Ladataan...
Sparkle.

Tällä hetkellä graduttaa ja pahasti. Gradun tutkimussuunnitelma pitää palauttaa viikon kuluttua ja sen väsääminen on aiheuttanut meikäläiselle kyllä pienoisia sydämentykytyksiä: minun pitäisi nyt päättää ja kirjata suunnitelmaan, miten kaikki tutkimukseen liittyvät käytännön asiat järjestetään graduprosessin aikana, vaikka osa niistä asioista on mahdoton tietää etukäteen ja ne tarkentuvat vasta, kun pääsen oikeasti tekemään sitä tutkimusta. Helppohan nuita on täältä kotisohvalta analysoida! Odotan innolla aineistonkeruuvaihetta, mutta nämä alkuvaiheen järjestelyt (mm. lomakkeiden ja lausuntohakemuksen laatiminen) vievät melkoisesti aikaa ja voimia, sillä en hirveästi saa apuja aikaisemmista tutkimuksista, sillä niitä ei pahemmin ole. Onneksi graduhommat ovat tältä päivältä paketissa, sillä pian voisi päästäni kuulua PIM!, jos nuita artikkeleita pitäisi vielä tälle illalle tavata.

Gradun lisäksi meikän on pitänyt kiireisenä terapian kirjallisten töiden raapustaminen sekä harrastukset: tänä keväänä viikko-ohjelmistooni kuuluu kolme balettituntia, jooga sekä pianotunti. Olemme myös tuijottaneet poikaystäväni kanssa intensiivisesti sarjoja: saimme eilen Sopranosin päätökseen, jonka loppuratkaisu oli yhdellä sanalla sanottuna laimea. Myös kirppispöydän päivittäinen järjestely on lähes käynyt työstä, sillä joka kerta käydessäni SHS:llä pöytäni näyttää lähinnä onnistuneen ydiniskun kohteelta. Kaboom!

Kengät: Skopunkten. Housut, takki, hanskat, huivi ja laukku: second hand.

Blogissa ei ole näkynyt ikuisuuteen kuvaa allekirjoittaneen ulkovaatetuksesta, joten ajattelin sellainen kerrankin napsaista. Tämä kuva on tosin parin viikon takaa, ennen nuita järkyttäviä -30 asteen kelejä, jolloin näytin toppavaatteisiini kääriytyneenä enemmin Michelin-mieheltä kuin parikymppiseltä naiselta. Se kerrospukeutuminen ja toppavaatteisiin kääriytyminen tuli kyllä tarpeen, sillä bussipysäkille vaeltaminen ennen aamukasia on ilman jäätävää pakkastakin melkoinen ponnistus. Ainakin minulle. Mutta, tämä meikäläisen perusulkovaatetus on yleensä juurikin ylläolevan näköinen: jaloissa on jotkut niistä monista mustista nilkkureistani, päällä epäsymmetrinen villakangastakki, kaulassa muhkea huivi ja käsilaukkuna tuo kirppikseltä löytynyt See by Chloé:n crossbody, johon mahtuu kaikki tarpeellinen. Vaikka kaapista löytyy muitakin talvitakkeja, olen tällä hetkellä erittäin kiintynyt tuohon tummanharmaaseen kirppislöytööni ja muut takkini ovat jääneet (ainakin hetkellisesti) paitsioon. Onko sinulla myöskin jokin suosikkiulkovaatetus talvea varten? :)

Tänään en aio tehdä enää _mitään_. Okei, paitsi kasata lautasen täyteen jotain evästä ja köllähtää sohvalle katsomaan, että tuleeko telkkarista jotain. Vähän kyllä epäilen, paitsi jos haluaa katsoa Superidioottiselviytyjät alasti autiosaarella-sarjan uusintoja tai kilpa-aerobikkaajan ja Herra ylävartalon rakkausdieetti-ohjelmaa. Onneksi on Netflix!

 

x Marjo

Share

Ladataan...
Sparkle.

Ei jeesus kristus, että vihaan tiedonhakua. Työstän tällä hetkellä graduni tutkimussuunnitelmaa ja olen yrittänyt kaivella internetin syövereistä lisää graduni aihetta koskevia aikaisempia tutkimusartikkeleita kaikin mahdollisin keinoin, mutta melko heikoin tuloksin. Osaksi se johtuu siitä, että aihetta on tutkittu hyvin vähän, mutta myös siitä, että tutkimusartikkeleiden otsikot ovat harhaanjohtavuudessaan välillä samaa luokkaa kuin Iltalehden lööpit ja tietokantojen ennakoiva haku ei vain toimi. Ei ollenkaan. Onneksi nyt on lauantai-ilta, joten voin ihan hyvällä omallatunnolla löhötä sohvalla ja syödä superhyviä Noodle Bar 9:n nuudeleita suomatta ajatustakaan EBSCO:lle tai ProQuest:lle!

Kengät: Din Sko. Housut: Gina Tricot. Toppi: DIY. Jakku: second hand.

Tämä asu minulla oli päällä kun kävin lomalla treffaamassa ystävääni: sitaisin hiukset sotkunutturalle ja yhdistin suosikkipöksyni vuosia sitten kirppikseltä löytyneeseen käärmekuosiseen jakkuun, josta pidän todella paljon, vaikka yleensä kartankin ruskeansävyisiä vaatteita. Mitä mieltä olet tästä asusta? :)

Tällä viikolla olen graduhommien lisäksi tehnyt kotimme kaappeihin ja kellarivarastoon tehoiskun, jonka seurauksena olkkarimme lattialle kerääntyi jäätävä kasa poikaystäväni ylimääräisiä vaatteita sekä tarpeetonta tavaraa (oikeasti, kuka on varastoinut kaappeihimme muun muassa pari kiloa kelluvia kynttilöitä, 3 aterinlaatikkoa sekä 36452 ylimääräistä kippoa pahan päivän varalle?!?! Joku roti tähän touhuun nyt.), joten vuokrasin SHS:ltä kirppispöydän vielä toiseksikin viikoksi. Onko linjoilla muita hamstereita, joilla on taipumus pistää talteen kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta sillä verukkeella, että kyllä-mää-tätä-vielä-tarviin!!111

 

x Marjo

Share

Ladataan...
Sparkle.

Kävin tänään Second Hand Storella hieman järjestelemässä kirppispöytääni:

Pöydästäni löytyy siis toppeja, jakkuja, mekkoja, paitoja, takkeja, housuja sekä asusteita (sekä ylimääräisiä kynsilakkoja) kirppishinnoilla! Vaatteet ovat pääsääntöisesti kokoa xs-s ja hinnat ovat 0,20e-5e, paitsi muutamat lähes uudenveroiset takit on 8-15e. Joten jos uskallat uhmata tuota ulkona vallitsevaa arktista säätä, niin kannattaa piipahtaa SHS:llä ostoksilla. ;>

 

x Marjo

Share

Pages