Ladataan...
SportWithLove

On vierähtänyt hetki, kun olen tänne raapustellut. Kieltämättä on meno ollut meikäläisellä aika haipakkaa töiden suhteen, että tänne avautuminen on jäänyt toiseksi.

Instagramissa @jjaanat ja snäpissä sv.jaana88 taas juttua on piisannut eli ota kanavat seurantaan niin tiedät, missä tämä plikka viilettää :D

Täällä odotellaan jo kovasti joulua! Tykkään kovasti joulusta ja minusta on niiiin kivaa availla joulukalenterista luukkuja ja laittaa kotia <3 Tänä(kin) vuonna saa istua suoraan valmiiseen joulupöytään ja nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta. Lahjojen hankinta on vielä vähän vaiheessa, mutta en jaksa ottaa siitä mitään sen suurempaa stressiä. Katsotaan vain niin kohta on toinen ääni kellossa, hah!

Missä vaiheessa teidän jouluvalmistelut on?

 

** Jaana**

Share

Ladataan...
SportWithLove

Viime viikonloppuna saimme nauttia auringonpaisteesta ja sen lämmöstä. Olimme suunnitelleet jo pidemmän aikaa käyvämme Helvetinjärven kansallispuistossa ja tuona viikonloppuna suuntasimmekin sinne.

Ajomatkaa täältä varsinais-suomesta sinne on parisen tuntia, mutta se ei haitannut. Oli hyvä sää ajella ja perillä odottikin mahtavat maisemat. Olin vähän tutkiskellut reittivaihtoehtoja ja päädyimme Helvetistä Itään - nimiselle kierrokselle. (Kts. http://www.luontoon.fi/helvetinjarvi)

Helvetistä Itään - reitti on helppokulkuista ja kaiken kruunaa mahtavat näköalat ja niin sanottu Helvetinkolu.

Näköalapaikalla voi hetkeksi istahtaa ja nauttia maisemista syöden samalla eväitä. Ihan mahtava tapa rentoutua ja unohtaa hetkeksi arkiaskareet. Luonnossa liikkuminen on vaan rentouttavaa ja hyvä tapa lievittää stressiä.

Suosittelen luonnossa liikkumista ja metsässä samoilua ihan jokaiselle <3

 

**Jaana*

Share

Ladataan...
SportWithLove

Viimeksi, kun vaa'alla kävin se näytti pyöreästi 75kg. Tämä oli aamupaino.

#nofilter

Aina se oman kehon hyväksyminen ei ole ollut helppoa. Nuorempana kaikki omaan ulkonäköön liittyvät kommentit jäivät jäytämään takaraivoon. Tämän seurauksena oli aina jokin "dieetti" käynnissä ja liikuttiin hullun lailla vain siksi, että oma ulkonäkö mielyttäisi muita ja sopisi tähän yhteiskuntaan ja sen vaatimaan muottiin.

Nyt ei voisi vähempään kiinnostaa. Tai ei, kyllä olen kiinnostunut omasta ulkonäöstäni, mutta se tuleeko minulle se 2-3kg lisää tai lähteekö se 2-3kg on täysin yhdentekevää. Ennemmin minua kiinnostaa se, että voin hyvin ja olen toimintakykyinen. Monesti törmään esimerkiksi työssäni siihen, että halutaan ne kuuluisat 5 kiloa pois vaikka ollaan normaalipainoisia, mutta ei välttämättä päästä edes kyykkyyn. Tämä on minusta enemmän huolestuttavampaa kuin se 5 kiloa painosta pois.

Jos ollaan jo "normaalimitoissa" ja "normipainossa", mutta ei olla toimintakykyisiä esimerkiksi juuri menemään kyykkyn, niin tällöin olisi hyvä keskittyä mm. toiminnalliseen harjoitteluun ja liikkuvuuden parantamiseen. Se, että pystymme olemaan toimintakykyisiä ja liikkumaan ilman liikerajoitteita on apua myös tulevaisuuteen. Saadaan solmittua kengännauhat ilman, että täytyy istahtaa penkille ja nostaa jalka vielä ylös, että ylettyy solmimaan ne nauhat tai pääsemme istumaan vessanpöntölle ilman, että otamme tukea jostakin saatika jaksamme nousta sängystä.

Voisimme ainakin hetkeksi unohtaa ulkonäkökeskeisyyden ja liikkua vain liikkumisen ilosta ja siksi, että siitä tulee hyvä olo. Se antaa energiaa ja on oiva sosiaalinen tapahtuma, jossa näkee kavereita ja tutustuu uusiin ihmisiin. Ulkomuoto muovautuu siinä sivussa ihan huomaamatta ;)

 

**Jaana**

Share

Pages