Blogihistoriani 12 kauheinta asua

Sparkle.

Aloitin blogini kolme vuotta sitten, jolloin vaatetyylini oli vielä melkoinen sekamelska ja sisälsi paljon trikoota, epäsovia värejä, huonosti istuvia vaatteita sekä epämukavia materiaaleja. En oikein tiennyt, mitkä asiat sopivat minulle tai minkä tyylisistä vaatteista pidän. Tämä johti usein siihen, että ostin vaatteita, jotka olivat silloin trendikkäitä tai joiden ajattelin sopivan minulle. Asuissani oli usein jotain liikaa, enkä osannut valita vaatteita, jotka imartelevat kehoni mittasuhteita.

Blogini kolmevuotissynttäreiden kunniaksi poimin asuhistorian joukosta nämä 12 asua, joista suurin osa on blogini alkutaipaleelta, sillä tyylilliset epäonnistumiset ovat (ainakin omasta mielestäni!) onneksi vähentyneet näiden kuluneiden vuosien saatossa. Hapuilu ja ylilyönnit ovat kuitenkin usein avain siihen oman tyylin löytymiseen, sillä etsimällä ja kokeilemalla voi löytää ne jutut, jotka sopivat omalle kropalle ja persoonalle parhaiten! Tässäpä siis sitä hapuilua ja ylilyöntejä kahdentoista asun verran:

Hei, inhoan ruskeaa enkä tykkää käyttää vaaleita housuja. Ostan kuitenkin beiget pöksyt sekä ruskean leopardihuivin ja puen ne samaan asuun.

Mulla on värisilmää, kato nyt vaikka: huivi, vyö ja paita on ihan sävy sävyyn.

Pim! Tänään olen Andy McCoy...

...ja tänään metsien mies. Oikeasti inhoan ruutupaitoja, mutta ne oli vissiin tuolloin trendikkäitä. Tai jotain.

Joo, siis pitsipaita yhdistettynä aidosta polyesterieläimestä tehtyyn kauluriin on tosi tyylikäs.

Ehhh. Tässä asussa tapahtuu ihan liikaa: on kuviolliset sukkikset, nahkashortsit, vyötäröltä sidottu paita, statement-kaulakoru... Vähempikin varmaan riittäisi?

Pim! Tänään olen cheerleader! Ja lähden yliopistolle näissä vaatteissa!!!! Ei luoja.

Ei. Miksi mulla on pyjamapöksyt nilkkureiden ja jakun kanssa?

Eiiiiiii. Miksi oon pukeutunu julkiselle paikalle sillä tavalla, että näytän joltain villin lännen rodeoratsastajalta?

Hei, kato miten ihanat shortsit mulla on! Miten niin ne näyttää alushousuilta?

Saanko kertoa teille Jeesuksesta Kristuksesta ja kastaa teidät osaksi pyhää seurakuntaamme? Ai en? Ok, voit sitten tukehtua tähän vihkiveteen.

"Marjo, miksi sinun silmäsi ovat niin suuret?" Jotta näkisin sinut paremmin tämän painovoimaa uhmaavan muhkuturbaanin alta, sillä tänään olen Suleiman Suuri.

 

En tiiä, että pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta onneksi tekemällä oppii! Ylläolevien yritysten ja erehdysten avulla olen selvittänyt omia tyylimieltymyksiäni ja onnistunut kartuttamaan itselleni sellaista vaatevalikoimaa, jota on mukava käyttää ja, jonka koen heijastavan todellista minuuttani. Kiinnostaako teitä nähdä myös vastaavaa poimintaa blogihistoriani kauneimmista/onnistuneimmista asuista? :)

 

x Marjo

Share

Kommentit

Hahaa, kiitos aamun nauruista :D Ihanaa, että et ota itseäsi tai asujasi niin vakavasti. Meiltä jokaiselta löytyy näitä ei-ihan-niin-onnistuneita asukokonaisuuksia menneisyydestämme. Itselläni oli joskus parikymppisenä violetti kausi, jolloin kuljin miltei päästä varpaisiin ko. väriin pukeutuneena. Harmi vain, ettei violetti sovi ihon- ja hiustenväriini ei sitten yhtään, joten kirpparille on sittemmin kannettu vino pino violettia ja kaikkia sen lähisävyjä :D 

Ja ehdottomasti kiinnostaa nähdä myös ne onnistuneimmat asut!

Marjo A.
Sparkle.

Olepa hyvä vaan! :D Ittee lähinnä hävetti käydä nuita kuvia läpi... Vautsi, tuo violetti kausi kuulostaa huikealta! Muistan itekin pukeutuneeni joskus päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen (???). Oi niitä aikoja.

kaisaj
Ambitions

Ei vitsi ihan huippu postaus :DD ja ehdottomasti myös koontia niistä kauneimmista! :)

Samaa mieltä! :)

Marjo A.
Sparkle.

Kiitoksia! :) Määpä kokoan x:stä kauneimmasta asusta postauksen lähiaikoina.

Lea Ther (Ei varmistettu)

Mielestäni näytät erittäin hyvältä jokaisessa asussa. Ehkä johtuu omasta mieltymyksestäni enemmän istuviin vaatteisiin kuin telttakankaisiin. Ja kyllä sulla mielestäni on näköjään myös vaistonvaraista tatsia eri osien yhdistelyyn ja rohkeutta. Tiedän, että ihmiset on kärkkäitä aina huomauttelemaan jos poikkeaa normista. Please, älä tule ikinä araksi beige-aikuiseksi. Joohan?

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos! Ja arkaa beige-aikuista minusta tuskin saa tekemälläkään, sillä aavistelen että tyylini tulee muuttumaan kreisimmäksi vuosien varrella. Ehkä mummona olen joku Iris Apfelin näköinen crazy-dog-lady, joka kantaa kaikkein vanhinta ja lihavinta corgiaan vihreässä krokotiilinnahkaisessa käsilaukussa?

Lea Ther (Ei varmistettu)

Googlautin nimen ja näin: ei, haalea beige-aikuisuus ei taida tosiaan olla sinua eikä Iris Apfelia varten. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.