5 asua kevääseen

Sparkle.

Kaktus kurkussa ja jyskyttävä päänsärky muuttuivatkin tukehduttavan tukkoiseksi nenäksi ja ehkä hirveimmäksi flunssakseni ikinä. Luin viikon verran pitkään ja hartaasti äänihäiriöiden tenttiin, mutta eilen tenttiaamuna olo oli niin järkyttävä, etten edes pystynyt lähteä raapustamaan vastauksiani yliopistolle. Hieman ketutti. Varsinkin, kun kuulin parhaalta ystävältäni, mitä tentissä oli kysytty: juuri ne asiat, jotka olisin osannut. Eilinen kului siis sängyssä niistäessä nenänpielet haavoille ja juoden 5 litraa teetä. Piristin itseäni kuitenkin katsomalla jopa kolme leffaa Netflixistä: Gangster Squadin, Catch Me If You Canin ja The Great Gatsbyn. Gangster Squad oli aivan loistava: mafia, Ryan Gosling ja paljon aseita - kaikkea, mitä siis toivoa saattaa. Leonardo DiCaprio taas teki loistosuoritukset Catch Me If You Canin nuorena mestarihuijarina ja The Great Gatsbyn pakkomielteisenä, mutta varsin hurmaavana, herrasmiehenä. Leffojen tuijottelun jälkeen päätin kuitenkin hieman aktivoitua ja kuvailla teille oman vaatekaappini sisällöstä kokoamiani asuja. Taiteiltuani superflussassa nämä 5 asua heiluen kamera kädessä keittiöjakkaralla seisten, olin jo aivan hiestä märkä ja tuntui, että saan sydänkohtauksen, joten päätin jättää leikin sikseen. Tässä kuitenkin 5 aikaansaamaani asuyhdistelmää:

Lasilliselle kesäauringon ensisäteiden lämmittäessä

Housut ja jakku: H&M. Laukku ja t-paita: second hand. Korkkarit: Click Shoes. Note to self: silitä tuo paita ennen käyttöä, pliis.

Yliopistolle kiloittain kirjoja kantamuksena

Poncho ja nahkalegginssit: second hand. Laukku: Friis&Company. Kengät: Din Sko. Rannekello: O.N.E. Korut: second hand & H&M & Cubus.

Shoppailukierrokselle ystävän kanssa

Paita ja nahkashortsit: second hand. Kengät: Din Sko. Huivi: Lindex. Rannekoru: Pieces. Kello: O.N.E

Kesäsuunnitelmat ratkaisevaan työhaastatteluun

Housut: H&M. Peplum-toppi: Gina Tricot. Jakku: second hand. Kengät: Bianco. Rannekoru: Pieces. Kello: Axcent.

Kesäloman ensimmäisenä päivänä vapauteen kirmaamiseen

Hame, tennarit ja aurinkolasit: second hand. Rannekorut: second hand & Cubus. Pitsitoppi: H&M. Nahkaliivi: Only. Kello: O.N.E

 

Mitä mieltä olette tällaisista asuinspiraatiopostauksista?

 

x Marjo

Kommentit

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos kommentistasi!:) Voi ei, toivottavasti sääkin parannut pian ja tentti menee hyvin, tsemppiä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.