Ladataan...

 

Aikainen kesä kun koitti niin olihan se laitettava  puutarha kuntoon. 

Olen aina halunnut istuttaa kesäkukkasia sellaiseen isoon ruukkuun jonka voi laittaa tuonne pihalle. Olen mielessäni visioinut sellaista puista kukkaruukkua. Harkitsin ja harkitsin, kunnes eteeni tuli rottinkinen söpö kukkaruukku. Hyvä pongaus! Tää paikka missä tämä ulkoruukku on niin sijaitsee aivan meidän talomme edessä. Näkyy hyvin myös tielle. 

Ostettiin kesäkukat tällä kertaa Prisman Kesäpihalta. "Pinkkiä pitää olla!" tokaisin miehelleni. Löydettiinkin sitten Petunioita. Yks pinkki, yks liila ja yks tummemman pinkin värinen (en ole mikään kauhea viherpeukola niin on nimetkin vähän hakusessa ja värien nimet näköjään myös :D )

Saatiin ihana laatikko kantoavuksi! Vanha tomaattilaatikko teki hyvin työnsä ja istuin autoon sylissäni tomaattilaatikko täynnä Petunioita!

Onnellisesti perillä! ja myös Petuniat! <3

Oi että!

Sitten alkoikin Petunioiden istutus ruukkuun

Kyllä sinne paljon mahtuikin multaa! Ei ihan täyteen tietenkään, kun Petunioiden juureenkin pitää laittaa multaa. Ostettiin nyt tälläkertaa tälläistä multaa. Vielä kasteluveteen lorautetaan korkillinen Biolanin luonnonravinnenestettä.

Tätä ravinnenestettä laitan tosiaan kastelukannuun sen korkillisen. Käytän tätä myös kukkapenkkiin.

Noin. Kesäkukat kauniista omassa piharuukussaan :) Oli aika jännää ottaa niitä tosiaan pois sieltä ruukuistaan. Piti toivoa ettei tällä minun tuurilla Petuniat lennä kädestäni maahan. Onneksi ei lentäneet. Jos joku ihmettelee tuota ruuvimeisseliä, niin sillä revittiin auki tuo multapussi :D

Siinä ne kaunokaiset nyt ovat :) Pitääkin aina tarkistaa ,ettei joukossa ole kuolleita varsia tai kuihtuneita kukkia. Nyppäsen pois jos on. Täytyykin tästä taas mennä tarkistamaan tämän päivän tilanne.

Oli tuulinen päivä ja se toi haasteita kuvaamiseen :D

Osa lukijoista ei varmaan ollenkaan ylläty, kun näkevät Mörkön taas tässäkin :D Kyllä, hän on myös eräänlainen työnjohtaja. Omasta mielestään ainakin. Siinä ollaan tultu sitten katselemaan mitä alamaiset ovat saaneet aikaan.

Eipäs syödä mamman kukkia herra hortenomi!

Nyt kun pääsin vauhtiin niin pitäähän sitten pitää sellaine pieni sightseeing pihaamme. Talomme seinustaa koristaa vuorenkilpirivi.

 

Tähän kukkapenkkiin ripoteltiin kesäkukkalajitelma -pussista siemeniä. Odotetaan vielä innolla minkälaisia kesäkukkia sieltä alkaa tulemaan. Pussissa kun luki vaan, että kesäkukkalajitelma.

Pihallamme kukkii myös villiorvokkeja :) Pieniä söpöjä yllätyksiä. Ei olla mieheni kanssa niitä ennen tässä meidän pihassa nähtykään. Kukkiiko kenelläkään teillä näitä villiorvokkeja pihamaassa? 

Meillä on pihassa 3 omenapuuta ja kaikki kukkivat kauniisti :)

Tämä oli aivan mahtava löytö! Aurinkokennot. Nämä perhoset tässä keräävät auringonvaloa ja illalla pimeällä loistavat ja vaihtavat vielä väriään. Keltaisesta siniseen ja punaisesta violettiin. Ihanat <3 Näistä teen erikseen uuden postauksen  :)

 

Kivaa päivää kaikille ! :)

-JollyHolly

Ladataan...

... Kesä on vihdoin täällä! Hyvästi kerrospukeutumishelvetti. Mä oon niin kesäihminen. Tämä just tämä. Katselet merelle ja ajatukset karkaavat.. Tämä se on ihmisen parasta aikaa. KESÄ <3

Käytiin mieheni kanssa Meri-Porin Mäntyluodossa. Paikan nimi on Kallo. Ihana paikka! Täältä löytyy tosiaan hiekkarantaa ja sitten myös kallioita toiseltapuolelta. Kallion puolella ollaan myös syksyllä ihailtu myrskyä. Kyllä, meri vaahtosi ja tyrskyi päin kallioita. Siinäkin oma tunnelmansa. Ihana majakkasaari. Mäntyluoto on myös ulkosatama. Muutamia kuvia tässä myös Uniluodosta joka on ihan kivenheiton päässä Kallosta.

Kallon kalliot.

Summer days just drifting away..Löysin ihanan paikan! Uniluodosta tämäkin kuva.

Aurinko laskee Mäntyluodossa.

 

Näkymä Kirjurinluodosta keskustaan. Käytiinpä sitten tässä ykspäivä Kirjurinluodolla eli porilaisittain Kirvatsissa. Tämä luoto sijaitsee aivan Porin keskustan tuntumassa. Tai no keskustassa. Täällä juotiin myös aamukaffet yks aamu miehen kanssa :) Täällä järjestetään kuuluisa Pori Jazz festarit ja Porispere. Tääl on myös pieni uimarantakin :) niin ja Pelle Hermannin leikkipuisto sekä hyvät lenkkeilyreitit. Voi änkeröinen!

