäin miettimään, että tiedätkö viime aikojen tapahtumista? Anteeksi epämääräisyys, mutta en voi asiasta täällä kirjoittaa enkä tiedä sähköpostiosoitettasi. Omani löytyy blogista, joten voit laittaa viestiä. t. Mari
Metsästä törähtää
Luin Suojattoman. Kaunista kieltä, kaunis kirja. Jälkimaku oli utuinen ja viipyvä. En minä kaikesta pitänyt, Vähän jäi esimerkiksi sellainen vaikutelma, että kirjailija kirjoittaa kirjailijalle, mikä etäännytti henkilöhahmoista ja tarinasta. Olisin myös kaivannut enemmän tukea lukijalle siihen, mitä, kuka, missä ja milloin. Mutta noin niin kuin kaikkinensa ennakkoluuloihini suhteutettuna olin erinomaisen myönteisesti yllättynyt. Hienoa!
Helmi K
sivulauseita
Hauskaa että luit ja kiitos kun annoit palautetta. Itse kaipaan lukiessa aina paljon tilaa rivien väliin, toivon kertomuksen hengittävän rauhassa ilman kaikkia vastauksia, siinä varmaan syy. Toivottavasti liian paljon ei kuitenkaan jäänyt auki, silloin menee metsään (heh).
Metsästä törähtää
"Toivottavasti liian paljon ei kuitenkaan jäänyt auki, silloin menee metsään (heh)." Ei jäänyt, ei mennyt. Minunlaiseni pieniaivoisen karhun täytyi kuitenkin pinnistellä. Ja nämähän ovat mieltymyksiin liittyviä kysymyksiä. Mä en totisesti mikään mittari ole enkä tahdo olla. Myös lukijan kyvykkyys vaikuttaa. Jotkut tarvitsevat enemmän rautalankaa. Kunkin on tehtävä tekemisensä omin päin. Koirat haukkuvat, karavaani kulkee. Mistäköhän tuokin sanonta tulee? Olen nähnyt sen samanlaisena venäjänkielisenä. Собака лает - караван идёт. Näköjään se tunnetaan myös englanninkielisenä. The dogs bark, but the caravan goes on.
Riina Law (Ei varmistettu)
Moi Helmi! Vieläkö muistat kääpiövitsimme luovan tunnilta? :P Etsin sinua hetken mielijohteesta ja löysin tänne. Emme ole vaihtaneet sanaakaan vuosiin - joko olisi aika? Jos olet facessa, etsi minut sieltä. Tai sitten gmailikin löytää. Etunimi.sukunimi ja silleen. Minä olen vuosien saatossa muuttanut, eronnut, synnyttänyt ja haudannut lapsia - töitäkin siinä sivussa. Elämä on ollut lujaa ja kaunista. Niinkuin tärkätty pitsi. Sekin jonkun käsissä syntyneitä solmuja muotoonsa kovetettuna. Minä kai luojan tai jonkun muun Runoilijan käsissä. Kuka tietää. Tule höpisemään!