Luunäppi

Ladataan...
Sky is the limit

Taustalla soi: Loreen -Euphoria

Keskiviikkona kirjauduin Kuvakkeeseen eräs "T" oli kommentoinut kuvaani näin: "Onks sulla unelmia elämän suhteen? :)"

Tämä tuli minulle ihan yllätyksenä, ei minulta koskaan ennen ole kukaan miespuolinen kysynyt unelmistani. Mistä tälläisiä miehiä löytyy? Tämä kyseinen henkilö on mielestäni oikea herrasmies, ainakin netissä. Ulkopuolisesta elämästä en sitten tiedäkään, mutta siltä vaikuttaa, että on oikea herrasmies ja toista saa hakea, oi onnea sille naiselle joka saa hänestä oivan aviomiehen.

Itselleni ei koskaan tule olemaan tuollaista miestä, vaikka kuinka yritän sellaista etsiä, ei ne kunnon miehet kelpuuta tälläistä kunnon naista. Miksiköhän?

Aiheesta toiseen Kuvakkeessa törmää myös hieman sen perään haikeilevia persoonia ja niitä koitan karttaa todella tarkasti, sainkin erään tyypin hiljaiseksi ja eipä enää vastannutkaan minulle, onnekseni tälläisiä tyyppejä ei ole ollut melkein ollenkaa. Tänään sitten jouduin erään "J":n estoille Kuvakkeessa, että msn:ssä.

Viimeiset sanani mesessä hänelle olivat: 

"okei, osaatko sä jutella muustakin kun vaan siitä? vai pyöriikö sun jutut aina tän ympärillä? O.o
koska mä haluisin jonkun ihan toisen aiheen"

Ja hänen minulle:
"Selvä. Kiitos hei."

Ajatella, että tämä kyseinen henkilö on 28-vuotias. Suoraan sanottuna kusipää ja idiootti, luuleeko hän saavansa joskus naisen itselleen tuolla käytöksellä. Hän sanoo: "Jätä ne väärät miehet ja ala mun kanssa... jne... sekä puhuu kokoajan seksistä jne..." Rehellisesti joitakin naisia, ehkä saa iskettyä tuolla, mutta minä en edes lämpeä tälle. Mielestäni tosi lapsellista ja epäkypsää sanoa noin, huomioituna se että hän iskee nuoren naisen alkua, karmivaa.

Tämän ihmisen aihe pyörii vain sen asian ympärillä, heti kun alkaa itse puhua jostain muusta niin johan alkaa ragettamaan tämä heppu, lapsista kun alat puhua, niin siitäkös syntyy riita. Pitäisikö minun olla onnellinen siitä, että pääsin eroon tästä tyypistä edes jotenkin? Vai surullinen? Olen iloinen, että pääsin eroon tästä tyypistä, mutta surullinen koska en halua joutua toisten estolistoille, mutta kaikkiahan ei voi mitenkään miellyttää. Saa nähdä mitä huomenna eteen tulee.

Netti ei ehkä ole paras mahdollinen paikka tutustua, koska saa helposti vihamiehet ja sellaisen perään haikailijat peräänsä, lisäksi voi joutua kiusaamisen kohteeksi. Tästä kaikesta minulta löytyy kokemusta, ehkä pitäisi kartuttaa kokemustaan enemmän irl:ssä ja nostaa sosiaalisuutta, koska tällä hetkellä sosiaalisuuteni on aika ujon tasolla, muuttuiko minusta ujo ja hiljainen heti sen jälkeen, kun astuin ekaa kertaa netin syövereihin, se voi olla aika paljon mahdollista, mutta pohditaan tätä myöhemmin.

Adios Amigos ystäväiseni! ♥ 

 

 

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...