Niin juu ja Kirvatsissa voi myös kalastaa :D tää oli sellanen kokeilu. Ei kauhean tosissaan, kuten vaatetuksesta huomaa. Yleensä on huppari ja kulahtaneet lökäpöksyt jalassa ja lippis päässä kun mennään nappaamaan kalaa!

Taavinsilta yhdistää Etelärannan ja Kirjurinluodon (oikealla). Siellä Kirvatsissa on tosiaan uimarantakin joka näkyy juuri ja juuri kuvasta :) kaikki ihan keskustassa! Vielä ei näkynyt sillan luona kauheasti veneitä. Jazzien ja SuomiAreenan aikaan sillan luona on parkissa mooonta venettä ja pari huvivenettäkin eli jahteja.

Kirjurinluoto näkyy oikealla ja Raatihuoneen tornikin sieltä kaukaa kurkistaa.

Pormestarinluodon silta. Silta yhdistää Pormestarinluodon ja Kirjurinluodon. Vasemmalla puolella siis Kirvatsi.

Aurinko laskee Kirjurinluodossa <3 

Oho tulipa tästä nyt jonkinlainen visit Pori postaus..  no menkööt. Ulkona tosiaan aina oltava, kun siihen on mahdollisuus näin hienoilla ilmoilla. Nappaa siis menovinkit talteen jos Poris aioit käyd! :) 

Jatkoa vielä tulee! 

Jäde maistuu kesällä aina yhtä hyvältä! Nam! :)

 

Reposaaressa, Marina Merilokin terassilla syömässä muikkuja. Nam!

 

Ihanaa kesäistä viikon jatkoa just sulle!

-JollyHolly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

 "Rakastan iskän jalkaa! Minulla saattaa olla jonkinlainen pieni jalkafetissi".

 

"Ihanan pehmoinen kaveri! tää on mun yks kavereista. Rakastan nukkua hänen vieressään"

"Tässä oon mamman kanssa aamiaisella! Mä huomasin vesilasin! Ihana vesilasi. Minulla taitaa olla myös jonkinlainen pieni vesilasineuroosifetissi".

Mamman ja pojan aamuhetki. Ei saa juoda toisten lasista! Tähän mamman täytyy kyllä kommentoida sen verran, että Mörkön yksi salainen (tai ei enää niinkään salainen) pahe on tosiaan juominen vesilasista. Hänelle on tullut siitä itseasiassa jonkinlainen neuroosi..Hän tietää, että meidän molempien yöpöydällä on vesilasi. Aamuisin hän mouruaa ja maukuu oikein kuuluvasti. Maukuhuutaminen jatkuu ja jatkuu. Yleensä avaan oven silloin kun Mörkö on jo lopettanut maukumisen. Etten palkitse sitä maukumista oven avaamisella. Sitten heti ensimmäiseksi Mörkö hyppää sängylle ja kirjaimellisesti kävelee ylitseni tai mieheni ylitse, jos olemme sängyssä ja suoraan yöpöydälle. Lipittämään vesilasista vettä.. Ei kyllä anneta sen juoda niistä. Koitetaan estellä minkä pysytytää. Mutta joskus se onnistuu yllättäen niistä juomaan. Hänellä on tosiaan niin paha päähänpinttymä vesilaseista, että sen takia herättää meidät. Ei siis suinkaan sen takia , että hänellä olisi ikävä mamma tai iskää..(niinkuin ensin luulin)..Tässä todisteaineisto kuvamateriaalia. 

 

"Olipa kerran Euroviisut. Euroviisuvalvojaiset! Oon Euroviisukisu! Onpa täällä pimeetä! Mua ei edes huomata, kun oon niin musta..hmm Pitääkin ihan hypätä tänne olohuoneen televisiotasolle missä en koskaan yleensä vietä aikaani! hihihih! Mamma , kato mua , kato mua , kato mua! Heii mamma huomaatko missä oon! Oon tuhma! "

"Saaraa piti kattella makuultaan ja keimailla samalla mammalle." 

"Sitten päätin lähteä kertomaan mammalle , että  suosikkini on Israelin TOY. Koska siinä on ne heiluttelevat kissaesineet". 

"Löysin laatikon..ihanaa! oon niin luolakissa!"

"Pitihän sinne sisään tietty päästä. oooh! Miten jännittävää!"

"Kukkuu! Tää on mun luola! Mami, sä et mahdu tänne!" 

"En tuu pois täältä mamma, koskaan hihihih!"

"Hmm...tuonne jos pääsisi! Sitten kun mamma ei katso, niin hyökkään puuhun! Tykkään aina yhtäkkiä saada ryntäyskohtauksen puuhun! Olen myös mestari köyttämään kaikki lähelläni olevat tähän liekaan! Myös itseni! Pihatontun oon teilannut tällä liekalla moonta kertaa..hihihi"

Mä paahdun! Varjoon! Miten tuolla ulkona voi olla noin kuuma! En kestä. Tulin viilentymään tänne rappusiin jotka johtavat kellariin, ihanan viileää! Hmm ..täältä voinkin stalkata iskää ja mammaa kun he ovat tuolla pihalla!" 

"Mamma kato mua, mä oon koira! Tykkään kantaa tätä sormikasta suussani. Tää on myös mun rakkain leluni! En huoli muita leluja, hanska is best <3 ! "

"Ai sisälle? En tule! Mä olen täällä herra Ankan kanssa. Mau. Olen saanut vainun..täällä tuoksuu jänis.."

