Toukokuun kirppislöydöt

Sparkle.

Kandituskasta toivuttuani päätin palkita itseni uurastuksesta kirppiskierroksella. Kävin kiertelemässä Paljekirppiksellä ja Second Hand Storella, ja tein joitakin ihan huippulöytöjä:

Käärmetoppi 3e, Rosebullet / second hand. Aivan ihana ja liehuva käärmetoppi kesän rientoihin!

Keltainen toppi 2,5e Vero Moda / second hand. Vaikka en yleensä pidäkään pastelliväreistä, tämä vaaleankeltainen toppi oli aivan ylisöpö! Sopii todella hyvin korkeavyötäröisten housujen pariksi, jolloin tuon trikoohelman voi tukkia housujen sisään, jolloin vain liehuva osa jää näkyviin. 

Harmaa huivi turbaania varten 0,50e / second hand. Todella pehmeästä ja joustavasta materiaalista tehty harmaa huivi on loistava kevyttä turbaania varten.

Oranssi huivi 0,50e / second hand. Suunnittelen askartelevani tästä tuubihuivista turbaanihuivin, mutta tällä hetkellä se vielä jumittaa parinkymmenen muun askartelukohteen kasassa vaatehuoneessa...

Mustat housut 1e, Vero Moda / second hand. Mustat peruspöksyt jämäkkää neulosta. Tosi hyvät töihin!

Punainen maksimekko 10e, H&M / second hand. Tämä mekko oli myynnissä viime kesänä H&M:llä ja minä pöljä jätin sen ostamatta! Nyt se tuli vastaan kirppiksellä, enkä voinut enää vastustaa kiusausta. Onneksi ostin tämän, sillä se on täydellinen! Aion laittaa tämän tänään päälle ystäväni valmistujaisjuhliin.

Mustat mokkaballeriinat 4e, Zara / second hand. Tosi söpöt Zaran balleriinat löytyivät edullisesti Second Hand Storelta.

Hiuskoriste 0,50e / second hand. Söpön kukkakoristeen ostin kesäisiä kampauksia varten.

Korvikset 2e / second hand. Koruhamsteri ei voinut vastustaa näitä helmikorviksia. Tuo korvisten sävy on vain mysteeri: onko se liila? Harmaa? Valkoinen? Jotain niiden väliltä?

Rannekoru 0,50e / second hand. Tämän rannekorun ostin korumateriaaliksi.

Käyttämätön puukoru 6,50e / second hand. Valtavan pitkä puukoru, jossa oli laput kiinni, löytyi Pelastusarmeijan kirppikseltä. Ajattelin purkaa tämän osiksi ja rakentaa niistä korusetin.

Nahkavyö 2e / second hand. Hauska nahkanauhoista koostuva kietaisuvyö on kiva lisä jonkin mekon pariksi.

Viimeisenä ei-kirppislöytö, jonka bongasin Prisman alerekistä ruokaostoksilla ollessani:

Mustavalkoinen paita noin 8e Premoda / Prisma. Paita on todella yksinkertainen, mutta tykkään siitä valtavasti! Tästä paidasta tulee jostain syystä Marimekkovibat?

Mitä mieltä olet kirppislöydöistäni? :)

 

x Marjo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.