Ladataan...

Minulta jää joskus pieniä yksityiskohtia huomaamatta. Tai jos totta puhutaan niin vähän isompiakin juttuja. Kuten esimerkiksi tuo tonttulakki(!) tässä Chicago Bearsin paidassa. Näin sen valehtelematta ensimmäistä kertaa kun otin nämä kuvat koneelle. Ostin paidan Nycin kirppikseltä kesäkuussa ja olen käyttänyt sitä todella monta kertaa. Edes siinä vaiheessa, kun leikkasin kollarin lyhyeksi, ei lakki ole osunut silmiini. Nyt kun näen sen ensimmäistä kertaa, en enää voi olla näkemättä sitä. Käykö teille koskaan näin? 

Ihmismielet toimivat niin erilailla, että jonkun mielestä on varmasti ihan käsittämätöntä etten ole nähnyt tuota tonttulakkia. Aloin pohtia tätä vielä enemmän kun puhuimme siitä, miten ihmiset lukevat kirjoja. Eräs ystäväni sanoi lukevansa ääneen mielessään. Itse en missään nimessä lue ääneen, vaan vilkaisen vain jokaista sanaa juuri sen verran että ehdin hahmottaa mitä siinä lukee. Vertasin sitä ajatteluun, joka on paljon nopeampitahtista kuin puhe. Hän totesi että ajattelee myös sanoilla. Kun yritin selittää omaa ajattelua, oli se melkein mahdotonta. Mutta ei se ainakaan sanoja pidä sisällään. 

Poikkeuksena tietysti ne hetket, kun esimerkiksi kirjoitan tai yritän muotoilla valmiiksi jotain ajatusta puhuttuun muotoon jotain toista ihmistä varten. Ajatteluni on todella suurpiirteistä ja nopeatehtista, aivan kuten esimerkiksi lukemisenikin. Todella usein käy myös niin, että kävelemme porukalla jossain ja kaikki kysyvät jossain vaiheessa "huomasitteko tuon?" ja olen usein ainoa jolta jokin asia on jäänyt bongaamatta. 

Olen muutenkin hyvin suurpiirteinen ja nopea melkein kaikessa mitä teen. Mietin, johtuuko nämä luonteenpiirteeni siitä että ajatteluni on tuollaista vai onko ajatteluni tuollaista koska minä olen sellainen luonteeltani?

Olisi mielenkiintoinen kuulla, miten te ajattelette? Ovatko ne kuvia, käsitteitä, sanoja, ääniä vai jotain ihan muuta? 

Sneakers- Adidas, Pants - Samsøe samsøe(old), College - Flea market, Shades - Asenne, Hat - Zara (old)

Pictures: Sara Vanninen

Ladataan...

Ladataan...

*leiri saatu alennettuun hintaan blogiyhteistyönä

Olimme viime vuonna Asenteen surffileirillä Balilla Saran kanssa. Ihastuin silloin meininkiin täysin, ja päätin että sinne on päästävä uudelleen. Tänä vuonna mukaan tulee myös kummankin poikaystävät, sillä viime vuoden hehkutus on ollut niin kovaa. Täällä olen kirjoittanut viime vuoden kokemuksesta. Tänä vuonna leirejä järjestetään kaksi peräkkäin. Me osallistumme tuohon ensimmäiseen. 

Tuntuu hölmöltä lentää noin kauas vain parin viikon takia, mutta emme ole vielä päässeet oikein yhteisymmärrykseen siitä, olisiko Balilla vain pidempään vai yhdistäisikö siihen jonkun naapurimaan. En haluaisi ottaa yhtään ylimääräistä lentoa, joten olen itse Balin kannalla. Tästä tulee luultavasti talven ainut reissu, niin olisi ihana saada kunnolla aurinkoenergiaa talteen. 

Olen kuitenkin ihan älyttömän innoissani leiristä. Kahden viikon intensiivisessä jaksossa oppii niin paljon enemmäin kuin satunnaisilla surffikerroilla. On myös kiva mennä takaisin tuttuun ympäristöön. En malta odottaa kaikki ihania ruokia ja ravintoloita missä kaikki on superterveellistä eikä mikään maksa mitään. 

Mikäli leiri kiinnostaa, täältä pääset varaamaan omasi! 

 

Ladataan...

Pages