"Tykkään antaa matolle aina välillä kyytiä! Ihana mummon tekemä matto! Halin sitä! Tästä mamma ei kyllä tykkää..hihihi! Vieressä rakas hanskani! Haudon tässä seuraavaa hyökkäyksen kohdettani! "

"Böö! Pelästyitkö!? Tuolla on hanskani! Mamma heitä se mulle! Sitten voin katsoa, kun haet sen ja heität sen, haet sen ja heität sen ,mutta mä istun tässä enkä hievahda ja huvittuneena katson kun mamma viihdyttää mua!  Huomaa mamma tuo karvatuppo tuossa edessäni. Eilen minua peloteltiin imurin kanssa niin, että minulta putosi karvatuppo!"

 

Jos, et ole ennen minua täällä nähnyt, niin kantsii tsekata nää postaukset myös, maauu! :

http://www.lily.fi/blogit/somewhere-over-pink-sky/kissoille-tehty-lelu-joka-oikeasti-toimii

http://www.lily.fi/blogit/somewhere-over-pink-sky/morkon-elamaa

 

Nähdään taas! Mauuu!

-Mörkö the cat ja mamma

Ladataan...

Ihan extempore kokeiluna laitoin ylleni hempeän vaaleanpunaisen kesämekon ja laitoin niskaan farkkutakin ja jalkaan valkoiset tennarit. En ole koskaan pitänyt mekkoa tennareilla. Yleensä siis korkkarit tälläisen hameen kanssa tai ballerinat. Ainakin näin lyhkäsen hameen kanssa. Oli taas niitä päiviä, kun korkkarit tuntuivat liian fiineiltä ja ballerinat liian lättänöiltä. Halusin rennompaa oloa itselleni ja mukavuudentuntua. Kokeilin siis yhdistellä näin. Kun katsoin peilistä niin jumatsuikka! Nehän sopivat yhteen kuin aurinko kesään! Ei yhtään pöllömpi, vaikka itse sanonkin. 

Mitäs tykkäätte? :)

Rakastan tätä yhdistelmää. Tästä tuli lemppari luottovaateyhdistelmäni! Yksi ilonaiheista siis! :) Miten mukavaa onkaan kulkea tennareilla kuin korkkareilla. Vaikka kuinka rakastanki korkokenkiä. Omistan moonet parit. Mutta vain harvoja käytän ja nykyään harvemmin.

Follow your heart! Niin mä teenkin. 

Mekko: FB Sister (kirppislöytö, jossa oli merkki tallella)

Kengät: K-Citymarket

Farkkutakki: Only

Aurinkolasit: Flying Tiger Copenhagen

Hapsulaukku: H&M

Uskaltakaa yhditellä oudoiltakin tuntuvia valintoja ja  leikitelkää eri tyyleillä ! ;) 

Inspiraatiota päivään! :)

-JollyHolly

Ladataan...

 

Tiedättekö sen tunteen, kun ajattelet että onpa ihanaa kun saa olla omassa pihassa aivan rauhassa. Hyvä. Minä en. 

Muutettiin mieheni kanssa omakotitaloon. Kun kevät koitti laitoimme pihalle tuolit ja pöydän ja istuttiin juomaan kahvia. "Ihanan rauhaisaa" sanoin miehelleni. "No on kyllä! ja tosissaan nyt saadaan juoda kaffet ihan rauhassa omassa pihassa." mies sanoi. No, sitä rauhaisaa kahvihetkeä ei kauaa kestänyt. Keski-ikäinen nainen kävelee tietä pitkin meidän suuntaan. No jos ei katota siihen suuntaan niin ei tarvitse vaivautua edes moikkaamaan.ajattelin..no mitäs vielä tämä naapuri kävelee kuin muina naisina meidän pihaan. Talssii kumisaappaillaan suoraan keskelle pihamaata sinne missä me istumme, omenapuiden alle. Ihan meidän viereen astelee. Me katsotaan tätä naista, että ei voi olla tosissaan. Sitten tämä nainen vaan tokaisee, että "hieno ilma!" ja siirtyy tutkimaan meidän pihaa paremmin..(anteeks mutta kenen luvalla?!) Mieheni lähti hänen peräänsä, kun en itse (verenpaineeni noustessa) siihen pystynyt..lamaannuin hämmästyksestä ja vihasta..sekä loukkauksen tunteesta. Niin paljon, että alkoi melkein itkettämään. Miten joku voi olla noin törkeä! Mieheni tosiaan meni tämän naisen kannoilla ja tämä nainen tokaisi katsottuaan omenapuutamme , että "tämäkin on ihan kuollut. Pitäisi sahata poikki koko puu." No sitten tämä akka tallustelee aitamme luokse. Se on puuaita joka on siinä tönöttänyt jo ennen meitä ties montako vuotta..no sitten tämä nainen sanoo , että "tämäkin on ihan laho" . Siihen mää jo naurahdin ääneen! en voinut tajuta miten joku kehtaa! Tulee vieraiden ihmisten pihalle (jotka on juuri muuttaneet) ja alkaa haukkua heidän pihamaataan. Ei voi olla kaikki muumit todellakaan laaksossa..

Se siitä rauhaisasta kahvihetkestä ja omasta rauhasta niin ja yksityisyydestä. Kahvihetki pilalla. Ja ei en ole saanut auringonpistosta tai että aurinko on tehnyt tehtävänsä, kun avaudun tästä. Ärsyttää vaa niin paljon tälläinen. Ihmetyttää ihmisten ajattelemattomuus.

