Ladataan...

Palataan vielä hetkeksi Espanjan maisemiin. Oli kyllä niin rentouttava reissu, ettei sitä oikein työmatkaksi osaa edes mieltää. Matkan tarjosi Anna Codorníu, ja lauantaina kävimmekin vierailemassa heidän viinitilallaan. 

 

Kyseessä on perheyritys, joka on aikoinaan valmistanut ensimmäisen Cavan vuonna 1872 sillä samaisella tilalla. Olen aina rakastanut paikkoja, joissa on historian havinaa. Ajatus alkaa aina harhailla ja mietin, millaisia ihmisiä on kävellyt niitä samoja reittejä. Minkälainen maailmankuva on ollut heillä, jotka ovat siellä työskennelleet? Millainen maailma on ollut siihen aikaan?

 

Menimme myös 20 metriä maan alle, jossa oli kilometritolkulla viinikellarikäytävää, vanhoja laitteita joilla kuohuvaa on valmistettu, sekä linnanmäen laitetta muistuttava juna, jolla kaahailimme ympäri kellaria. Pääsimme myös kurkistamaan perheen entiseen asuintaloon, joka oli Gaudin oppipojan suunnittelema. 

 

Koko alue ja ympäristö oli niin järkyttävän kaunis, ettei sitä oikein edes kuviin saanut taltioitua. Viinitila on auki kaikille vierailijoille, eli suosittelen käymään mikäli olette Barcelonaan päin matkaamassa. Keskustasta pääsee junalla kuulemma puolessa tunnissa perille. Veikkaan, että keväällä paikka on vielä maagisempi. 

 

 

Pictures: Me & Julia Toivola

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kävin eilen vain pyörähtämässä kotona, sillä tänään lennän puolestaan Ylläkselle Saran kanssa. Olen itseasiassa tällä hetkellä jo yläilmoissa. Lähdin eilen suoraan kentältä treeneihin ja ilta menikin laukkua purkaessa ja uutta pakatessa. Sen takia en ehdi nyt sen kummempia kirjoittaa. Halusin kuitenkin tulla näyttämään muotiviikon asun. Olin suunnitellut pukevani jotain ihan muuta, mutta jostain syystä se ei vain näyttänyt hyvältä kun sen päälleni kiskoin ennen lähtöä.

Pieni paniikki tuli koettua kun tiesin että 5 minuutin päästä pitäisi olla alhaalla, ja seisoin keskellä hotellihuonettani alusvaatteissani, tuijotin matkalaukkuani ja mietin, mitä ihmettä olin ajatellut pakatessani. Lopulta päädyin pukemaan kimaltavan mekon ja vielä kimaltavammat bootsit. Päälle heitin vielä sinisen pörrötakin ja totesin näyttäväni hiukan joltain cookie monsterin ja diskopallon väliltä.

Nämä kuvatkin piti napata varmaan minuttissa, mutta kiireestä ja oudosta asuyhdistelmästä huolimatta tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon.

Pictures: Kira Kosonen / Edit: me

Share

Ladataan...

Kenellekään teistä ei liene jäänyt epäselväksi se, kuinka paljon olen fiilistellyt TFW:n treenifilosofiaa ja kaikkea, jota olen kahdeksan viikon haasteen aikana jo oppinut. En muista, milloin olisin ollut näin innoissani mistään liikuntamuodosta. Ehkä en koskaan aiemmin. Treenin lisäksi on tullut myös kiinnitettyä enemmän huomiota ruokavalioon. Ei minkäänlaisella dietillä, vaan lähinnä lisäilemällä tiettyjä asioita ruokiin ja juomalla enemmän vettä. 

Olen saanut jo koko kaveripiirin innostumaan TFW:stä ja vienyt innoissani heitä kokeilutunneille. Innostukseni ei ole jäänyt huomamaatta myöskään TFW:n huikeilta valmentajila, sillä he kysyivät haluaisinko arpoa jollekin teistä paikan seuraavaan warrior challengeen. Koska olen itse saanut niiiiiiiin paljon tästä, että halusin ehdottomasti että joku teistä pääsee kokeilemaan samaa. 

Olit sitten treenannut paljon aiemminkin, mutta haluat uutta intoa urheiluun tai vaikka et olisi koskaan innostunut liikunnasta, haaste sopii sinulle. Meidän ryhmässä on kaiken tasoista jengiä ja kaikki liikkeet opetellaan huolella läpi ennen tekemistä. Ei tarvitse siis pelätä, että pitäisi osata jotain. Itsellänikin meni jotkut liikkeet ihan päin mäntyä ensimmäisillä kerroilla ja nyt ne sujuvat jo ihan leikiten. 

Haaste alkaa 14.3. ja nyt onkin ihan loistava aika saada omaa treenimotivaatiota heräteltyä, kun kesäkin on ihan nurkan takana. Se maksaa 480 €, mutta nyt joillain teistä on mahdollisuus päästä mukaan veloituksetta. Kerro kommenttiboksissa, miksi haluaisit päästä haasteeseen mukaan ja olet mukana arvonnassa! 

Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 28.2. mennessä. 

Pictures: Sara Vanninen

Share
Ladataan...

Pages