Vuoden 2015 asut

Sparkle.

Kokosin vuoden 2015 asut yhteen postaukseen ja yllätyin siitä, että a) miten paljon vuoden aikana käyttämiäni kivoja asuja on jäänyt kuvaamatta sekä b) OMG, käytänkö oikeasti nuin usein pelkkiä mustia vaatteita? Vuoden 2015 aikana tyylini on muuttunut pönöttävästä jakkupukutyylistä kohti jotain ehkä hieman persoonallisempaa turbaanikokeiluiden, ompeluharrastuksen aloittamisen sekä hiustyylin muuttumisen myötä. Tyylini taitaa tällä hetkellä olla yhä murrosvaiheessa, sillä kippasin loman aikana puolet vaatekaappini ihan-kivasta-sisällöstä kirppiskasaan ja laadin ostoslistan niistä vaatteista, jotka oikeasti tarvitsisin tyyliäni piristämään. Toivottavasti vuosi 2016 tuo tullessaan lisää persoonallisuutta pukeutumiseeni sekä varmemman fiiliksen siitä, mitä oikein tyyliltäni haluan!

Mikä näistä asuista oli suosikkisi? :) Itse pidin ehdottomasti eniten asuista 20, 35 ja 40.

 

x Marjo

Kommentit

Hannnna (Ei varmistettu)

Hmm kivoja asuja. Itse ehkä suosisin enemmän värejä, vaalea kun olen myös arastelen mustaa vaikka pidänkin sitä tyylikkäänä mutta samalla melko varmana valintana. Rohkeampaa väriyhdistelyä uuteen vuoteen! :) Näistä heitän 12,25,29.

Marjo A.
Sparkle.

Tuo värien käyttö asuissa olkoon siis meikäläisen tavoite vuodelle 2016! :) Vuosia mustia vaatteita käyttäneenä arastelen ehkä hieman värikkäiden vaatteiden ostamista, sillä en ole aina ihan varma siitä, että miten oikein yhdistelisin värejä toisiinsa näyttämättä homssuiselta.

Mun mielestä kyllä ykkönen on ykkönen! Jakun väri sopii sulle hyvin. Myös tukka on jotenkin kivasti. Kannattaa ehdottomasti käyttää värejä rohkeasti, soppii sulle. :) Ja melkeempä kelle vaan.

Marjo A.
Sparkle.

Kiitti! :) Tuo jakku on muuten nyt kirppiksellä myynnissä (vinkvink!), sillä haluaisin löytää sen tilalle jonkun hieman erimallisen punaisen jakun - toivottavasti jostain vain löytyy sellainen!

tanjakoo (Ei varmistettu)

Ehdottomasti 43, sun paras asuste on tuo uusi otsis! <3

Marjo A.
Sparkle.

Hahaa, kiitos! :) Tuo otsis osoittautui kyllä kivaksi muutokseksi - vaikka tosin tällä hetkellä se on päässyt vaivaannuttavan pitkäksi (näytän hieman laamalta...), mutta ehkäpä kasvatan siitä sellaisen sivuotsiksen.

vilmiiis (Ei varmistettu)

27: ihana mekko ja väri sopii sulle tosi hyvin! Ehkä taustakin tekee osansa, että kuva näyttää niiiin hyvältä.
Asut 19 ja 36 näyttää kans erityisen kivoilta

Marjo A.
Sparkle.

Kiitti! :) Tuo asukuva nro 27 napsaistiin meidän Madeiran reissulla: oltiin matkalla yhteen ihanaan intialaiseen ravintolaan, kun bongasin tuon betonimuurista esiinpilkistävän vihreän oven.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.