Mieheni sanoi kohteliaasti tälle naiselle , että "ei millään pahalla mutta me haluttaisiin nyt olla ihan rauhassa meidän omassa pihassamme". Nainen katsoi epäuskoisen näköisenä miestäni ja tokaisi, että "jaaa.." Minä kihisin suunnatonta kiukkua istuessani tuolissa. Jos olisin avannut suuni niin todennäköisesti sieltä ei olisi tullut mitään lempeitä sanoja. Päätin siis olla vaiti. Toisaalta. Se on meidän piha. Hän tulee kutsumatta meidän pihaamme..Aita ympäröi miedän pihaamme. Kyllä minusta on ihan oikeus olla loukkaantunut tuollaisesta käytöksesä. Minusta tuntui, että meitä on loukattu. Meidän yksityisyyttä on loukattu. Olisin hyvinkin voinut sanoa hänelle suoraan mitä ajattelen. Hänen tässä pitäisi nolona olla.

Taloamme tosiaan ympäröi aita. Kuvasta näkyy ,että aita ei ole kauhean korkea. Siis tosiaan minusta tuollaisella aidalla ei ole kauheasti virkaa. Okei, se rajaa meidän tontin, mutta siinä se. Ei se näkyvyyttä estä. Aikamonella on todella lyhyt aita tai puska-aita. Niin lyhyt, että sen yli voi jopa astua tai hypätä. Sitten on myös niitä joissa ei ole aitaa ollenkaan. Siis on omakotitalo, mutta sinun ja naapurin talojen välissä ei ole ollenkaan aitaa. Saattaa olla joku pari puskaa ja nekin kaukana toisistaan. Olen varmaan joidenkin mielestä erittäin epäsosiaalinen, kun tälläinen ärsyttää. Minusta se juttu vain on niin, että kenenkään ei tarvitse omassa pihassaan olla yhtään sen enempää sosiaalinen kuin haluaa. Omassa pihassa saa olla niinkuin haluaa. Välttämättä ei tarvitse edes morjenstaa naapureille, ellei niin halua. Ei kukaan määrää sitä. Ja siis älkää käsittäkö väärin. Minusta on  ihan ok, että naapureille voi morjenstaa, mutta se on sitte siinä. Minä vaan en halua alkaa pitämään mitään turhanpäiväistä small talkia...Ja en halua, että pihaamme tallustelee ventovieraita ihmisiä. Jossain se raja menee. Pitäisi varmaan joidenki mielestä olla vaan välittämättä. Ei saa ärsyyntyä. No kyllä vaan ärsyttää ja ei ole kivaa kun ei ole minkäänlaista yksityisyyttä vaikka omakotitalo ja oma piha.

Olemme myös huomanneet, että naapurimme ovat kauheita ns. juorukelloja. He esimerkiksi kertoivat millainen tässä asuva perhe oli ollut. Kertoivat talossamme asuneesta perheenäidistä joka oli heidän mielestään outo. Outo siksi koska hän kulki aina postia hakiessaan hupparin huppu päässä..(kyllä, olivat siis laittaneet merkille, että aina on hupparin huppu päässä..) ja ei morjenstanut naapureille. Tuli vaan mieleen , että mitäköhän kaikkea he meistä puhuvat tälle omakotitaloyhteisölle. Minä olen se outo nainen joka morjenstaa nihkeästi, joskus ei ollenkaan. Hän haluaa olla ihan rauhassa omassa pihassaa..ajatelkaa(!) En halua kylläkään edes tietää mitä puhuvat. En edes kauheasti välitä. Mutta todella ärsyttävää, että naapurit kyyläävät kokoaika mitä toisessa naapurissa tehdään. Ovat nuo vierusnaapurimme myös udelleet, että mihin lähdemme kun olimme menossa autoon. Ala nyt siinä kailottamaan mihin lähdetään. Ties vaikka joku pitkäkyntinen on vielä kuulolla. Sitten myös kommentoidaan jos on liian lyhyet shortsit.. Juu, kerran olin poimimassa omasta pensaastamme vadelmia. Tuli kuittia naapurin naiselta, että "Voi voi , sullakin pitäisi olla pitemmät housut. Saat raapaleita jalkoihin." Aivan uskomatonta! (noniin, nyt alkaa taas verenpaine nousta. Tauon paikka.)

Siinä muuten otos meidän omenapuusta. Rakastan tätä näkyä <3

 

Noniin, tauolta selvitty. Jotenkin ajateltiin mieheni kanssa, että kun omakotitaloon muuttaa, niin sitten saa olla tosiaan aivan rauhassa. Koska OMAkotitalo ja OMApiha. 

Tämä nainen joka saapasteli saappaillaan omenapuidemme alle ei suinkaan ole ainoa pihaamme eksynyt. 

