Päivän asu sekä kirppis- ja alelöytöjä.

Sparkle.

 

Moikka!

Tänään oli kesälomani 4. viimeinen lomapäivä, jonka vietin ihan vain kotona rentoutuen, kaupassa pyörähtäen, blogin perustamista suunnitellen ja ensimmäisiä kuvia blogiini ottaen.

Lakkasin toissapäivänä tällaiset pikkujoulukynnet itselleni näin syksyn kunniaksi. Kynsien kärjissä käytin Gina Tricotin mustaa glitterlakkaa, sävy 143 Black multiglitter, jonka päälle levitin vielä lisäkimallusta tuomaan myöskin GT:n lakkaa, sävy 86 Space queen. Koko komeuden viimeistelee GT:n kirkas base coat. Tätä kuvaa katsoessa tajuaa, että ehkä pieni käsien- ja kynsinauhojen rasvaus olisi paikallaan.

Viime sunnuntaina Oulun torilla järjestettiin bloggaajien muoti- ja sisustuskirppis, jonne riensin innoissani, sillä en voinut millään ohittaa torikirppistä, jossa myyjinä on oululaisia bloggaajia. Ja sieltä (sekä muualta) löytyikin muutama kiva juttu vaatekaappia täydentämään:

Tikattu, musta laukku ketjuhihnalla torikirppikseltä, 5e

Paljettitoppi, 3e ja aurinkolasit 1e, torikirppikseltä. Rukousnauha, 0,50senttiä, Second Hand Store. Kynähame, 7e ja huivi, 4e, Spirit Store.

Ja sitten siihen päivän asuun:

Housut: Cubus. Toppi: H&M. Jakku: Papaya, second  hand. Kaulakoru: second hand. Kello: O.N.E. Pääkallorannekorut: KappAhl. Valkoinen rannekoru: second hand. Korvikset: saatu lahjaksi.

Takki: Only. Laukku: second hand.

Leopardihuivi: second hand.

Seuraavaksi voisin tehdä itselleni maittavan iltapalan ja köllähtää nukkumaan suihkun jälkeen.

Kauniita unia kaikille!

 

x Marjo

 

 

 

 

Kommentit

Ostrich Feathers

Ihanat noi kynnet!

Marjo A.
Sparkle.

Kiitti! Ja noi on oikeesti helpot tehdä: ei haittaa, vaikka noista värillisistä kärjistä ei tulis kovin tarkkarajaiset, koska ne voi naamioida glitterillä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.