DIY: Tennarit puhtaiksi

Sparkle.

Tämä postaus on omistettu kaikille teille, jotka olette kylvettäneet tennareitanne festareitten kuralammikoissa, opiskelijabileissä ja keväisillä kävelykahluualtaissakaduilla. Nuo edellä mainitut aktiviteetit kun saavat usein tennarit kulahtamaan. Ja pahasti. Kuran ja muun lian voi onnistua liottelemaan esimerkiksi Vanishilla, mutta tennareitten kumiosat eivät tahdo puhdistua edes Kloritessa keittämällä. Onneksi tähänkin on ratkaisu: rakas ystävämme kynsilakanpoistoaine. Katsokaa vaikka:

Ennen putsausta tennarit näyttivät hieman... kyseenalaisilta. Mutta pari sipaisua kynsilakanpoistoaineessa kastetulla pumpulilapulla poisti kaikki värjäymät ja tahrat tennareitten kumiosista. Olen käyttänyt tätä onnistuneesti myös valkoisten Converseitteni kumiosien puhdistamiseen - toimii! 

 

x Marjo

Kommentit

Kiitti vinkistä! Conssit lähtee pesuun.

Ps. yritin jo ihan normaalilla kenkäpesulla...

Marjo A.
Sparkle.

Olepa hyvä. :) Toivottavasti tulee puhdasta!

emmisisko (Ei varmistettu)

Ohhoh aika puhdasta! Mie oon käyttäny kans conssien kumiosien pesussa Clas Ohlsonilta ostettua ihmesientä, tulee puhdasta!

Marjo A.
Sparkle.

Hoo, määpä en oo koskaan kokeillu tuota ihmesientä! Jotku puhistaa sillä vissiin myös laukkujen pintoihin tulleita värjäymiä/tahroja, joten ilmeisen tehokas kaveri on kyseessä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.