Kerran yhtenä kesänä olimme keinumassa pihamme uudessa pihakeinussa. Siinä nautimme ihanasta kesäpäivästä ja omasta pihasta ja ihanasta rauhasta. Aita ja isot syreenipuskat ja tammipuu suojaavat selustaamme. Joku mies kävelee tietä pitkin meidän aidan vierestä. Ihan refleksin omaisesti käännyn katsomaan tielle. Ei olisi pitänyt. Mies katsoo suoraan päin ja sanoo "hei vaan". Tämä ventovieras mies kävelee meidän pihaamme. Siis pelkkä katse oli hänelle kuin kutsu tulla pihaamme. Siinä se tosiaan seisoi. Kotimme rappusten edessä. Aitamme sisäpuolella. Minä ja mieheni katsoimme epäuskoisena toisiamme. Molemmat oltiin ihan äimänkäkenä, että whaaat??  Tämä random mies tokaisee, että "onpa hieno ilma". Suustani pääsee tahaton "voi saapas" (kaunisteltu versio) . Kyllä, tämä ei ollut hellepäivän kangastus. Tää oli ihan todellista totta. Taas alkoi ärsyttämään ja mieheni lähti (taas kerran) häätämään ventovieraita pihastamme. En voi tajuta mikä ihmisiä vaivaa. Johtuuko tämä nyt sitten siitä, että meillä ei ole porttia pihassa! Ei se kyllä pitäisi olla mikään syy . Ajattelevatkohan nämä ventovieraat tyypit, että mää nyt tulin tein pihalle koska teillä ei ole porttia, lällislää! En halua uskoa niin.

Joku kerta varmaan huomataan ikkunasta , että jahas meidän pihaan on leiriydytty teltan kanssa. Täähän on kuin yleinen puisto tämä meidän piha..

Kerran tulimme kaupasta talomme pihaan. Mies pysäköi auton pihaamme. Olimme juuri menossa sisään ja olimme vielä rappusilla, kun koira juoksee tieltä meidän pihaan. Haukkuu ja tulee haistelemaan mua ja mies avas ulko-oven jolloin tää koira meinas tulla sisälle. Mä jähmetyin kauhusta. Pelkään isoja koiria. Olen saanut joskus pienenä traumoja niistä, kun sellainen meinas purra mua pohkeeseen. Tän koiran omistaja vaan katsoo tieltä ja hihittää. Kyseessä keski-ikäinen mies. Antaa tosiaan siis koiransa ihan vapaana juosta toisten pihassa. Tää mies ei sanonut yhtään mitään sille koiralle, että "nyt tänne sieltä!" eei..mitään tuollaista ei kuulunut. Hihitti vaan. Sitten mä kiukkuisena tuhahdin, että "pidä koiras kiinni! Ei tartte toisten pihoille päästää! ". Sitten vasta tää mies kutsui koiraansa, mutta edelleen ei käskevästi vaan mairittelevasti. Koira ei tähän reagoinut. Mies joutui hakemaan koiransa pihastamme ja vielä hihitteli, että on se meidän Puppe sellanen. Juu hitto nii on! ja niin oli myös Puppen jälkiä talvella meidän lumisessa pihassa. Niin ja entäpä jos meidän Mörkö-kisu ois ollut siinä pihalla. Se olis rynnännyt Mörkön päälle. Mörkö olis ollut ihan sydänkohtauksen partaalla.

Voitteko tosiaan uskoa, että tämä kaikki tapahtui siis Porissa. Kyllä Porissa. Onkohan tää joku Porilainen tapa josta en oo kuullut. 

Ollaan tultu mieheni kanssa siihen tulokseen, että tämä asuinalue on suuriomakotitalo yhteisö. Meidän tuuria oikein. Yhteisö. En usko, että monessakaan omakotitaloalueella on ihan tälläistä (?) Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä?

En tiedä onko tosiaan muilla samantyylisiä kokemuksia. Onko teillä jotka asutte omakotitaloalueella tälläistä? Tai onko muuten hankalat naapurit? Käveleekö teillä ventovieraat pihaanne?

Kun tästä olemme pois muuttamassa, niin seuraavassa omakotitalossa PITÄÄ olla hyvin aidattu piha. 

Jotenkin nyt kun tässä ollaan asuttu se 2 ja puol vuotta, niin ei oikein tee mieli kauaa istua tuolla ulkoasalla. Ei ainakaan niin, että minuun olisi suora näköyhteys. Koska jo pelkkä katse voi tuoda ventovieraan pihaamme. Pian olemme muuttamassa tästä asuinalueelta pois. Katselemme omaa omakotitaloa jossa hyvin aidattu piha. Harmi vaan, että niistä naapureista ei saa heti selvää millasia ne ovat. Se olisikin hyvä jos saisi ennen taloon muuttamista tietää millaiset naapurit ovat.

Ah, tulipa taas purkauduttua. Oli pakko, kun mieltä vaivasi ja haluan tietää onko tosiaan muilla samanlaisia naapureita tai onko ollut samanlaisia tilanteita, että vieraat henkilöt astelevat pihaanne paistattelemaan päivää?

 

Nyt menen tuonne aurinkotuoliin löhöämään ja jos joku tulee pihaan niin  heilautan kättä ja sanon että "mee pois , tää on meidän piha, kiitos hei!"  ja jatkan naatiskelua! 

-JollyHolly

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

Käytiin mieheni kanssa äkkiseltään yks kaunis kesäiltapäivä Porin Kallossa joka sijaitsee Mäntyluodossa. Kallo on majakkasaari. Toiselta puolelta löytyy hiekkarantaa ja toiselta puolelta kallioita. Syksyllä ollaan sielä kallioilla käyty ihailemassa merta joka raivoisasti tyrskyää. Oma tunnelmansa siinäkin. MUTTA kiitos Ihana kesä, kiitos että olet jo täällä! Sua on odotettu! :)

 

Hellehattu (ja ISO) kuuluu mun kesävarusteisiin. Vaikkakin hieman kuuma tulee , kun hattu hiostaa hieman, mutta kun on tummat hiukset niin aurinko ottaa helpommin niihin kiinni ja tuntuu että pää palaa. 

