Synttäriasua ja instagramia

Sparkle.

Haa! Hienot uutiset tähän alkuun: olen viimein perustanut Instagram-tilin, jotta voisin postailla vähän ahkerammin kuvia elämästäni. Jos tämän blogin päivitystahtia hieman reaaliaikaisempi (köh) kuvavirta kiinnostaa, niin juttujani pääsee tutkailemaan meikäläisen @marjoasi tililtä. Instagramiin sulautumisen lisäksi olen viettänyt ihania synttäreitä ystävieni kanssa, lukenut epätoivoisesti syventävän kirjallisuuden tenttiin (enää kaksi päivää aikaa, wääää!), rakastunut uuteen maastopyörääni, jännittänyt GoT:n tapahtumia, saanut monta blogipostausta puolivalmiiksi, hajoillut vihaisen vatsani oikutteluihin, yrittänyt taltuttaa ihoni kimppuun käynyttä hormonaalista aknea, ostanut repun ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen, liki seonnut hyttysten hyökkäyksestä metsäreissulla ja nukkunut viime aikoina aivan superhyvin, sillä olemme siirtyneet nukkumaan hieman leveämmästi olkkarin levitettävälle futon-sohvalle. En tiedä onko parempien unien resepti siinä, että poikaystäväni mahtuu nyt paremmin nukkumaan meritähtiasennossa ilman, että minä liiskaannun seinää vasten vai siinä, että sohvalle pesiytyminen tuo kivan retkifiiliksen. Vielä kun sillä futonpatjalla olisi kuorsausta ennaltaehkäiseviä vaikutuksia, niin kaikki olisi täydellistä. Mutta ei. 

Housut: H&M. Toppi: second hand. Korvikset: Romeo&Julia.

Kuorsaavasta poikaystävästä synttäripäiväni asuun, joka oli supersimppeli: muffinssien ja muiden herkkujen mättämiseen soveltuvat joustavat farkkuleggarit sekä kirppikseltä löytynyt aivan täydellinen peplumtoppi, jossa on kaunis pitsikoriste edessä sekä syväänuurrettu selkä. Tykkään!

Nyt kuitenkin siirryn paikkailemaan pyöräreissulla tullutta 1001 hyttysenpuremaa sekä keräämään voimia huomista varten, jotta jaksan lukea toisen syvärikirjan loppuun. Ugh! 

 

x Marjo

Share

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan ihana peplum-toppi! :) Ja jee kun kerran tekee tilin Instagramiin, theres no coming back... Sovellus ja kauniit kuvat vie mennessään :-D

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos, tuo toppi on kyllä superihana! :) Joo, muutaman päivän Instailun jälkeen tuo sovellus on niin vienyt mennessään... Apua!

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/05/taas-tanaankin.html

Ihastuttava asu, toimii!

Mukavaa päivää!

Marjo A.
Sparkle.

Kiitos, kiva kuulla! :> Tänään on ollut jo ihan mukava päivä, kun sain viimein syventävän kirjallisuuden tentin tehtyä, jeij! Tentin jälkeisessä euforiassa ei edes pahemmin haitannut se, että kastuin kaatosateessa pyöräillessäni litimäräksi ja valkoiset conssini ovat nyt sitten harmaat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi toimiva asu! Et saa kokomustaa näyttämään ollenkaan tunkkaiselta, itse koen olevani pahinkin gootti kokotummassa asussa :D

Marjo A.
Sparkle.

Kiitti! Kokomustassa asussa on kyllä aina se pieni entä-jos-näytänkin-gootilta -vaara. :D

Fjodorson (Ei varmistettu)

Ybertyylikäs asu. Näytät todella hyvältä tuossa asussa : )

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.