Ladataan...

 

Ihanaa Juhannusta kaikille! 

 

Odotan aamuun asti venyneitä keskusteluja, viinilasillisia ystävien kesken, hyvää ruokaa pitkässä pöydässä ulkona syötynä, auringonnousussa tehtyjä yöuinteja, kukkaseppeleitä, lavatansseja, valvottuja öitä ja kauas kuuluvaa naurunremakkaa. Suunnitelmat ovat vielä jokseenkin auki, kuten taitaa olla joka vuonna, mutta tärkeintä ei ole sää tai puitteet, vaan hyvä jengi. 

 

Tällä hetkellä stereoissa pauhaa Vesalan Sinuun minä jään, ja ah, onpahan muuten juhannukseen sopiva kappale. Tätä tekisi mieli kuunnella tyynen järven rannalla aamuyöstä toisen olkapäätä vasten nojaillen. 

 

Joten näillä fiiliksillä kirmaan nyt Juhannuksen viettoon! Tekin taidatte olla jo lomalaitumilla, joten tuskin päivittelen edes blogia enää viikonlopun aikana. Nautitaan mielummin luonnosta, Suomen kesästä ja toisiemme seurasta. Blogi palaa taas maanantaina Mental Health Mondayn merkeissä. 

 

Pictures: Vilma P. / Edit: me

Share
Ladataan...

Ladataan...

Täällä Italiassa pyöriessäni olen alkanut haaveilla vähän pidemmästä reissusta tänne. Haluaisin vuokrata jostain auton, tai vaikka asuntovaunun ja ajella ympäri maata aina yöpyen yön tai pari aina uudessa paikassa. Täällä on niin vaihtelevia maisemia ja jopa kulttuuria riippuen siitä, missä päin maata on. 

 

Ruoka on fantastista, viinistä puhumattakaan, ihmiset ystävällisiä ja kieli kiehtovaa. Siitä jopa ymmärtää yllättävän paljon onnettomilla espanjan kielen taidoilla. Haluaisin katsella vuorimaisemia, seilailla Venetsiassa ja ihailla etelän upeita rantamaisemia. 

 

Välimatkat ovat lyhyitä moneen muuhun maahan verrattuna, joten autossa ei tarvitse viettää useampaa päivää. Saa nähdä saanko poikaystäväni innostumaan ajatuksesta, jos lähtisikin syksyllä pienelle autoreissulle. Yksin en uskalla nimittäin näitä teitä ajaa, veikkaan nimittäin että auto olisi aika nopeasti kolhuja täynnä kun tiet ovat niin kapeita. 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Oi voi Italia, miten ihana oletkaan! Olen aiemmin käynyt vain Roomassa ja Milanossa, mutta täällä vähän kaupungin hälinästä kauempana on ihan erityinen tunnelmansa. Viimeiset pari päivää ovat olleet aivan ihania. Olemme ottaneet sopivan rennosti, kävelleet, syöneet gelatoa, istuneet ulkona iltamyöhään kumpanakin päivänä ja jutelleet kaikesta maailman taivaan väliltä. 

Tässä vähän kuvapäiväkirjaa tältä viikolta. 

Share
Ladataan...

Pages