 

 

Siinä on meidän amerikan auto. Harrasteauto. Crown Victoria LTD (ford). Sillä me sitten ajellaan aina kesäisin ympäriinsä. Käydään välillä harrasteauto tapahtumissa. Leppoisaa ajelua iloisen 50-luvun musiikin soidessa taustalla.

Jotenkin nyt on tosiaan jäänyt multakin nää postaukset vähemmälle. Sitten kun kiireiltään on ollut aikaa niin sitä on tullut vaan nautittua ihanan kuumasta ja harvinaisesta Suomen kesäsäästä.

Inspiraatiokin vallan hukassa ja hakusessa. Aina kun istuu alas koneen eteen niin lyö ihan tyhjää. Mielessä vaan, että voisi mennä tuohon ulos jätskille ja vetästä pitkäkseen tuohon aurinkotuolille. Ah. Onnea on omakotitalon iso piha jossa pihakeinu ja aurinkotuolit. Aidat ei niinkään kivat (ei tarpeeksi korkeat)..eikä naapurit..siitä lisää seuraavassa tai sitä seuraavassa postauksessa.

Mutta nyt en jaksa keskittyä sen enempää.. tässä vielä kesäisiä kuvia tuolta Kallosta ja pari behind the scenes kuvaa!

HELLEHATTU: H&M
MEKKO: H&M
KENGÄT:  BATA SHOES
AURINKOLASIT: CLAS OHLSON

 

Kivaa kesäistä viikon jatkoa!

-JollyHolly

Behind the scenes:

 

 

 

Ladataan...

 

Kauan harkittuani olen nyt laittanut blogini myös Instagramiin. En ole siis koskaan ennen edes käyttänyt Instagramia. Eka kerta. Jännää. Vähän on vielä hakusessa. .Täytyy vielä vähän harjoitella. "Uutta" täytyy kumminkin aina kokeilla :) Olen mä sinne jo kumminkin aika hyvin saanut lisäiltyä kuvia. Sinne laitan esim. behind the scenes- kuvia sekä blogiini ottamiani kuvia sekä ihan random kuvia minusta, Mörkö-kisusta, muodista, tyyleistä, luontokuvista jne :)

Tulkaa mukaan! 

INSTAGRAM:  somewhereoverthepinkskyblogi  (Tämän blogin sivupalkista löytyy myös linkki! )

 

-JollyHolly

 

 

Ladataan...

Ladataan...

 

Random järjestyksessä TOP 15:

 1. Vacaciones - Wisin
 2. Reggaeton Lento - CNCO
 3. Vente Pa'Ca - Ricky Martin Ft. Maluma
 4. Andas En Mi Cabeza - Chino y Nacho FT. Daddy Yankee, Don Omar, Wisin
 5. Great Parade - Machel Montano Ft. Patrice Roberts
 6. Adrenalina - Wisin, Ricky Martin & Jennifer Lopez
 7. 6AM (Merengue Mix)  - J. Balvin
 8. Traidora - Gente De Zona
 9. Corazon Acelerao - Wisin
 10. Tu Me Quemas - Chino & Nacho Ft. Gente De Zona y Los Cadillacs
 11. Feeling Hot - Don Omar
 12. Fireball - Pitbull
 13. La Bicicleta - Carlos Vives & Shakira
 14. Firehouse - Daddy Yankee
 15. Zumba - Don Omar 
 16. PARTY (Papiidipaadi) - ANTTI TUISKU FT. NIKKE ANKARA

Rakastan tanssia Zumbaa ja se rytmi ja musiikki saa aina niin hyvälle tuulelle! :) Zumba-tunnilla on niin hauskaa, että tuntuu ihan bileiltä! :D Mikäs sen parempaa kuin pitää hauskaa ja samalla kunto nousee ja hiki valuu! PARASTA urheilua ikinä! paitsi että tosiaan ei tunnu urheilulta vaan bileiltä jossa tanssitaan! :)

 

LET'S ZUMBA!

Listaan tähä vielä mun tämän hetken TOP  2  Zumba-ohjaajaa youtubesta.. 

 1. Marlon Alves (Dance MAs)
 2. Sanne Westland (Saskia's Dansschool)

Youtubesta löytyy ainakin Marlonin tekemiä Zumba- videoita. Mikä energia! Oon löytänyt häneltä omat suosikki koreot! Olen itse myös keksinyt yhteen Zumba biisiin koreot. Nyt kun olen Zumbannut sen verran, että tietää liikkeet niin halusin kokeilla tehdä ihan itse koreografian. Oli kivaa :) Olen vetänyt joskus myös vesijumppaa. Ehkä joskus voisin ohjata myös Zumba-tunteja..ei mikään huono idea. Yksi haave sekin :D  Ensin pitää vaan vielä enemmän käydä Zumba-tunneilla ja harjoitella kotona koreografioita ja saada kunto kohdilleen :D 

 

Kivaa aurinkoista perjantaita kaikille! :) 

-JollyHolly

 

Ladataan...

 

 

 

 

Itselläni on ollut jo monta vuotta sellainen tapa, että kun viisukilpailijat julkaistaan, kuuntelen heti niiden maiden viisubiisit joissa olen käynyt/ asunut. 

Tällä kertaa kuuntelin ensimmäisenä 1. semifinalistien joukosta Kyproksen biisin "Fuego".  Mikä melodia ja rytmi! "Tää on varma mun lemppari ja voi voittaa kaikki" oli mun kommentti heti kuunneltuani biisin. En siis edes tiennyt, että juuri tämä kyseinen biisi on yksi voittajasuosikeista! Jännää.

