Ihonhoito osa 2: kuorinta+naamio

Sparkle.

Nyt on luvassa ihonhoitorutiineideni toinen osa, eli kuorinta ja puhdistus:

Lumene, kirkastava kasvonaamio ja mikrokuorinta, noin 10e. 

Olen käyttänyt kasvojenkuorinta-aineena jo vuosia tätä Lumenen Bright Touch -sarjan kirkastavaa naamiota ja mikrokuorintaa. Tykkään todella paljon tästä tuotteesta, sillä se on koostumukseltaan miellyttävän voidemainen, jossa on aivan pikkiriikkisiä kuorintarakeita. Vaikka suosinkin kosmetiikassa pääsääntöisesti hajusteettomia tuotteita, tämän kuorinnan mieto ja marjainen tuoksu on mieleeni. Ja tämä jättää iholle ihanan pumpulinpehmeän fiiliksen!

Lumene, hajusteeton rauhoittava ja kosteuttava naamio, noin 17e.

Bongasin tämän kosteuttavan naamion Cittarin kosmetiikkahyllystä ruokaostoksilla harhaillessani. Ihoni ritisi silloin kuivuuttaan, joten nappasin tarjouksessa olleen naamion mukaan. Olen tykännyt tästä naamiosta paljon, sillä se a) oikeasti rauhoittaa punoittavaa ihoani ja b) kosteuttaa. Hieman huvittaa naamion käyttöohjeet, joiden mukaan pitää levittää paksu kerros naamiota kasvoille, antaa olla x minuuttia ja pyyhkiä sitten ylimääräinen naamio kasvopaperilla pois. Köh. Meikäläisen hieman kuivahko iho ainakin imaisee kaiken levittämäni naamion itseensä, vaikka sitä kuinka tuhdin kerroksen sivelisi!

Seuraavassa, ja tämän postaussarjan viimeisessä, osassa on aiheena kasvojen ihon kosteutus ja suojaus. Onko teillä muuten heittää kosmetiikkapostaustoiveita? Suunnitteilla ja tekeillä on tällä hetkellä postaus hyvästä meikkipohjasta sekä siitä, miten loihditaan kesäsääret St. Morizin itseruskettavalla moussella.

 

x Marjo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.