Seuraavaksi kuuntelin Espanjan viisubiisin " Tu Cancion   " ... Hidas. Voi ei . Miksi. Miksi hidas. "Tää on hidas ja laimee" oli eka reaktioni biisistä. Okei, ei erotu mielestäni joukosta. Minusta viisubiisin pitää olla menevä!

Sitten kuuntelin Bulgarian viisun "Bones"..en tiedä voinko näin sanoa näissä kilpailuissa, mutta tää oli liian outo. Enkä tykkää miten naislaulaja matkii tukkatyylillään Siaa.  Ei jatkoon.

No entä sitten se Suomen viisubiisi. Täähän on ihan kauheeta, kun en ole fanittanut Suomen viisubiisejä.. I know. Minkäs sitä sille sitten voi kun ei ole mieluisa. En ole niitä, jotka vaan sen takia kannustaa omaa maata kun se on se oma maa. Ei väliä millainen biisi on. No on sillä väliä. Mun mielestäni tänä vuonna Saaran esittämä "Monsters" on itse asiassa aika jees. Se on menevä. Eikä varmasti huku joukkoon. Voidaan hyvinkin olla kärkikahinoissa tällä biisillä! Wohoo! Tää biisi on itse asiassa soinut tänään töissä mun päässä medleynä sekoitettuna Kyproksen "Fuego" biisiin :D

pieni lisäys vielä: Moldovalla on musta ihan huikee lavashow! Ihana 50-luku huokuu siitä! Toisaalta heidän huikee lavashow vei koko huomion ..biisiä myöden.

 

 

 

 

Aikaisemmat Euroviisu suosikkini:

D'Nash - I Love You Mi Vida

Sarbel - Yassou Maria

Carola - Fångad Av En Stormvind

Olsen Brothers - Fly On The Wings Of Love

Mihail Traistariu - Tornero

Il Volo - Grande Amore

 

 

D'NASH

 

SARBEL

 

Il Volo , D' Nash ja Sarbel. Mun suosikit. Kuuntelen heidän biisejään edelleen. Tai D'Nash on jo lopettanut, mutta Il Voloa kuuntelen edelleen ja kuuntelin jo ennen viisuja..

Siinä oli kaikkien aikojen viisusuosikkini!   :) Mitkä on teidän kaikkien aikojen viisusuosikit? 

niin ja katsooko joku teistä tänään Euroviisuja? :)

 

Oikein hauskaa viisuiltaa, jos oot kuulolla silloin! Jos et niin silti hauskaa iltaa! 

 

-JollyHolly

 

 

 

Ladataan...

 

 

Vyölaukku, lippis, paksupohjaiset kengät, nappiverkkarit, flanellipaita, iso t-paita, farkkuhaalarit, trumpettihousut.  Siinä nyt joitakin 90-luvun muodin huippuhetkistä. Itselläni on edelleen nuo kaikki yllämainitut. 90-luku on edelleen lähellä sydäntäni. Varsinkin se musiikki ja ehkä myös vyölaukku.

Tunnelmia 90-luvulta: 

Ekat hitaat ja ekat ihastumiset tapahtui siellä hämyisessä ala-asteen discossa eli ala-asteen juhlasalissa. Hitaita tanssittiin mm. Bon Jovin "Always" -biisin tahtiin. Käytiin ostamassa irttiksiä discon "buffetista".  Discon hämyssä tanssittiin mm. Mr. Presidentin, Dj Bobon, E-roticin ja Captain Jackin biisien soidessa. 

c-kasetit + kynä

Spice Girls & Backstreet Boys <3.  Nick vai Brian? 

Jyrki. Aina koulusta tultuani piti nauhoittaa VHS-kasetille Jyrki-musiikkiohjelmaa. Vaikka itse katsoin ohjelmaa piti se myös nauhoittaa.. koska jos sieltä sattuisi tulemaan juuri SE paras biisi ikinä :D 

Kuuntelin radiosta Frendilinjaa. Ysärimusiikkiohjelma. Sormi oli aina valmiina painamaan "rec" ja painamaan "stop" ennenkuin juontaja puhuu päälle. 

Spice Girls valokuva-albumi.

Suosikki. Julisteet talteen! :D

 

Tässä muutamia muistoja! Jatkoa tulee.. sillä 90's Style part 2 tulee pian ja sillon fiilistellään lisää ysärimuistoja! :) 

 

 

Pepsilippis: Kirppislöytö

Nappiverkkatakki: H&M

Hopea t-paita: H&M

Hame: H&M

Kengät: Kirppislöytö

Vyölaukku: Kirppislöytö

 

Näillä mennään sitten heinäkuussa We Love festareilla! :)

 

-JollyHolly

Ladataan...

Tässä Tropical Summer - Mango Body Butter . Ihana uusi vartalovoide seuranaan luottoparfyymini eli Escadan Aqua del Sol. Huoneessa tuoksuu ihana kesä, kun laitoin hajuvettä ja rasvasin ihoani Mangon tuoksuisella Tropical Summer- varatalovoiteella. Ihanaa! 

 

Katsokaa nyt miten ihana tää purnukka on! En kestä. Huokuu ihanaa "retro-henkeä" Tämä Cien- merkkinen varatalovoide Lidlistä  maksoi 4, 99e  (400ml) eli riittoisa on!

Purnukoita oli eri tuoksuisia mm. Honeymelon ja Coconut.  Rakastan mangoa joten tää oli helppo valinta. :) Sopii normaalille ja kuivalle iholle.

 

 

Samaiseen Tropical Summer sarjaan kuuluu myös Shower scrub ihonkuorinta. Vaihtelee myymälöittäin. Cien-kosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä. Kaikki nämä ovat Summer Limited Edition. Menkää ihmiset äkkiä Lidliin! Ostaessani tuota mangon tuoksuista vartalovoidetta huomasin, että  ei  tuota mangon tuoksuista ollut kyllä montaa enää jäljellä. Nää näköjään viedään käsistä. Enkä ihmettele! Ihanan kesäinen tuoksu <3

Olen tainnut (vähän yllättäen)  rakastua tähän Cien- merkkiin.

 

Tässä  olisi myös oiva äitienpäivälahja! ;)

Aurinkoista päivää!

-JollyHolly

 

 

Ladataan...

Nyt vähän erilaisempi blogipostaus. Iloisempi. 

Elvis Presley.  The King Of Rock 'n' Roll. Ei juuri esittelyjä kaipaa.

Itselläni  Elvis- mania tai hurahdus tapahtui jo nuorena. Äitini oli nauhoittanut VHS- kasetille Elviksen elokuvan Jailhouse Rock. Äitini tykkäsi ja tykkää edelleen Elviksen musiikista. Minä tosiaan tykästyin Elvikseen nähdessäni hänen esityksensä VHS -kasetilta. Taisin olla n. 5-vuotias kun hurahtaminen tapahtui. Hän esitti Jailhouse Rock- elokuvassa kappaleen "(You are So Square) Baby, I Don't Care". No sitähän kohtausta siitä elokuvasta piti katsoa uudelleen ja uudelleen. 

Myöhemmin Elviksen biiseistä lempparikseni tuli kuitenkin Jailhouse Rock. Olen sitä myös eri karaokebaareissa laulellut menemään.

Tällä hetkellä järjestys on tämä: 

 1. Jailhouse Rock
 2. Can't Help Falling In Love
 3. C.C. Rider
 4. Such A Night
 5. Trying To Get To You
 6. I Want You, I Need You, I Love You

Mikä on oma suosikkisi Elviksen biiseistä?  :)

 

Ystäväni tietävät minut kovana Elvis -fanina. Täältä kotoa löytyy Elviksen "20 Rock & Roll Hits" kokoelma LP.  Se sai paraatipaikan olohuoneesta. Vieressä Elvis-taulu. Ostin sen kerran yhdestä harrasteautotapahtumasta.

 

 Viime vuonna The Official Elvis Presley Fan Club of Finland ry oli järjestänyt Elvis- tapahtuman Porin Yyterin kylpylähotellissa.

(Edit. Tapahtuman järjesti Jungle Records Oy/Marko Hakki Hakala ja The Official Elvis Presley Fan Club of Finland ry oli mukana sisällöntuottajana.  Kiitos The Official  Elvis Presley Fun Club of Finland ry  korjauksesta ja blogipostauksen jakamisesta! :) )

Pitihän sielä sitten tosiaan piipahtaa. Mukaan tarttui tuo DVD. Olen nähnyt tuon koko taltioinnin kokonaisuudessaan telkusta ja parhaimpia paloja Youtubesta, mutta olihan tuo nyt pakko saada itselleen :) 

Tässä muutama kuva tuosta tapahtumasta:

Elviksen ja Priscillan vihkitodistus <3

Tulispa uudestaan tuo tapahtuma tänne niin olisin heti siellä!

 

Omistan myös Elvis-elämäkerta kirjasarjan jonka on kirjoittanut Peter Guralnick. Aivan mahtava joululahja oli kyllä mieheltäni! Niin mielenkiintoista lukea Elviksen alkuvaiheista, kun hän ei ollut vielä tähti. Miten hänet löydettiin ja miten hänestä kasvoi suuri tähti.

Täytyy kai sitä nyt Elvis jääkaappimagneettikin olla! :D 

 

Odotan niiin innolla, kun pääsen tämän kuun lopulla Elvis- konserttiin! Elvis in Concert! Helsingin jäähallissa! Olen monesti sanonut, että olisin halunnut elää 50-luvulla.  Kaikki ne hienot autot ja vaatteet ja ELVIS. Olisin varmasti tehnyt kaikkeni että olisin päässyt hänen konserttiinsa. Onneksi edes tämä on mahdollista!  Kaikesta pitää kiittää Priscillaa. On mahtavaa miten hän on säilyttänyt Elviksen perintöä tällä tavalla. Hän on säilyttänyt Elviksen talon ja edesauttanut siinä, että tavalliset ihmiset pääsevät tutustumaan Gracelandiin (jonne itsekin vielä joku päivä matkustan! ) Tässä pari Priscillan lausahdusta asiasta:

Priscilla: ''I wanted to do the right thing, knowing what Elvis wanted and how much he loved Graceland. I had the forces against me. Attorneys, business and financial people just a him as someone who had passed away and would be forgotten about in a few months. I didn't see it that way. I put my foot down.

''They wanted me to sell Graceland and get rid of all the properties and artefacts, and I said, 'No, it's not happening. This is his legacy.' He gave us too much for something like that to happen. It was almost as though his voice was guiding me.''  (Lähde: entertainment.ie)

Sekä hän on mahdollistanut nyt myös tämän konsertin. Mikä parasta olen ostanut Meet & Greet lipun ja pääsen tapaamaan Priscillaa! <3 :) Once in a life time - juttu! 

Mukana tässä Elvis Live In Concert- keikassa soittaa Royal Philharmonic Orchestra. 

 

Olisi kiva tietää kuinka moni blogini lukioista on Elvis-fani ? 

 

Sitä odotellessa!

-JollyHolly

 

Pages